Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By pčelica
:radosnice:

Gre'ota je da se 'vakve aseksualne gromade
ne registruju kao Udruženje građana i ne
izađu na sledeće izbore!

Ono kao, pronto!!!
Korisnikov avatar
By Manon
jao zavrtelo mi se u glavi od ovih silnih skakaca. Ne znam sad:wtf: sta cu ovde!!!???
By Swanheart
:hyper:sta :hyper: se :hyper: dogodilo :hyper: sa :hyper: sektom :hyper: nam :hyper: dragom :hyper:
Korisnikov avatar
By EYA
usled :eya: duzeg :eya: nesextanja :eya: clanovi :eya: i :eya: clanice :eya: asexste :eya: nisu :eya: ostavili :eya: potomstvo :eya: koje :eya: bi :eya: nastavilo :eya: tradiciju :eya: ritualnog :eya: skakanja :eya:
a :eya: sami :eya: vise :eya: nemaju :eya: energije :eya: za :eya: isto :eya: posto :eya: znamo :eya: da :eya: sexstanje :eya: puni :eya: baterije :eya: zekama :eya:
Korisnikov avatar
By EYA
posto od jutros nisam vise asexualna, samo da proverim da li i dalje mogu da skacem :D

:eya: :fuckbed: :cheer: :eya: :adiktusha: :bouncy: :sunce: :bouncy: :lizalica: :cheer: :hyper: :rock: :hyper: :dance:
:dance: :eya: :rock: :eya: :cheer: :lizalica: :bouncy: :sunce: :bouncy: :adiktusha: :eya: :cheer: :fuckbed: :eya:
:eya: :fuckbed: :cheer: :eya: :adiktusha: :bouncy: :sunce: :bouncy: :lizalica: :cheer: :hyper: :rock: :hyper: :dance:
:dance: :eya: :rock: :eya: :cheer: :lizalica: :bouncy: :sunce: :bouncy: :adiktusha: :eya: :cheer: :fuckbed: :eya:

:love:

bice :eya: i :eya: potomstva :eya: uskoro :eya:
By Tresh-grl
Evo i ja postala asexualna.

Dajte mi gudru samo i bicu mirna ko bubica.
Nista vise ne trazim. :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By EYA
evo ti :mazi:

:eya: :crta: :bouncy: :spliff: :eya: :happysmoke: :yay: :cvetduga: :yay: :happysmoke: :eya: :spliff: :bouncy: :crta: :eya:
:eya: :crta: :bouncy: :spliff: :eya: :happysmoke: :yay: :cvetduga: :yay: :happysmoke: :eya: :spliff: :bouncy: :crta: :eya:
:eya: :crta: :bouncy: :spliff: :eya: :happysmoke: :yay: :opatica: :yay: :happysmoke: :eya: :spliff: :bouncy: :crta: :eya:
:eya: :crta: :bouncy: :spliff: :eya: :happysmoke: :yay: :djavo: :yay: :happysmoke: :eya: :spliff: :bouncy: :crta: :eya:

al moras da skaces dok si mirna, ipak je ovo sekta skakavaca :B
sta asexualni clanovi/ce sekte rade u krevetu ?
skacu :opacupa:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Ja sam biseksualne prirode..al wolim biti deo grupa i udruzenja:meda:
pa mogu i ja da budem asexualna:grouphug::kakodane:
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da cu se prijaviti... uskoro...
Korisnikov avatar
By Blady
Polako postajem.... jos samo malo...
Korisnikov avatar
By Hys.
Dobar :eya: dan :eya: skakavcice :eya: :kiss: :eya:

Nanny :eya: se :eya: oseca :eya: fuuupppeeerrr :eya:
Korisnikov avatar
By Hys.
U:eya:N :eya: U :eya:CH :eya: E :eya: !

Kakve :eya: zadatke :eya: danas :eya: imaju :skakavci: ???

