Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Black Lady je u zavisnosti od stepena napaljenosti na granicama dominacije i sadizma,
ali na neki damsko-kuckasti nacin,
a ume da bude i mala, slatka devojcica, koja se prepusta partnerki u potpunosti.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by KissQueen
Black Lady je u zavisnosti od stepena napaljenosti na granicama dominacije i sadizma,
a ume da bude i mala, slatka devojcica, koja se prepusta partnerki u potpunosti.
Ja ne bih rekla damsko-kučkasti, već damsko-dramski (evo sličnosti sa Ivanom ;) ). Mislim da Black Lady u dubini duše više teži dominantnim devojkama koje će je ugušiti strašću, mada na prvi pogled ostavlja utisak zavodnice. A ako se devojka pokaže seksualno umešna gubi granice i na štošta je spremna. :giggle:
Korisnikov avatar
By Azdaja
meni je Bleki tako asex hahahhahahaha, e ona ce ovo znati NORMALNO da protumaci... stvorile smo drug- drug odnos, eto odg :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ivana ima kozne i PVC komplete za sex, raznorazne biceve i sex toys,
pojavljuje se kao prava domino lady i na neki perverzno-intuitivan nacin zna
koje su cije granice i do njih ide, angazujuci svaki delic necije sexualne perverzije
i ostvarujuci svaku najskriveniju fantaziju svoje partnerke.
Korisnikov avatar
By Galateja
Scout_ finch je ćutljiva tokom seksa. Trudi se da devojci pruži najbolji deo sebe, a kad uspe samo zadovoljno uzdahne. Tokom seksa ne samo da nije sklona rečima, već ni facijalnoj ekspresiji.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
starky voli prvo da vecera sa devojkom, i da pricaju o hrani, i sve u nekoj opustenoj atmosferi mic po mic dovede do kreveta, a tamo straky puna energije (zbog klope, jasno) pokaze sve sto zna... a zna... :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:smeh:
Kiss Queen je direktna pod uslovom da ta direktnost moze nekoga naloziti i u tom poslu veoma je umesna.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
azdaja mazi partnerku i u sred posla i u sred noci je pita: "Jos nisi zaspala?"

:lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja mislim da je Azdaja sposobna da jednom rukom zadovoljava partnerku a drugom obrce palacinke :lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ah, da..great body....
(hahahhahahah dam ti ja obrcanje palacinki i zadovoljavanje ZNAS hahahhahaha)
Korisnikov avatar
By starsailor
ne znam :lol: ma znas ti da se ja shalim, a i nemam koga da zezam samo si mi ti tu :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
a znas da se necu naljutiti jel...ahahahah

e mislim da bi sada mogla da pisem kako starsailorka voli love... :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
ahahhahaha jedva cekam...ti me poznajes tako dobro , isto kao da smo se :fuck: samo sto ja nisam dobila nit orgazam nit palacinke :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
a nisi videla ni moju PIKU, kao ni ja tvoju hahahahahhahaha.... a ni sike, e BEM ti nas odnos :smeh:

a ne bi ga menjala, nema samse ;)

aj nastavicu sutra, ladi mi se rana - kuhala sam opet...:lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
nisam ti videla piku samo ulozak sa krilcima :lol: a nece se promeniti nas odnos ako ti vidim sike?? :lol:

izvinite na offu :peace:
Korisnikov avatar
By pthalo
starsailorka ima krila kao anđela i okruži svoje ljubavi u krilima dok se seksaju
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Azdaja
Originally posted by jovanabeograd

Zaljubljena

prvo napije i sebe i devojku pa ovoj stavi kesu sa likom Sandre Bullock a sebi Dragane Mirkovic. :kesa: uz adekvatan muzicki stimung naravno :klavir:

e i ti ga ubode sad, al' skroUz :lol:

ALI NEVEROOVATNO TE VOLIM ZENO :lol:
Korisnikov avatar
By el jaguar
starky-ma cini u fete,zaisto se nijednoj ne bi drijemalo a pojedine ne bi ni skapulale!!ne zbori nista dok rabota,poslastica su joj male lulice,skoro pa punoljetnice:D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:up: :roflmao: Ja ne verujeeeeeeeeeeeeem!!!

Zaljubljena...ona uci, kao i svi mi, i super joj ide! :D
Korisnikov avatar
By pthalo
Dj Nemo je skroz nježna. Seks sa njom je kao jezerce bistre vode gdje se igra svjetlost.
Korisnikov avatar
By starky
@dj nemo mixuje u krevetu kao i za dj pultom...

@el jaguar-ki je najbolja ura za sex tokom letnje sezone kad se beogradske lulice spuste na more :P

prvo ih provoza na el jaguaru a posle ih voza i u krevetu...:roflmao:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by the1whowished
Originally posted by Black Lady
:barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf:

Black Lady je u "izadji mi na crtu" fazonu.
Pa ajde izadji mi ako tako mislis ;)
R u pickin' on me, gagsta bitch? :nunchake: :roflmao:

(...)
Kiss Queen voli da grebe partnera odnosno partnerku.
yes.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Black Lady
R u pickin' on me, gagsta bitch? :nunchake: :roflmao:
yes.
Black Lady likes to play rough. :kasalj: ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jovanabeograd

Black Lady

u pa to ja to dozivljavam kao neki divljacki sex, pun carki i mini svadja u toku istog. ali znate kako kazu, posle svadje pada i najbolji :fuckbed:

To ne moze nikako biti konstantno, moze se desiti.. ali takvo funkcionisanje bi i mene dovelo do ludila..
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Galateja
Originally posted by KissQueen
Ja ne bih rekla damsko-kučkasti, već damsko-dramski (evo sličnosti sa Ivanom ;) ). Mislim da Black Lady u dubini duše više teži dominantnim devojkama koje će je ugušiti strašću, mada na prvi pogled ostavlja utisak zavodnice. A ako se devojka pokaže seksualno umešna gubi granice i na štošta je spremna. :giggle:
Mislim da bih se slozila sa KissQueen, Sa Galatejom, volim strast da.... ali ne i domino devojke... kako kad... i ova poslednja recenica je tacna :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Azdaja
meni je Bleki tako asex hahahhahahaha, e ona ce ovo znati NORMALNO da protumaci... stvorile smo drug- drug odnos, eto odg :)
Aham, mada sam ja tebe komentarisala :giggle:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!