Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Witch Princess
Pobogu komsinice kakav je to komentar... Upravo suprotno, svako treba da voli svoje telo i da se trudi da izgleda kako zeli, nema nista lose ako neko drzi dijetu da bi imao lepo, izvajano telo. Zasto je ta osoba automatski iskompleksirana? Pohvalno je kad neko vodi racuna o sebi, pre bih rekla da su iskompleksirane osobe koje se zapuste i dozvole sebi masne naslage jer nisu u stanju da se iskontrolisu i smanje hranu. A tek ovo za hirurgiju... Zasto bi devojke ugradjivale implantate kada i male grudi mogu biti lepe??? Najbitnije je prihvatiti i voleti svoje telo, voditi racuna o njemu i eventualno vezbama korektovati neke delove kojima niste zadovoljni...
Korisnikov avatar
By Blady
Jbt-e sta je ovde Novosadjanka... bas bih volela da vas vidim sve na okupu :P
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by alexandermagic
Originally posted by Azdaja
[

OnT: Ljepše mi je vidjeti vitku.

+ izvajanu :fancyklap:
Pa sad, nije da nisi upravu.
No, ako već idemo u detalje, dodao bih i velike grudi, senzualne usne, pogled mačke, te dugu njegovanu kosu za potpun vizuelni dojam. I da miriše na Angel.Slika

ful oprema? :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by JeCaaa
Azdaja

sto imas strasno ime :P hehehe

aha, a da vidis tek kako sam strasna....:srbin:
Korisnikov avatar
By sofia
I da miriše na Angel.
Ne proizvode ga vise :rida:
By alexandermagic
Originally posted by Azdaja

ful oprema? :lol:
:lol: , jašta. Još samo da navede cjenovnik za usluge.

( Šala.)
Korisnikov avatar
By m..
prosecno.

ako su mrsave i tvrde nije mi zabavno, s druge strane ne bih da se udavim. od idealne tezine do plus koju kilu.

mislim one mrsavkaste su zabavne samo na pogled, u rukama i nisu nesto bas.

o kosturima necu ni da pricam.
By TheNewOne
Meni je bitno da ima svoj fazon, da nekako deluje zadovoljno sobom a tokoliko kg ima i koja joj je boja kose nije bitno.
Dakle, hemija..:mackodlak:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ne palim se na ribe, ali cisto estetski - najvise volim anoreksicne :D
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by RuznaGlupaZla...
ni jedne ni druge :volinevoli:
Kako mozes tako nesto da kazes. Ti si lezbejka i treba da volis nekakve zene.
Nemoj da si ogorcena.
Pod hitno na neko mesto gde se zenke okupljaju, smuvaj neku, pojebi je,
i nestace sva gorcina.
p.s.: trebalo bi. nekad ne nestane sva, ali onda samo ponovis stvar opet.
Korisnikov avatar
By Hys.
Preferiram one koje su jace od mene. Ako ja mogu da nju da prevrnem na ledja, ta nije od mota! :lol:
By RuznaGlupaZla
@newyorker, e a mogu li da stavim jedan tio tvog posta u potpis?

:hyper:
By Electra
Originally posted by spf 3000
na kraju se ipak sve svodi na to koliko mi se svidja neciji mentalni sklop.
kako god okrenes palim se na to sto joj je u glavi..
na ovu temu i dan danas vako isto mislim :D
Korisnikov avatar
By Blady
Volim jako debele, zato sto i ja imam 100kg
Korisnikov avatar
By scout_finch
mrsave volim samo u teoriji,al'nesto mi se nikad ne svidi mrsava.mislim da sam ovde vec pisala,al' me mrzi da trazim:lol: volem zene normalne gradje,sa viskom na pravim mestima:D
By Kragi
Originally posted by Electra
na kraju se ipak sve svodi na to koliko mi se svidja neciji mentalni sklop.
kako god okrenes palim se na to sto joj je u glavi..
na ovu temu i dan danas vako isto mislim :D
bravo honey, bravo :klap:
By TetkaMica
na stranu koga sta pali (fizicki izgled, mentalni sklop, duhovitost...) svi znamo da je debljina produkt nekog unutrasnjeg nezadovoljstva ili neceg loseg sto se tom nekom desilo. zato, nemam nista protiv debelih ako su iskreni da kazu sta je to u njima sto ih je dovelo do gojaznosti i ako su spremni da porade na sebi u svakom smislu. slazem se i sa svima onima koji ne vole anoreksicne zene, jer stvarno je bla kada nema za sta da se uvati:dude:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by TetkaMica
na stranu koga sta pali (fizicki izgled, mentalni sklop, duhovitost...) svi znamo da je debljina produkt nekog unutrasnjeg nezadovoljstva ili neceg loseg sto se tom nekom desilo. zato, nemam nista protiv debelih ako su iskreni da kazu sta je to u njima sto ih je dovelo do gojaznosti i ako su spremni da porade na sebi u svakom smislu. slazem se i sa svima onima koji ne vole anoreksicne zene, jer stvarno je bla kada nema za sta da se uvati:dude:
kako kod koga, ima i ljudi koji prosto uzivaju u hrani. ja mojih 6 kila viska imam, ne zato sto sam nezadovoljna, nego zato sto volim da jedem i nesto osim 2 male kutlace barenog povrca, 150g pileceg belog mesa (ili ribe), jednog jogurta, 2 parceta hleba i 2 vocke (to je sveukupna hrana koju bi trebalo da jedem dnevno, prema nutricionistkinji, da bih bila na idealnoj tezini, i jesam godinu dana, pa mi je pukao film, ama prijela mi se neka hrana). a ja ne mogu bez cokolade, i da se napravim da parmezan nije u prostoriji i da cheese cake ne postoji, i jos manje od toga da izadjem i popijem jednu casu vina (o slavljima, kako mi rece). eto juce sam pila mojito i jela parmezan, e jebem ga, kakav je to zivot bez mojita na 40º C, i (pravog pravcatog) ovcijeg parmezana koji je neko dovukao cak iz italije? jebes zivot ako ces svakodnevno da jedes neke bljuvotine da bi bio kostur.