Moj :eya: je :bio :eya: pecenje :eya: piletine: :mljac:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
a mamu vam vasu, sve vi volite piletinu ali odbijate da priznate :njanja:

:bic:

sali se jovana malo ;)
Korisnikov avatar
By EYA
:eya: skakavci, o gle cuda, danas imaju zadatak da skacu, sto dublje mogu :eya:
mozete skakati dok "pecete" piletinu :lol:

:yay: :curka: :yay: :curka: :yay: :mljac:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
:njami: :njami: :njami:
vi skacite a ja cu da jedem..
mislim piletinu:njami::evilgiggle:
Korisnikov avatar
By EYA
srce, ja uskacem u piletinu, dok je, istovremeno, zestoko przim, tesko da ce nesto da ti ostane, ako i sama ne skocis :lukavi:
Korisnikov avatar
By Blady
:cheer::minibounce: :eya:
evo me , polako...
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kittrie
Originally posted by EYA
Originally posted by EYA
ti si neukad bila nourmalna ? :lukavi:

kako ide ono, ja i eya se znamo milion godina i znas li ti koliko puta smo mi bile mirne??
- i pogledaj se sad !!

:smeh:

kako ide????????????
nisam bas sigurna da znam od reci do reci, al situlacija je bila nesto tipa:

ona- ma ne znas ti eyu kakva je kad ste same... opasna je
ti- ma daj, bila sam ja nasamo sa njom sto puta i evo... (smesak i pogled u mene)
ona- (samo se ubaci u tvoju recenicu i s osmehom pogleda u tebe) i evo, vidimo te sad (sto je aluzija na tvoju proulupanost tih dana, pa kao to je sve posledica onih 100 puta...)

kako god da je islo, bilo je bas souper :lol:

:katakombe: :pucaodsmeha:

ah, ljubavi, hvala :bouncy:

kakva prolupanost ?? :eya:
ja bas bila mirna. :eya:
sintezijum bleyaze mentalnog i onog sledeceg, fizickog bese nivoa igrica? :eya:
nikako nisam prolupala, nego ste mi stavili listice u pice :wtf:
ok, svidja mi se shirley. :eya: a i memla. :eya: pa sta sad? :eya: a bo'me sam aseexualno latentno blesoseyualna latentna lezbejka :eya: , i znas, kako sve to ide... pice , pa kolac, pa ti nesto drobi u pitu. :eya: toutalni trip je kad se probudis ujutru i shatis da si kresnula nekog bogatijeg od dalaj lame. :eya: zar ne? :eya: jer, ako cemo da se pozabavimo sama posteljina je bila dovoljna za uzdizanje mog ega u tomahavk visine. :eya: jebi se :eya: , znaci sve najbolje :eya: !!

toutalno mi se ne sere, a moram, mnogo sam jela :eya:
sve najboUlje i tebi :lol:
Korisnikov avatar
By EYA

hohohoho , kaze santa c. svojim sexy glasom obavije te kao vetar i potopi ki val na okeanu koji sadrzi milijarde utopljenih dusa od tuge neobjasnjivog porekla i oblika boje krvi koja tece uz nas samo ponedeljkom dok ostali cekaju na autobuske karte u redu koji postaje sve duzi trag na mojoj kozi dubine svicu svakog dana perem zube a oni su dragulji sa bizuterijom u ratu mozda i sa herc damom bih bila

i j'opet :wcsolja:

angie777 stile :smeh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
:lol: :smeh: :lol:

mada i nije angie777, vidis kako se bas sve nadovezuje jedno na drugo asocijativno i bez inerpunkcije.. to je vec neki "moj stajl" automatskog pisanja. :)

ont:

kraljiceeeeee :love: :eya: :eya: :eya:

eya: :eya: :eya: odakleN si sad ovo izvukla??? eya: :eya: :eya:
ja nemam blage da sam ovo ikad i napisala.. :blentavi:

eya: :eya: :eya: eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By EYA
trazila sam klomplet nagrda i nasla ovo :wundy:
Korisnikov avatar
By Blady
Jedan deo mene je odje :love:
a druge deo nedje :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!