Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Butch ili femme?

Butch
86
43%
Femme
112
57%
Korisnikov avatar
By shishmish
i...
sta sam propusila u butch-fem raspravi za ovo vreme dok sam bila lisena kompa i neta
ima li neki novi zakljucak :)
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by SashaVsSasha
Originally posted by faijnfa
Originally posted by Niki
Za mene i sashu lezbejka je zena zenskoga roda koja voli zenu zenskoga roda. Ukoliko zena bilo kog roda voli zenu muskoga roda, ona nije lezbejka, nego queer.
Hvala ti, lepo receno.
Potpuno se slazem, i ja tako razmisljam. Mislim da to vazi i za muskarce gay populacije. I da, mene verovatno treba u "kutijicu" queer... :)
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by shishmish
i...
sta sam propusila u butch-fem raspravi za ovo vreme dok sam bila lisena kompa i neta
ima li neki novi zakljucak :)
Cini se da nema zakljucka, svako je sretan na nacin na koji je i bio do sada... :)
Korisnikov avatar
By Neve
Na svakom forumu rasprava o "jesi butch il femme" :shrug:
Neam pojma u koju ladicu da se svrstam.. pa se drzim na stolu..
By Swanheart
evo sad cemo da se konsultujemo sa dedom ( Devokicom ) kada cemo da proverimo da li si femm iil butch
Korisnikov avatar
By Hys.
:devokicagledakalendarirazmisljagdedaubacisledeceskeniranje:
:dude:
By Swanheart
:akodevokicanemavremenaswancedazakazeskeniranje:

:lol:
By SUNNY B
Originally posted by Draco
Originally posted by SUNNY GIRL
...ili dovoljno lude da nasrnu na 4 skinsa u kafani, ne razmisljajuci pritom da li ce se vratiti kuci hodajuci na obe noge.
Joooo, jel se secas toga?! :tornado:

..ako mislimo na isto.. :misli:

..ako mislimo, to bi valjda bilo isto ono vece kada dodjoh do zakljucka o evolutivnom razvoju i suvisnosti ODREDJENE karike u lancu.. :osama:
heh, mislimo na isto, za promenu, :D , ali nisi te veceri dosla do tog genijalnog zakljucka nego onog kisnog jutra posle konopcomenovog rodjendana kada si izgovorila onu milenijumsku "ima previse jebenih karika". ove gorepomenute veceri smo sedele u onom ulazu kod camelota kad je onaj deda izasao da nam preti i kad smo zvale nenu da nam za novu godinu kupi opel tigru i 2 karte za kubu. remember? a bilo je hladno, i nismo imale vise para--citaj- sve si spucala u kornjaci, a onda si me napala za ono "save the sharks" i one kineze a ja sam se u stvari sve vreme slagala sa tobom, apsolutno.kao i uvek, u sustini.
:merlinka: :bananica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Swanheart
:akodevokicanemavremenaswancedazakazeskeniranje:

:devokicamislidajetoodlicnaidejauletelojojjenestonijeseksal'cedamejebeuglavusvakako:

:lood: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Neve
jebo lud zbunjenog.. ja sam peder :lizalica:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL

