Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mortisha
Originally posted by GrMi_ZEka
hani

moj frendli savet!

lepo se ti mani oglasa i chatovanja, a kreni da izlazis po gay mestima. tako ces lakse naci devojku i izbecices ovakve neprijatnosti sa kojekakvim mentolima

Pa bih ja izlazila..ali NS nije bas velik.. a ja se ne druzim sa previse devojaka.. ustvari i oni sa kojima se druzim ili su se opet natripovali da ne izlaze ili su se vratili starim vezama pa ne smeju.
A i kad izadjem sa nekim "u fazonu" drustvom obicno se to zavrsi poseti onog jednog poznatog kluba u kom mogu da vidim samo tipove koji smekaju tipove i devojke koje lice na tipove (a i njih nema puno).. i naravno divna narodna (eh da je narodna) muzika... koju inace mogu da podnesem (ako moram) u malim kolicinama ali ono je strasno..
ahhh nekako se to sve vrti u krug..a do BGa nikako da dodjem
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Ma meni cisto dodje zao sto neka lez riba ne spava s nekim takvim tipom, pa mu posle potanko objasni zasto joj je s njim bilo ocajno i zasto je los ljubavnik.
Korisnikov avatar
By mortisha
A da to je istina.. "mi smo svi lezbejke jer nismo nasle pravog muskarca"

A najgore mi je od svega sto mi to ponekad kaze i najbolji drug ( onaj koji je strejt) ok mu je kad sam sa devojkom ali on kapira da ja ne znam da nadjem pravog muskarca..
e probala videla i ne svidja mi se .. a imam dovoljno godina da skapiram da VOLIM ZENEEEE

Jos samo da nadjem pravu ( kakva ironija-sad vise nisam u tripu da menjam ribe i zezam se sad sam kao u tripu da se zezam sa jednom osobom dok god funkcionisemo dobro) eeeeee
Da mi je ova glava onda bila..ccccc
Korisnikov avatar
By mortisha
Joj ne bi to ni tad vredelo... Ja verujem da njihov um nije u stanju da obradi. Bilo bi : " nisam sad bio u formi ajd opet...aaaaa"
a ja bih vristeci izasla iz sobe

Verujem da devojke ne mogu biti tako napadne kad startuju gay tipa..ali mozda i gresim
Korisnikov avatar
By elastica
Meni jedna stvar nije jasna:za nas lezbejke muskarci su ubedjeni da nismo nashli "pravog tipa".A dali isto vazi i za gay muskarce,nisu nashli "pravu devojku"? :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By mortisha
Waiting for a gay guys comment!!!!!

stil waiting
hahaha
Korisnikov avatar
By tramp
u pogresnom si folderu ako cekas na gay muske komentare - bar mi se cini
Korisnikov avatar
By EYA
a posebno ako zeli da joj stvar razjasne strjet muskarci... ceka se mariofix :drama:
Korisnikov avatar
By tramp
eya mislim da ti je zadatak da pomognes mortishi :zvizdi:
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Originally posted by mortisha
Joj ne bi to ni tad vredelo... Ja verujem da njihov um nije u stanju da obradi. Bilo bi : " nisam sad bio u formi ajd opet...aaaaa"
a ja bih vristeci izasla iz sobe
Ma da, nesto tu vec fali u glavi, ali moze devojka malo da masta, valjda? :)

Iskreno, jedine moje fantazije koje su sadrzavale zrnce sadizma su bile tog tipa - da se kresnem s nekim ko mi je antipatican i onda da kazem: "Sta? I to je to? Tja..."
Korisnikov avatar
By zimizamizum
A inace, tip ne bi rekao da mu nije bio dan, nego da je devojka frigidna kucka.
Korisnikov avatar
By mortisha
Ma ne cakam ja nikakve tipove ...ne bih tako gubila vreme svakako....

Ma ceo trip muskarci i rec lezbejka ...uzas

Uglavnom ne krijem da volim zene.. iskreno boli me uvo ko zna.. ima sam par frka ali .. nista strasno.. devojke normalno predstavljam kao moja devojcica..i naravno da me malo cudno gledaju i komentarisu ali nije to problem . Veci mi je problem kad me tip onda... posle tog saznanja startuje..jbsmi sve ako njima u glavi nesto nije jasno u tom terminu lezbejka.. cim to cuju oni kapiraju dve ribe i oni katastrofa..

