Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Izaberi svoj tip devojke!

1. Elegantna
11
26%
2. Femica
10
23%
3. Egzoticna zavodnica
12
28%
4. Feministkinja
2
5%
5. Buchica
8
19%
Korisnikov avatar
By Vega
E davno nesto ovako potresno nisam videla!
Mal nisam osedela od straha pri pogledu na ove slike!
:jamie lee curtis iz halloween-a uzasnut vrisak:
Korisnikov avatar
By Andre87
....lol nabacio bih komplekse...trebala bi mi dupla doza T-a da ih stignem :D
Korisnikov avatar
By elastica
Ja glasam za sve!:DSamo pod uslovom nijedna da me ne bije. :smeh: :smeh:
By Çâðê_DUP
Egzoticna zavodnica:

poluindijanski tip, iskosene plave oci, visoka, s kaubojskim sesirom, istaknute jagodicne kosti, da nema istaknutu bradu, a usta puna i meka vuku vilicu napred i mali nos (videti prezivelu u Teksaskom masakru motornom testerom)
Korisnikov avatar
By waterlily
Od ponudjenih bih odabrala egzoticnu zavodnicu. Njene nabrekle vene po nogama pronalazim prosto neodoljivim :bojise:
Korisnikov avatar
By radoznala
Katastrofa! Elegantna mi izgleda jos 'najneznije', mada i njoj samo fali :sekirica: ili :nunchake:

:snob:
Korisnikov avatar
By Draco
Auuuuu.. lele.. kuku..

Odoh da se pomolim Nergalu i da prinesem zrtvu u znak zahvalnosti sto imam prelepu devojku.. :pop:
By жњ
devojke razocarale ste me, c c c c c

ne svidjaju vam se devojke koje TOLIKO paznje posvecuju svom telu,c c c c :alexis:

Ajmo sad bitno pitanje! Krenete da pricate sa njom i skontate kako je pametna i micika i velika maza... Da li bi ste joj pruzili shansu? :misici:
Korisnikov avatar
By Oziris
Da, sto da ne... Ako nema nakazno grubu facu, neprirodno muzevan glas, zaista mi ne bi bilo nesto posebno bitno sto je bilderka... Uostalom, napokon bi me neko naterao da prestanem da jedem, pocnem da vezbam i skinem ovaj viiiisak kilograma!!!
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by GrMi_ZEka
Ajmo sad bitno pitanje! Krenete da pricate sa njom i skontate kako je pametna i micika i velika maza... Da li bi ste joj pruzili shansu? :misici:
Cvrc, pa da izgubim ulogu branitelja i zastitnika krhkih djeva?!?! No way! :durenje:

Naravno da ne bih.. ali ozbiljno.. gde bwee tako nesto mami na rucak da dovedem?!?! Ne znam koji lajn bi gore prosao; 'ovo je moja prijateljica' ili 'ovo je moja nova devojka Helga'..
Korisnikov avatar
By Daliborka
Butchica.

Slika
Tako nekako izgleda i moja voljena devojka. :love:
By Ilze Coh
Pa sad.... Kad su tak'i mishici u pitanju...koga briga dal je nezna il zavodnica?! :wink: :D Shalim se.Pa uglavnom mi se svide cice koje,i pored svog truda,ne mogu da svrstam ni u jednu kategoriju!!!Mozda chudno,al je tako...Mada svakako vise volim nezne cvetice od razbijachica...ono...
Korisnikov avatar
By Hellas
Msm sta reci... :lol:
Zaokruzujem opciju pod rednim brojem 5 zbog narukvica i pogleda i lepih obrva. I zbog majce sto se usekla u lepeze :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja iskljucivo padam na egzoticne zavodnice.
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahahaha elegantna, femme body fitness takmicarka. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!