Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
prelistavam nesto u glavi i kapiram da sam u stvari samo jednom u zivotu imala ozbiljniji odnos sa nekim ko se izjasnjava bas kao lezbejka....

ostale, umesto 4NY K3Y su sve bile nesto zbunjene ili su se izricito izjasnjavale kao strejt...
Mene činjenica da je neka devojka strejt načini skroz indiferentnom. Na početku dvadesetih sam imala nekoliko promašaja u tom pravcu, a i u homoseksualno latentnom periodu (pre dvadesete) sam se zaljubljivala u strejterke. I to baš i nije bilo najbolje rešenje za moju psihu. Več dugo nemam tih problema.
:zastava:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
:lol:

e da jednom kad sam bila jako hrabra prišla sam devojci rekla ćao ja sam nataša deluješ mi kul pa evo častim te pivom dala joj pivo i otišla WOHOOO

dakle da ispravim odgovor:
ništa ili napravim budalu od sebe pa onda ništa.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne sasvim vezano za temu ali mozda i je, sustinki, hm - ja se bas nesto razmisljam, kako od puberteta nisam u stanju da mi se dopada neko kome se je ne dopadam.

Ono, moze da mi bude simpatican neko sa kim ne mogu da ostvarim seks iz raznih razloga (u istoj meri koliko su mi kjut razne nepoznate zene na netu, tjst njihove slike), ali da mislim na tu osobu i da mi se dopada, ne, to mi se nije desilo skoro dve decenije.

Jednostavno mi treba fidbek, bez toga sam apsolutno nezainteresovana. I ne vidim nikakvu poentu.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620233#p2620233]Hys. napisao:[/url] nisam u stanju da mi se dopada neko kome se je ne dopadam.
.. treba mi fidbek, bez toga sam apsolutno nezainteresovana..
identicno i kod mene... S tom razlikom sto postoji ta neka kategorija muskaraca koje smatram "out of my league", koji u stvari ispunjavaju sve moje kriterijume i koje U STVARI zelim, a nemam hrabrosti za njih. Tj kad se desilo da mi takvi daju feedback ja se povucem zbog kompleksa. a redovno mi se dopadaju, sto na slici sto uzivo, da mi dodje da iscupam sebi iznutrice hwehwe
Inace, za ostali prosek/ispodprosek zivalj, to funcionise kao sto si napisala. Apsolutno nestane svako interesovanje ako nema fidbeka. Stavise, cesto ide u suprotan ekstrem da nema inicijalnog interesovanja kod mene, ali se pojavi u vidu fibeka na njihovu inicijativu. U prevodu svidi mi se to sto im se svidjam. Koliko jadno :D e sad to je moguce samo ako te osobe ispunjavaju opet neke kriterijume ali malo drugacije, npr da se uglave u neki od bezbroj scenarija, tipa mikro twink, koji je po nekim mojim opstim kriterijumima blj, moze da me zadovolji jer se uklapa u neku od fantazija :njami:

A ona treca kategorija, grobovi, mozda jedino ako me plate. :sekasablic:
/off
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620396#p2620396]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620233#p2620233]Hys. napisao:[/url] nisam u stanju da mi se dopada neko kome se je ne dopadam.
.. treba mi fidbek, bez toga sam apsolutno nezainteresovana..
identicno i kod mene... S tom razlikom sto postoji ta neka kategorija muskaraca koje smatram "out of my league", koji u stvari ispunjavaju sve moje kriterijume i koje U STVARI zelim, a nemam hrabrosti za njih. Tj kad se desilo da mi takvi daju feedback ja se povucem zbog kompleksa. a redovno mi se dopadaju, sto na slici sto uzivo, da mi dodje da iscupam sebi iznutrice hwehwe
Inace, za ostali prosek/ispodprosek zivalj, to funcionise kao sto si napisala. Apsolutno nestane svako interesovanje ako nema fidbeka. Stavise, cesto ide u suprotan ekstrem da nema inicijalnog interesovanja kod mene, ali se pojavi u vidu fibeka na njihovu inicijativu. U prevodu svidi mi se to sto im se svidjam. Koliko jadno :D e sad to je moguce samo ako te osobe ispunjavaju opet neke kriterijume ali malo drugacije, npr da se uglave u neki od bezbroj scenarija, tipa mikro twink, koji je po nekim mojim opstim kriterijumima blj, moze da me zadovolji jer se uklapa u neku od fantazija :njami:

A ona treca kategorija, grobovi, mozda jedino ako me plate. :sekasablic:
/off
Oda ego-tripera, skraceno.