Ahhh najteze mi je sto ne mogu da se druzim sa ribama.. bude mi stvarno nekad tesko da slusam ogovaranja i slicne gluposti....
Nisam bas nesto i tim krugovima pa me uglavnom ni ne znaju ali to ne smeta drugim devojkama da naprave pricu o svakom "dogadjaju" ..
Izadjem sa drugaricom jednom.. posle mi ona javi da je prica da smo zajedno..
Ljubim se sa nekom ribom na nekom skroz bezveze mestu-i nista vise od toga.. prica " bila sam sa njom u dugo vezi.." aaaaaaaaaaaa jbt odakle inspiracija.. stvarno me strah da upste ispricam bilo sta bilo kome " ko je u fazonu" ....]
POSLE MENE GRIZE SAVEST AKO ZBOG JEDNA MOJE recenice nekome napakuju gluposti
Korisnikov avatar
By m..
Uh, mene ne muvaju ti sto misle da nisam bila sa pravim muskarcem, ili misle da mogu da me promene, mene muvaju oni sto ne znaju.. I na svakoj drugoj gay zurci me je muvao neki tip, to tek ne razume, ali jbg, kapiram da su zurke magnet za takve tipove... A so se prica tice, naslusala sam se svakavih, a onda sam prestala da slusam, ne zanima me, sto vise napakuju, to je meni zabavnije.
Korisnikov avatar
By Galateja
@mortisha - Evo sad sam pogledala tvoj oglas i ovo ti kazem prijateljski: mislim da je osnovni problem sto si polje 'status' popunila kao 'nebitan', a polje 'trazim' sa 'drugo'. Tako bunis one koji ti se javljaju, jer ne znaju da li si solo i trazis ozbiljnu vezu, ili sex, ili si u vezi, a hoces sex... Licno, kada bih odlucila nekom da posaljem oglas bas to 'status - nebitan' i 'trazim - drugo' bi me odbilo. Tako da, svakako, ima kretena (kakve si lepo opisala), ali, verujem, da ima i zbunjenih muskaraca koji tvoj zahtev za zenom ne shvataju ozbiljno.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by mortisha
Waiting for a gay guys comment!!!!!

stil waiting
hahaha

bez zezanja postoji slican obrazac razmisljanja i kod str8 devojaka , nesto tipa vraticu ja tebe na pravi put i sl a jos gore ako te devojka shvati kao izazov i onda pocne uz pomoc raznih saveta iz " Lize" i slicnih casopisa da te "osvaja " tada si stvarno nagrabusio a prica moze da se otegne i na nekoliko meseci
( mene jedna proganjala skoro godinu dana )
posebno mi ide na K''ac fazon tipa
" ja sam neodoljiva meni nikada njedan muskarac nije rekao ne "
mada kad bolje razmislim one su u pravu zato sto je vecina str8 muskaraca , tolio nezrela , nesigurna u sebe i toliko zeljna sexa a istovremeno tako ocajno " zagorela "o pitanju istog da je to strasno ,
Korisnikov avatar
By mortisha
Originally posted by GALATEJA
@mortisha - Evo sad sam pogledala tvoj oglas i ovo ti kazem prijateljski: mislim da je osnovni problem sto si polje 'status' popunila kao 'nebitan', a polje 'trazim' sa 'drugo'. Tako bunis one koji ti se javljaju, jer ne znaju da li si solo i trazis ozbiljnu vezu, ili sex, ili si u vezi, a hoces sex... Licno, kada bih odlucila nekom da posaljem oglas bas to 'status - nebitan' i 'trazim - drugo' bi me odbilo. Tako da, svakako, ima kretena (kakve si lepo opisala), ali, verujem, da ima i zbunjenih muskaraca koji tvoj zahtev za zenom ne shvataju ozbiljno.
Hmm, zanimljivo..u svakom slucaju.. znam ja nekad da poslusam savet . Evo hajde pa da vidim da li ce da pomogne.. hehehe
Mislim da nisam stavila nista od predlozenih ..jer ako napises sex.. onda kapiraju da si neozbiljna ako stavim veza onda kapiraju da si neko ko je previse ozbiljan.ali bolje i tako nego da me tipovi smaraju...