naravno, ne govorim o onim nasukanim kitovima, nego o bojlerima i slaufovima, i elegantnoj popunjenosti, dakle viskovima do 10 kg, kad neko ima 30 kila viska, ocigledno ima problema sto psihickih, sto fizickih, a i onih koji dolaze kao posledica toga (holesteroli, seceri, kardiovaskularne bolesti i ostalo). ova minorna odstupanja od idealne tezine su uglavnom nusprodukt hedonizma.
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by m..

kako kod koga, ima i ljudi koji prosto uzivaju u hrani. ja mojih 6 kila viska imam, ne zato sto sam nezadovoljna, nego zato sto volim da jedem i nesto osim 2 male kutlace barenog povrca, 150g pileceg belog mesa (ili ribe), jednog jogurta, 2 parceta hleba i 2 vocke (to je sveukupna hrana koju bi trebalo da jedem dnevno, prema nutricionistkinji, da bih bila na idealnoj tezini, i jesam godinu dana, pa mi je pukao film, ama prijela mi se neka hrana). a ja ne mogu bez cokolade, i da se napravim da parmezan nije u prostoriji i da cheese cake ne postoji, i jos manje od toga da izadjem i popijem jednu casu vina (o slavljima, kako mi rece). eto juce sam pila mojito i jela parmezan, e jebem ga, kakav je to zivot bez mojita na 40º C, i (pravog pravcatog) ovcijeg parmezana koji je neko dovukao cak iz italije? jebes zivot ako ces svakodnevno da jedes neke bljuvotine da bi bio kostur.

naravno, ne govorim o onim nasukanim kitovima, nego o bojlerima i slaufovima, i elegantnoj popunjenosti, dakle viskovima do 10 kg, kad neko ima 30 kila viska, ocigledno ima problema sto psihickih, sto fizickih, a i onih koji dolaze kao posledica toga (holesteroli, seceri, kardiovaskularne bolesti i ostalo). ova minorna odstupanja od idealne tezine su uglavnom nusprodukt hedonizma.

Tako je! :klap:
Volim one koje uzivaju u hrani.Ja sam hedonista i u spremanju klope nalazim nacin kreativnog izrazavanja,a u konzumiranju iste neko posebno blazenstvo,koje je jos lepse ako je u drustvu...
Sad,da li ce se to odavanje hedonizmu te vrste nekome odraziti u vidu viska kilograma ili ne (jer ima srecnika prema kojima je priroda bila darezljiva) to mi nije od neke velike vaznosti...
Korisnikov avatar
By m..
upravo. (ja sam doduse od onih nesrecnika, zena i ja isto jedemo, s tim sto ona nema problema)

jedino gimnastika onda, ovog tipa:

Slika
Korisnikov avatar
By sofia
I ja sam od nesrecnika,ne pomaze ni gimnastika,ni rolanje (mislim na voznju rolera :D )
Godine me pregazile.
Korisnikov avatar
By *carmen*
Ja mogu da se pohvalim da jedem stvarno sta hocu a to se ne vidi, govore mi i da sam mrsava,pogotovo mama...niiiisam mama mrsava!!!!!!!! :) samo se nadam da to sve nece da me stigne sa 30-40 godina :molise:
Korisnikov avatar
By ::Elongac!ja::
Grudi i guza u dovoljnoj kolicini da lepooo ispune dlanove...a uzan struk i lep ravan stomak. :love: Ovo bi bila neka idealna varijanta. :blenta: A svakako su prihvatljive i neke minus i plus varijante u odnosu na ovo. Extremi mi i nisu bas privlacni...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!