I koliko kostas?
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620233#p2620233]Hys. napisao:[/url]Ne sasvim vezano za temu ali mozda i je, sustinki, hm - ja se bas nesto razmisljam, kako od puberteta nisam u stanju da mi se dopada neko kome se je ne dopadam.

Ono, moze da mi bude simpatican neko sa kim ne mogu da ostvarim seks iz raznih razloga (u istoj meri koliko su mi kjut razne nepoznate zene na netu, tjst njihove slike), ali da mislim na tu osobu i da mi se dopada, ne, to mi se nije desilo skoro dve decenije.

Jednostavno mi treba fidbek, bez toga sam apsolutno nezainteresovana. I ne vidim nikakvu poentu.
To je cista lepota. Kad ti se neko dopada i kada iskljucis interes i volju. Bar je tako cika Herman Hese pisao u knjizi Moja vera. Volim kada mi se neko dopadne, bez obzira da li se ja njemu dopadam.
By avgust
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620396#p2620396]MDNA napisao:[/url]S tom razlikom sto postoji ta neka kategorija muskaraca koje smatram "out of my league", koji u stvari ispunjavaju sve moje kriterijume i koje U STVARI zelim, a nemam hrabrosti za njih. Tj kad se desilo da mi takvi daju feedback ja se povucem zbog kompleksa. a redovno mi se dopadaju, sto na slici sto uzivo, da mi dodje da iscupam sebi iznutrice hwehwe
joj ovo se meni desava :(
a za tebe je to nepotrebno, jer koliko znam, ti si bas, bas pametan i lijep.
Korisnikov avatar
By dr_kuper
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620396#p2620396]MDNA napisao:[/url]postoji ta neka kategorija muskaraca koje smatram "out of my league", koji u stvari ispunjavaju sve moje kriterijume i koje U STVARI zelim, a nemam hrabrosti za njih. Tj kad se desilo da mi takvi daju feedback ja se povucem zbog kompleksa. a redovno mi se dopadaju
ja definitivno ne znam da citiram. :glupavsam: EDIT: naucio sam. al' nek' stoji da nisam znao.
+1

Malo je poznato da, kad se desi da mi pridju, ja mislim da se sale. o_O +++

No, da kazem na ovu temu da me najvise nerviraju one osobe koje su ,,strejt'', a flertuju i hrane svoje sujete, al' boze ne daj da ispadnu peder(ka). To je tako 'ajde da se ljubimo, al' bez pederskih fazona. U ovim godinama(i u ovom smislu), tudje sujete u mogucnosti sam da hranim jedino fekalijama.
Korisnikov avatar
By Hys.
Svakom svoje Sunce, svakom svoje. Ma sta god reko cika Hese.

Inace, osnovno zasto sam nezainteresovana ako nemam fidbek je cinjenica da izmedju nas ne moze da se gradi ono sto ja zelim. Ne mogu da zamislim sebe kako mastam o tome kako se jebemo, volimo, romantisemo kada je to realno nemoguce. To mi je deluzhnal. Istu tu energiju mogu da usmerim na nekog ko mi daje fidbek sa kim bih to realno mogla da ostvarim.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620403#p2620403]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620233#p2620233]Hys. napisao:[/url]Ne sasvim vezano za temu ali mozda i je, sustinki, hm - ja se bas nesto razmisljam, kako od puberteta nisam u stanju da mi se dopada neko kome se je ne dopadam.

To je cista lepota. Kad ti se neko dopada i kada iskljucis interes i volju. Bar je tako cika Herman Hese pisao u knjizi Moja vera. Volim kada mi se neko dopadne, bez obzira da li se ja njemu dopadam.
volim i ja samo sto vise ne volim nego sto volim
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!