heh, mislimo na isto, za promenu, :D , ali nisi te veceri dosla do tog genijalnog zakljucka nego onog kisnog jutra posle konopcomenovog rodjendana kada si izgovorila onu milenijumsku "ima previse jebenih karika". ove gorepomenute veceri smo sedele u onom ulazu kod camelota kad je onaj deda izasao da nam preti i kad smo zvale nenu da nam za novu godinu kupi opel tigru i 2 karte za kubu. remember? a bilo je hladno, i nismo imale vise para--citaj- sve si spucala u kornjaci, a onda si me napala za ono "save the sharks" i one kineze a ja sam se u stvari sve vreme slagala sa tobom, apsolutno.kao i uvek, u sustini.
:merlinka: :bananica:
Ne bre, to vece smo se tu ustekale jer smo kupile pljedze kod Nislije i vops i htele smo da se sklonimo sa bljuzgavice, zato smo sele u ulaz. Secam se da je u tvojoj bilo kecapa :) i to je to. A da li sam te tada mracila za ajkule, vrlo verovatno; as always as usual. :) Ali i dalje mi se cini da je evolucija bila ono vece u Kornjaci, kada i epizoda skinsa.:radosnice:
Korisnikov avatar
By EYA
meni se svidja dracin potpis (tako me podseca na par momenta mog zivota), a sto se tice same teme: jebite se, ljudi, dinamicno (sta god da ste)! sreca, sreca, radooooooooooost :yay:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by EYA
meni se svidja dracin potpis (tako me podseca na par momenta mog zivota), a sto se tice same teme: jebite se, ljudi, dinamicno (sta god da ste)! sreca, sreca, radooooooooooost :yay:
:up: :grouphug:
By SUNNY B
Originally posted by Draco

Ne bre, to vece smo se tu ustekale jer smo kupile pljedze kod Nislije i vops i htele smo da se sklonimo sa bljuzgavice, zato smo sele u ulaz. Secam se da je u tvojoj bilo kecapa :) i to je to. A da li sam te tada mracila za ajkule, vrlo verovatno; as always as usual. :) Ali i dalje mi se cini da je evolucija bila ono vece u Kornjaci, kada i epizoda skinsa. :radosnice:
ma ne bre. :draco's selektivna memorija: naravno da je u pljedzi bilo kecapa jer ga ima uvek. kao sto u tvojoj ima pavlake. tog istog dana, pre toga, si me mracila za ajkule u kornjaci pa su tek onda bili skinsi, i onda nam je nestalo para pa smo zapalile u ulaz jer nismo mogle da stojimo na zimi. ona saga o karikama e nastupila posle, na konopcomenovom rodjendanu, tj. posle, kad sam te dopratila do kuce. i od svega toga je ostao samo demonski dragoljub. i jos nesto. ali pssst. inace, tvoja ideja o masovoj sterilizaciji je juce jednoglasno prihvacena u triumphu te smo zakljucili da si pametna devojka.
Korisnikov avatar
By hush
Andro, jednostavno :napitak:

u talasima delujem xixixix! babyface skrooouzzzzzzz:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma 'ajde hush, ti si femica nad femicama... :P
Korisnikov avatar
By maribia
Zavisi u kakvom se raspolozenju probudim.
Korisnikov avatar
By hush
ma moje ogledalce nikad nije bacilo takvu senku na reflection xexexexexe:B
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam stone butch s brkovima....:blenta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Ja sam stone butch s brkovima.... :blenta:
a jel moze bez brkova :blenta: ?
:devokicazamisljam..kaotransformersatrenutno: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Neve
jebo lud zbunjenog.. ja sam peder :lizalica:

:lol: :lol:
By l.carvel
femme.... u kakvom god da sam raspolozenju..
i bas gledam rezultate ankete..prilicno izjednaceno...sto me cudi posto sam negde ovde procitala da je odnos butch\femme prilicno neravnopravan u korist butchica...
Korisnikov avatar
By IriS
nije baš sve istina što se ovde pročita ;)
By l.carvel
:)vidis..vidis..ni za milion godina mi to nebi palo na pamet..sta ti je plava femmica:D
Korisnikov avatar
By Hys.
slazem se sa adiktushom, ima mnogo manje butch'ca nego sto pise :rida:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by l.carvel
:)vidis..vidis..ni za milion godina mi to nebi palo na pamet..sta ti je plava femmica:D
zato i meni nekad treba vremena da skapiram :kosa: :namig2:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by devokICA
slazem se sa adiktushom, ima mnogo manje butch'ca nego sto pise :rida:
ma kakvi, ima ih na izvol'te.. femice su u deficitu :rida:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!