Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Ja budem strasno nervozna, "gazim" koga stignem, svadjam se i zbog najmanje sitnice, placem bez razloga...a nekad me boli stomak pa kao placem zbog bolova, a bas tih dana se u eni ankupi mnogo gorcine iz svih perioda zivota i skoro da pomisim i na samoubistvo...ali mi zao mene :zid:
By жњ
uffffffff poludecu! dzangrizava sam i ujedam! hvata me paranoja, cas mi se smeje, cas mi se place, mnogo sam gladna a uz sve to i napaljena! deluje vam poznato??? tja, hormoni su cudo!

meni samo bensedini resavaju stvar i nista drugo ne pomaze!
kako se vi tretirate?

:flaming: :oklagija: :cupakosu: :curka: :fuckbed: :kletva: :placko: :lood: :lol: :uplasen: :rafal: :seljache:

:pms:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ou , toutali ste me prepale sad...
skapirah i ja da se to sa godinama pojacava, al sad kad vas vidje na gomili kako kukate, kapiram da i mene to ceka- a vjerujte, dovoljno sam luda i brez touga :kosa:

ja skoro nikad nista ne primecujem... ponekad neki blazi bol... dogodi se da sam dan-dva pred mecu razdrazljiva, ludja jos, napaljenija, vise jedem... grudi mi porastu i bole... ali da sve to primetim, mouzda koji put godisnje.
vise primecujem periode u mesecnom ciklusu estrus, proestr... periode vece napaljenosti itd...
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by GrMi_ZEka

meni samo bensedini resavaju stvar i nista drugo ne pomaze!
kako se vi tretirate?

ok, a kako ces sad identitet zadrzati u tajnosti??? oooooooouuuu, demencijooooooooooooo !!!!!

LM, cula sam za neki rapten K, opusta misice, baralgin i brufen su klasika, i ja narafski preporucujem xalol sa muskulatorno-relaxantskim i antidepresivnim dejstvom :D
By жњ
rapten-k je mega podvala! skrckala par komada i nish! bolovi ostaju a nervi razjebani i dalje!
stari dobri bensic u kombinaciji s analginom i moli se bogu da rese stvar! sad sam vec skoro okej...

:molise:
Korisnikov avatar
By zboO
jbt, progutala sam 4 tablete danas i dalje umirem...umirem....umirem....

:rida: :rida:

sve su to lazi, nishta ne pomaze, nishta...
Korisnikov avatar
By IriS
ti bi, ljuMbavi trebalo zeku da poslušaš, nešto te ?esto vata taj PMS i kad mu nije red ;) daklem bensedin :giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
:doktor:

zbunjeno mouje, dodji, ja sam ti zamena za bensedin :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
nisam, ali sam odli?an nadrilekar :njanja:
By Bombina
aaahha sumnjam mozda ti neko naucio
Korisnikov avatar
By IriS
preneli mi s kolena na koleno nadrilekarsko ume?e...
zato mi nisu jasti ovi što škole u?e da lekare, a ja sasvim lepo zaradjujem kao nadrilekar :puzzle:
By Bombina
aa to znaci odbrana zastita
Korisnikov avatar
By IriS
a neeee, to ne zna?i odbrana i zaštita, nisam ja tako matora da sam zaka?ila taj predmet u školi :njanja:
Korisnikov avatar
By Kittrie
haman zene, ne bensedin nego XALOLLLLLLLLL , ili XANAX -

nije sto ga ja vise volem, no sto ga SVI koji se ne drogiraju (a cesto i oni drugi) preferirarju u kojekakakvim situacijama;
takodje (iako oba spadaju u benzodiazepame ),za razliku od bendzosa koji samo stondira konje -usporava rad nervnih impulsa itd, XANAX LEPO opusta misice, i ima ANTIDEPRESEIVNO dejstvo ; i sto je najbitnije PISE DA POMAZE PRI ZESCIM PMS NAPADIMA[/b] !!! --- pogledati dole, dole....

p.s. i manji su, sareniji, i lepsi za gutanje :oskar:
Korisnikov avatar
By Kittrie
XANAX Generic Name: alprazolam (al PRAH zoe lam) Brand Names: Xanax, Xanax XR.
Alprazolam is an anti anxiety agent,benzodiazepine's.Used primarily for short-term relief of mild to moderate anxiety and nervous tension.Alprazolam is also effective in the treatment of activity depression or panic attacks. It can be useful in treating irritable bowel syndrome and anxiety due to a neurosis as well. Alprazolam may help the symptoms of PMS if extreme,some cancers pains if given with various narcotics, Alprazolam is used to relieve anxiety, nervousness, and tension associated with anxiety disorders. agoraphobia,essential tremor,and ringing ears.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, zaigrala sam se opet, ali sam samo htela TU MEJK A POINT !!
By Bombina
cek cek kittire oces da mi das sajt i da procitam mene zanima ovo
Korisnikov avatar
By Galateja
Mislim da bih tada mogla golim rukama da lomim metalne šipke ko suv prut da su. Toliko o mom pms-u.
:giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
rastura me vec dve nedelje, poludecu.
Korisnikov avatar
By Darling
Ju, crna ženo, što toliko?!

Meni je u poslednjih godinu dana počelo raspoloženje mnogo da varira, nedelju dana pred termin. :povez: Ranije nisam imala neke specijalne simptome. Juče i prekjuče sam se smejala kao lud na brašno i mnogo mi je bilo lepo, nikad raspoloženija u Pms-u nisam bila :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
Skoro me ovako nije sabio pms.

Grozno se osecam.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Nekada me stvarno rastura PMS.

Što bi donekle imalo smisla da sam žena.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Taki
Pokušavam tih dana da budem smirena ali hormoni me savladaju skoro uvek. :lood: Jedini način da ublažim stalnu promenu raspoloženja, napetost, želju za :sekirica: nekog, nervozu itd. je čokolada. Neverovatno kako mene ta stvar smiri. U tom periodu histerisanja volim i kad voljena osoba zna šta mi je i onda je pored mene non-stop, ispunjava mi sve želje, pokušava da me nasmeje, ljubi me, mazi, kad mi kaže da sam još više slađa kad se ljutim hehe itd. :D A onda kad dobijem nije mi ništa, čak šta više tad sam nenormalno napaljena. :iskolacen: :wtf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!