Originally posted by TetkaMica
na stranu koga sta pali (fizicki izgled, mentalni sklop, duhovitost...) svi znamo da je debljina produkt nekog unutrasnjeg nezadovoljstva ili neceg loseg sto se tom nekom desilo. zato, nemam nista protiv debelih ako su iskreni da kazu sta je to u njima sto ih je dovelo do gojaznosti i ako su spremni da porade na sebi u svakom smislu. slazem se i sa svima onima koji ne vole anoreksicne zene, jer stvarno je bla kada nema za sta da se uvati:dude:
kako kod koga, ima i ljudi koji prosto uzivaju u hrani. ja mojih 6 kila viska imam, ne zato sto sam nezadovoljna, nego zato sto volim da jedem i nesto osim 2 male kutlace barenog povrca, 150g pileceg belog mesa (ili ribe), jednog jogurta, 2 parceta hleba i 2 vocke (to je sveukupna hrana koju bi trebalo da jedem dnevno, prema nutricionistkinji, da bih bila na idealnoj tezini, i jesam godinu dana, pa mi je pukao film, ama prijela mi se neka
hrana). a ja ne mogu bez cokolade, i da se napravim da parmezan nije u prostoriji i da cheese cake ne postoji, i jos manje od toga da izadjem i popijem jednu casu vina (o slavljima, kako mi rece). eto juce sam pila mojito i jela parmezan, e jebem ga, kakav je to zivot bez mojita na 40º C, i (pravog pravcatog) ovcijeg parmezana koji je neko dovukao cak iz italije? jebes zivot ako ces svakodnevno da jedes neke bljuvotine da bi bio kostur.
naravno, ne govorim o onim nasukanim kitovima, nego o bojlerima i slaufovima, i elegantnoj popunjenosti, dakle viskovima do 10 kg, kad neko ima 30 kila viska, ocigledno ima problema sto psihickih, sto fizickih, a i onih koji dolaze kao posledica toga (holesteroli, seceri, kardiovaskularne bolesti i ostalo). ova minorna odstupanja od idealne tezine su uglavnom nusprodukt hedonizma.