Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Kittriesve najboUlje i tebi
Originally posted by EYAOriginally posted by Kittrienisam bas sigurna da znam od reci do reci, al situlacija je bila nesto tipa:Originally posted by EYA
ti si neukad bila nourmalna ?![]()
kako ide ono, ja i eya se znamo milion godina i znas li ti koliko puta smo mi bile mirne??
- i pogledaj se sad !!
![]()
kako ide????????????
ona- ma ne znas ti eyu kakva je kad ste same... opasna je
ti- ma daj, bila sam ja nasamo sa njom sto puta i evo... (smesak i pogled u mene)
ona- (samo se ubaci u tvoju recenicu i s osmehom pogleda u tebe) i evo, vidimo te sad (sto je aluzija na tvoju proulupanost tih dana, pa kao to je sve posledica onih 100 puta...)
kako god da je islo, bilo je bas souper![]()
:katakombe:![]()
ah, ljubavi, hvala![]()
kakva prolupanost ??![]()
ja bas bila mirna.![]()
sintezijum bleyaze mentalnog i onog sledeceg, fizickog bese nivoa igrica?![]()
nikako nisam prolupala, nego ste mi stavili listice u pice![]()
ok, svidja mi se shirley.a i memla.
pa sta sad?
a bo'me sam aseexualno latentno blesoseyualna latentna lezbejka
, i znas, kako sve to ide... pice , pa kolac, pa ti nesto drobi u pitu.
toutalni trip je kad se probudis ujutru i shatis da si kresnula nekog bogatijeg od dalaj lame.
zar ne?
jer, ako cemo da se pozabavimo sama posteljina je bila dovoljna za uzdizanje mog ega u tomahavk visine.
jebi se
, znaci sve najbolje
!!
toutalno mi se ne sere, a moram, mnogo sam jela![]()
Originally posted by Kittrie
hohohoho , kaze santa c. svojim sexy glasom obavije te kao vetar i potopi ki val na okeanu koji sadrzi milijarde utopljenih dusa od tuge neobjasnjivog porekla i oblika boje krvi koja tece uz nas samo ponedeljkom dok ostali cekaju na autobuske karte u redu koji postaje sve duzi trag na mojoj kozi dubine svicu svakog dana perem zube a oni su dragulji sa bizuterijom u ratu mozda i sa herc damom bih bila
i j'opet![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!