Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ImmemorialOsim sto se to meni desilo u 21. godini, isto od slova do slova.
Pa shvatila sam tek u svojoj 20-oj godini, kad sam, ne mogavsi vise da izdrzim, raskinula trogodisnju vezu sa deckom zbog zene... Nisam ni sa kim pricala, nisam imala s kim da to podelim, nisam nikoga poznavala ko bi mogao da bude gay ili makar gay friendly; uostalom, cinilo mi se da sam jedina na svetu ali to me nije sprecilo da mislim o tome necem kao najjacem i najlepsem . Sve u svemu, sama sam pregrmela to, bilo je par nedelja sumnji i neprihvatanja, ali sam se brzo dozvala pameti.
Originally posted by Galateja1. Pa jasno da mi je bilo dramaticno kad sam prvi put osetila da me strasno privlace zene i samo zene. Mislila sam da je to neka trenutna faza i da ce vremenom proci.
Kako ste prihvatile to da ste lez/bi?Da li je to bilo nesto dramaticno za vas ili ne-mislim na to kako ste 'podnele samospoznaju'?Da li je bilo unutrasnje borbe?
Drugo,da li ste to znale otkad znate za sebe ili je 'samospoznaja' dosla postepeno?
Da li vam je neka osoba pomogla razgovorom ili na neki drugi nacin da spoznate svoju seksualnost?
Originally posted by Mystica_ladySlatko.
Zima 2001
Sedele smo i pricale.Smejala se kao luda na neke moje nebitne price,i pucila usne(no cesto je to cinila pa mi ni na kraj paqmeti nije palo da flertuje samnom).
Sela je pored mene zamolivsi me da joj namestim sal posto je morala da ide kuci,bilo je poprilicno kasno.![]()
Stajale smo na stanici,padao je uzasan sneg i smrzavale smo se.Malo se pribila uz mene,i tresla se zalivsi se kako joj je hladno.Po kosi su joj se skupljale pahuljice,i topile se,mirisala je na caj od nane i pesmu koju smo slusale skoro celo vece-"Glory Box" Portishead.Autobus se nazirao u daljini,krenula sam da se pozdravljam sa njom i usledila su klasicna pitanja na brzaka "kad se cujemo..""ajde zvacu te ovih dana.."itd.
Krenula sam da je poljubim u obraz,kao sto to obicno ortakinje pri pozdravu cine,nekako je pomerila glavu i poljubac!!!!AAAAA!!!!!!
Znacajno me je pogledala,nasmesila se i usla u bus.
Poprilicno zbunjena,ali i prijatno iznenadjena krenula sam gajbi.
Prosla je citava vecnost,dok mi nije stigla njena poruka:"Evo me stigla sam kuci,citava.Idem sad da knjavam.P.S.Nije bilo slucajno"
Eto,tako da ni ja slucajno nisam biseksualac.
![]()
![]()
Originally posted by Mystica_ladyKao neka bajka...Skroooooz slatko...
Zima 2001
Sedele smo i pricale.Smejala se kao luda na neke moje nebitne price,i pucila usne(no cesto je to cinila pa mi ni na kraj paqmeti nije palo da flertuje samnom).
Sela je pored mene zamolivsi me da joj namestim sal posto je morala da ide kuci,bilo je poprilicno kasno.![]()
Stajale smo na stanici,padao je uzasan sneg i smrzavale smo se.Malo se pribila uz mene,i tresla se zalivsi se kako joj je hladno.Po kosi su joj se skupljale pahuljice,i topile se,mirisala je na caj od nane i pesmu koju smo slusale skoro celo vece-"Glory Box" Portishead.Autobus se nazirao u daljini,krenula sam da se pozdravljam sa njom i usledila su klasicna pitanja na brzaka "kad se cujemo..""ajde zvacu te ovih dana.."itd.
Krenula sam da je poljubim u obraz,kao sto to obicno ortakinje pri pozdravu cine,nekako je pomerila glavu i poljubac!!!!AAAAA!!!!!!
Znacajno me je pogledala,nasmesila se i usla u bus.
Poprilicno zbunjena,ali i prijatno iznenadjena krenula sam gajbi.
Prosla je citava vecnost,dok mi nije stigla njena poruka:"Evo me stigla sam kuci,citava.Idem sad da knjavam.P.S.Nije bilo slucajno"
Eto,tako da ni ja slucajno nisam biseksualac.
![]()
![]()
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=460685#p460685]bella_the_weird napisao:[/url]Ja sam zvanicho sebi priznala da sam bi pre neke dve nedelje. Tako neshto. A saznanje mi je doshlo toliko jednostavno da sam pochela da se smejem.
Samo sam jednog dana na chasu shvatila. Setila se da sam se uvek lozhila na nekako fem frajere i da stalno gledam devojke i sve... I onda sam se sama sebi rekla "chekaj, nije mi jasno... ti si tek sad provalila da sve vreme gledash ribama dupe?"i tad sam pochela da se smejem. (a bash smo obnavljali bibliju i razapinjanje hrista i profesorka me prozvala da chitam)
Mozhda ja i nisam bi nego lez. Ako jesam moj mozak je, valjda, nespreman da to prihvati pa kazhem da sam bi. Ko zna...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!