Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by KissQueenJa ne bih rekla damsko-kučkasti, već damsko-dramski (evo sličnosti sa Ivanom
Black Lady je u zavisnosti od stepena napaljenosti na granicama dominacije i sadizma,
ali na neki damsko-kuckasti nacin,
a ume da bude i mala, slatka devojcica, koja se prepusta partnerki u potpunosti.
Originally posted by AzdajaOriginally posted by jovanabeograd
Zaljubljena
prvo napije i sebe i devojku pa ovoj stavi kesu sa likom Sandre Bullock a sebi Dragane Mirkovic.uz adekvatan muzicki stimung naravno
![]()
e i ti ga ubode sad, al' skroUz![]()
Originally posted by the1whowishedyes.Originally posted by Black LadyR u pickin' on me, gagsta bitch?Originally posted by the1whowishedPa ajde izadji mi ako tako mislis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Black Lady je u "izadji mi na crtu" fazonu.![]()
![]()
![]()
(...)
Kiss Queen voli da grebe partnera odnosno partnerku.
Originally posted by Black LadyBlack Lady likes to play rough.Originally posted by the1whowishedyes.
R u pickin' on me, gagsta bitch?![]()
![]()
Originally posted by jovanabeogradTo ne moze nikako biti konstantno, moze se desiti.. ali takvo funkcionisanje bi i mene dovelo do ludila..
Black Lady
u pa to ja to dozivljavam kao neki divljacki sex, pun carki i mini svadja u toku istog. ali znate kako kazu, posle svadje pada i najbolji![]()
Originally posted by GalatejaMislim da bih se slozila sa KissQueen, Sa Galatejom, volim strast da.... ali ne i domino devojke... kako kad... i ova poslednja recenica je tacnaOriginally posted by KissQueenJa ne bih rekla damsko-kučkasti, već damsko-dramski (evo sličnosti sa Ivanom
Black Lady je u zavisnosti od stepena napaljenosti na granicama dominacije i sadizma,
ali na neki damsko-kuckasti nacin,
a ume da bude i mala, slatka devojcica, koja se prepusta partnerki u potpunosti.). Mislim da Black Lady u dubini duše više teži dominantnim devojkama koje će je ugušiti strašću, mada na prvi pogled ostavlja utisak zavodnice. A ako se devojka pokaže seksualno umešna gubi granice i na štošta je spremna.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!