x
Korisnikov avatar
By Galateja
Najbolje ti je da stavis druzenje, jer tako sve i pocinje... ;)
Korisnikov avatar
By elastica
Najveca tragedija kod mene nije sto me muvaju muskarci koji ne znaju vec muskarci koji znaju pa mi usta otichu dok im objasnim da me ne interesuju i na kraju razgovor zavrshi sa uvredama da sam frigidna kucka,da ne znam sta propustam pa i da sam kurva.:lol:
Korisnikov avatar
By mortisha
Pa klasika.. desava se skoro svakoj devojci.. Srecom pa ne moramo oko njih da se cimamo.. mene samo malo iritira to sto ponekad cak i ako me uopste ne interesuje moras da potrosis vreme..za objasnjenje.. ili makar za ono DELETE
Korisnikov avatar
By Delete
E to za Delete ces morati posebno da mi objasnis :blenta:
Salu na stranu, meni se takodje na oglas javljju iskljucivo muskarci, a veoma precizno sam objasnila sta mi treba, medjutim, mozda to i nije tako lose,to je samo jos jedan pokazatelj da su mnogim musarcima dosadile str8 ribe, pa ce vise lezbejki poceti da otkriva svoje pravo lice....
Korisnikov avatar
By elastica
Tesko nama ako su muskracima dosadile str8 ribe,navalice na nas ko majmun na banane.:(
Korisnikov avatar
By mortisha
Mislim delete tipa... kad neko posalje poruku a ti umesto da je i citas ili odgovaras samo pritisnes DELETE i poruka ode u nepovrat bez gubljenja vremena ..hehe

A to za str8 ribe.. pa nadajmo se da nece lepo rece elastica..kao majmuni.....
Ma oni se tripuju na lezbejke iskljucivo zbog te trojke o kojoj svi mastaju kao nenormali a ne kapiraju da tu ustvari nemaju sta da traze..
Znas sta je jos najgore.. st8 ribe koje se kao zbog tipova pocnu vatati sa najboljom drugaricom da bi uhvatile tipa..aaaaa majke mi dodje mi nekad da ih ....grrrrr
Korisnikov avatar
By EYA
:up:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by EYA
:up:
:down:

ne pocinje :durenje: sve pocinje sa :jezik: pa onda :palacinke: pa tek onda :mobilni:
Korisnikov avatar
By EYA
:lol:

aj moze, al ti radi prva dva, a ja cu posle da telefoniram :D
Korisnikov avatar
By elastica
Dear mortisha,i sama znas da je tesko ubediti muskarca da nema shta da trazi u sexu izmedju dve zene jer skoro svaki muskarac je ubedjen da zena ne moze biti "propisno" zadovoljena bez njihovog organa i da se ceo svet okrece oko toga.A shto se tice str8 devojaka koje sa vataju sa drugim devojkama ili sa drugaricama samo da bi uhvatile decka,nemoj da primecujes jer sam ja odavno prestala da ih racunam za zive.Ili ih uopste ne primecujem ili ih samo poj*** i bacim.:eevil:
By Bombina
ja sam nedavno ostavila na oglas i ja primecujem da je bio neko i sama sam provalila da nije bila lez nego bio musakric i meni ometaju doalze hetero muskarci nece da me ostave na miru nego trazim curu
Korisnikov avatar
By mortisha
Obicno ako na nekom sajtu gde napravim profil ima lista posetilaca.. i pored toga sto je kao lesbian site.. ne vredi 99% muskaraca gleda te sajtove.. izgleda da devojke ne vole da gledaju ahh( kakva laz haha)
Korisnikov avatar
By Val
Ma iskuliraj i kad skontash da je mushkarac, ne obracaj paznju. Naletece nekad i neka devojcica vredna tvoje paznje. Samo strpljivo...
Korisnikov avatar
By tramp
ah da ja obicno tipovima kazem da imam dilda raznih velicina i da mnogo volim da kresem tipove sa njima - i dosad su svi na to pobegli :rambo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!