Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...
Blond Brat je i meni inspirativna za ovu temu.
Ja je vidim ovako:
(Neka se njena ljubavnica zove Ana.)
Ana joj prilazi, ljubi je po vratu. To traje čitavih pet minuta dok u jednom momentu BB pita "Toliko si mi kraj vrata, a ne komentarišeš moj novi parfem"!
(ljuta odlazi i seda na fotelju, uzima Anatomiju jer u sredu ima kolokvijum; Ana lagano prilazi)
BB: "Ovo je special edition, nema ga nigde u Srbiji, a ti ni da ga pohvališ. Strašno!"
Opet se ljube... Ana je gola, a BB u gaćicama. Ana polako svlači i taj preostali deo garderobe na šta će BB:
"Hoćemo na pljesku posle orgazma? Ja već ogladnela."
I tako dalje...
Originally posted by makaMarsOriginally posted by ...Sitnicava...
Ja je vidim ovako:
Ana joj prilazi, ljubi je po vratu. To traje čitavih pet minuta dok u jednom momentu BB pita "Toliko si mi kraj vrata, a ne komentarišeš moj novi parfem"!
(ljuta odlazi i seda na fotelju, uzima Anatomiju jer u sredu ima kolokvijum; Ana lagano prilazi)
BB: "Ovo je special edition, nema ga nigde u Srbiji, a ti ni da ga pohvališ. Strašno!"
Opet se ljube... Ana je gola, a BB u gaćicama. Ana polako svlači i taj preostali deo garderobe na šta će BB:
I tako dalje...
![]()
Originally posted by Galatejae,'ladno i mene neko komentarisao:smeh:
Scout_ finch je ćutljiva tokom seksa. Trudi se da devojci pruži najbolji deo sebe, a kad uspe samo zadovoljno uzdahne. Tokom seksa ne samo da nije sklona rečima, već ni facijalnoj ekspresiji.
Originally posted by makaOriginally posted by ...Sitnicava...
Ja je vidim ovako:
I tako dalje...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!