Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Levoruka skoro u potpunosti... Osim kada je jedna stvar u pitanju :D Mozda nije veza levorukost - homoseksualnost, mozda veza lezi u tome da osobe koje pisu levom rukom u sexu (homoseksualnom ) koriste desnu ruku ( i obrnuto ) :puzzle: Ko ce ga znati... Veza ima, ali kak'ih?
Korisnikov avatar
By acid drop
kažu da podsečam malo na levak, ali mama kaže da sam lepa.
Korisnikov avatar
By Fantasy
Originally posted by Freya

... desnoruka sam, ali masturbiram i sve ostalo levom. Mada vezbam i desnu u zadnje vreme. :zongler:

Samo znam da sam celog zivota htela da budem levoruka... :sweet:

dal je moguce ? :krezavi: :krezavi: :krezavi:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Neodoljiva

levaci u proseku umiru 9 godine pre......jer je ovaj svet napravljen za vas sto pisete desnom rukom.....tako da smo mi more prone to accidents

isto tako devojke levaci su 50% vise at risk da posle klimaxa dobiju breast cancer....... :(

no sada kazu da ima gen koji odlucuje da ce neko biti right handed......ali nepostoji gen koji odlucuje da ce neko biti levak....vec samo taj gen koji postoji kod desnjaka kod nas nedostaje......oni sada misle da je ista stvar sa homosexuality....dakle misle da postoji gen koji odlucuje da ce neko biti str8.......a da kod nas nepostoji taj gen........

zakljucak.......imamo nedostatak gena

:wtf:
Ne znači da oni nemaju taj gen, već da je mutirao i time postao inaktivisan. Mnogo gena u ljudskom genomu je inaktivno, i ponekad inaktivacija može da da evolutivnu prednost tako da to nije uvek loša stvar ;)
Korisnikov avatar
By Torry
'ocu ja da budem levak(inja) :(
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Levoruka. Desnom ne umem ni da se ocesljam, a kamoli nesto...vise.
Korisnikov avatar
By maka
maco ti si levoruka? jebote nisam primetila! :amnezija:

ja levoruka,desnu ne koristim :jednoruka:
Korisnikov avatar
By maka
:radosnice:

taman da se upotpunimo kad dodzes

:sweet:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by maka

maco ti si levoruka? jebote nisam primetila! :amnezija:

ja levoruka,desnu ne koristim :jednoruka:
e das' mi do terena dospela...di bi nam kraj bio...
By Kragi
A uvek mi levoruki zapadnu za oko, nemam pojma zasto :neznam: to mi je uzasno simpa :D
inace sam ceo svoj zivot pisala desnom rukom :sigh:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Desnjakinja.
Levom ne umem dupe da obrisem. :nope: :lol: Sluzi mi za ukras i nosenje sata. :alexis:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Molim da se promeni ime teme...mene vredja naziv "LEVAK" za levoruku osobu.

Ja sam LEVORUK.............nisam LEVAK. :tuc: :tuc: :tuc: :tuc: :tuc:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
''What your fingerlength tells about you?''
http://viewzone2.com/fingersx.html

Ja sam cesce cuo ljude da pricaju o ovome:
Kod heteroseksualnih muskaraca je prstenjak obicno veci nego kaziprst; Kod homoseksualaca je kaziprst cesce veci od prstenjaka... Kod heteroseksualnih zena su prstenjak i kaziprst najcesce iste duzine, dok je kod homoseksualnih zena prstenjak duzi.
:seronjo:

Meni je sve to blesavo, ali vidim da postoji mnogo studija koje su potvrdile ovakve pretpostavke... Ipak, cekam jos dokaza da bih bio ubjedjen u bilo koju od ovih fora :) :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 6. strane. :lol:

Ont:
Pa da.. Ja sam lEvak. Ovaj, levoruka. :kosa:
Al' da li to nekakve veze ima sa mojom seksualnom orijentacijom, don't know. :neznam:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nema veze jedno sa drugim, osim što je super argument u smislu da se procentualno kreće u populaciji kao i gej ljudi, te da ljudi ne govore da je jedno bolest, zašto bi drugo bilo.

A i da je veća verovatnoća ako je jedan blizanac gej, da će i drugi biti, nego da su oba levoruki.
Dešnjak sam.

No, kao dEte sam si iznalazio bože sačuvaj i sakloni te neke vidove samozabave, pa dok su druga djeca trčkarala tamo-amo kao muve bez glave ja sam tako znao raditi neke atipične, 'lEve' stvari. Jedna od njih je i vježbanje pisanja i obavljanja pojedinih radnji samo sa lijevom rukom.

U tome nisam savršen, ali sam više nego solidan.
Korisnikov avatar
By Sunce
Levoruk.

Mada, samo pisem levom rukom. Desnom drzim reket i neke druge :giggle: rekvizite.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja nisam ni jedno ni drugo... Neke stvari mogu da radim samo levom, neke samo desnom rukom... Npr kad sečem hleb, nož mi je u desnoj ruci, kada sečem nešto u tanjiru, nož mi je u levoj ruci, drugačije ne umem :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
kako, bre, možete da drkate levom, misim
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jer ne možemo desnom.
Jednostavno ne mogu, pokušavao sam, ne ide. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!