Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Black LadyA kako drugacije, Emilija?
hajmo grubo
Originally posted by Black LadyZnas kako, horizonti se sire... Ako smo obe "vrlo seks" nije red da se vrloseksovno spojimo jedna sa drugom pored ovog mnostva korisnica (i dva- tri korisnika sa kojim bih bila vrloseksovna
Nego nesto si se brzo predomislila....
![]()
Originally posted by el jaguarlulice,ti si se bas dobro opajdarila u glavu juce...
starky-vrlo diskretno,dok rabota.kraickom oka prati svaku facialnu ekspresiju svoje partnerke,tako da u svakom datom momentu zna,sta,kako i koliko treba cinjet!!mozda ne zvuci opusteno ali ona to radi savrseno,bez ikakve muke i napetosti....(ipak,staz je to....da je pitas koiko godina rabota i sama bi se zabrojala:D...)i kad dodje vrhunac,u istoj,partnerka je sa izbecenim kuglagerima gleda i starky tada,prvi put,onako direktno je pogleda,ne prozbori djaolju,samo se osmijehne a u sebi veli"znam sreco,znam,mnogo sam dobra".......ustane se,obuce,spedi malu doma,pozove M.....,pa u setnju pasaju!!!![]()
Originally posted by Zwezdica
SWAN - pre sexa pusti pesmu "Kafana na Balkanu" i zadovoljava devojcicu u ritmu muzike. U jednom trenutku uzima mob. zove Starky: JOoooooj, slusaj ovaj deo: Banku za pijanku, banku za igranku, jos kuci nije nikome u planu, tu gde se luduje, tu gde se tuguje, tu Bog stvori kafanu na Balkanu.. JOooooj, je l se secas kada su u Toxu pustili remix "Kad zamirishu jorgovani"? Auuuuuuh, kako sam pala u sevdah... I nastavlja da pricha o novim remixima i novim hitovima popularne muzike zaboravljajuci da je uopste nesto pocela i da joj je neko u krevetu..
Edit: I sve vreme cupka u ritmu ...![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by SwanheartMa, cuti ti.. Napravila si krug oko sebe..Originally posted by Zwezdica
SWAN - pre sexa pusti pesmu "Kafana na Balkanu" i zadovoljava devojcicu u ritmu muzike. U jednom trenutku uzima mob. zove Starky: JOoooooj, slusaj ovaj deo: Banku za pijanku, banku za igranku, jos kuci nije nikome u planu, tu gde se luduje, tu gde se tuguje, tu Bog stvori kafanu na Balkanu.. JOooooj, je l se secas kada su u Toxu pustili remix "Kad zamirishu jorgovani"? Auuuuuuh, kako sam pala u sevdah... I nastavlja da pricha o novim remixima i novim hitovima popularne muzike zaboravljajuci da je uopste nesto pocela i da joj je neko u krevetu..
![]()
![]()
![]()
![]()
Starky stoji telefon pored glave da moze da me pozove u toku sexa
![]()
Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by SwanheartMa, cuti ti.. Napravila si krug oko sebe..Originally posted by Zwezdica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mlada nada Toxica.![]()
Originally posted by starkyOriginally posted by ZwezdicaOriginally posted by SwanheartMa, cuti ti.. Napravila si krug oko sebe..Originally posted by Zwezdica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mlada nada Toxica.![]()
![]()
pogodila si ovo za zvanje u toku sexa...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!