Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by acid dropAha ha ha. Najjači odgovor.
kažu da podsečam malo na levak, ali mama kaže da sam lepa.
Originally posted by Freya
... desnoruka sam, ali masturbiram i sve ostalo levom. Mada vezbam i desnu u zadnje vreme.![]()
Samo znam da sam celog zivota htela da budem levoruka...![]()
Originally posted by NeodoljivaNe znači da oni nemaju taj gen, već da je mutirao i time postao inaktivisan. Mnogo gena u ljudskom genomu je inaktivno, i ponekad inaktivacija može da da evolutivnu prednost tako da to nije uvek loša stvar
levaci u proseku umiru 9 godine pre......jer je ovaj svet napravljen za vas sto pisete desnom rukom.....tako da smo mi more prone to accidents
isto tako devojke levaci su 50% vise at risk da posle klimaxa dobiju breast cancer.......![]()
no sada kazu da ima gen koji odlucuje da ce neko biti right handed......ali nepostoji gen koji odlucuje da ce neko biti levak....vec samo taj gen koji postoji kod desnjaka kod nas nedostaje......oni sada misle da je ista stvar sa homosexuality....dakle misle da postoji gen koji odlucuje da ce neko biti str8.......a da kod nas nepostoji taj gen........
zakljucak.......imamo nedostatak gena
![]()
Originally posted by makae das' mi do terena dospela...di bi nam kraj bio...
maco ti si levoruka? jebote nisam primetila! :amnezija:
ja levoruka,desnu ne koristim :jednoruka:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2458760#p2458760]overload napisao:[/url]Other than that, drkam levom pisem desnom.I'm not alone.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!