Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Slatka mala garava
Sa sigurnoscu mogu dapreoznam kada je u pitanju butchica.Prepoznajem i po stiluoblacenja,ponasanju,hodu a po pogledu ne bih prepoznala.Mozda me je pogledala zato sto joj na neku devojku licim ili sam joj se ucinila poznatom.Kao devojcica sam se i ja igrala sa decacima.Igrala sam fudbal,igrala sam se rata,pravila baze sa njima...A,bi sam.Uzivam i sa zenama i sa muskarcima.
Korisnikov avatar
By Delerium
Misllim da ima dosta lez i bi cura koje furaju neki fem fazon. Neka istrazivanja kazu da postoji negde oko skoro 40% populacije jesu lezbejke, sto je iznenadjujuce velika brojka, e sada, da li su one to same priznale sebi i drugima, to je vec druga stvar. Odaju se po nekim karakteristikama...
Korisnikov avatar
By Atinaa
Originally posted by Jana

Misllim da ima dosta lez i bi cura koje furaju neki fem fazon. Neka istrazivanja kazu da postoji negde oko skoro 40% populacije jesu lezbejke, sto je iznenadjujuce velika brojka, e sada, da li su one to same priznale sebi i drugima, to je vec druga stvar. Odaju se po nekim karakteristikama...
Prvi put čujem za tu statistiku i mislim da je, nažalost, netačna.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
određena doza nefiminiziranosti, to što je, kao klinka, igrala fudbal za dečacima iz komšiluka, to što ume da kaže da je neka devojka lepa ( ne sa zavišću, već divljenjem )... naravno, ovo su predispozicije. bitna je okolina da bi se jedna takva osoba zaista razvila u lez/bi. naravno, ne generalizujem.
Korisnikov avatar
By Blady
Prepoznajem, radar mi radi samo tako.... retko se moze desiti da omasim !
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Slatka mala garava

Sa sigurnoscu mogu dapreoznam kada je u pitanju butchica.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaha!!!
Uh... :radosnice: ... hvala ti na ovome!

A o cemu je rec? O cuvenom ,,kako prepoznati lezbejku na ulici"?
Pa, kada nisam sasvim pogubljena, ide mi od ruke. i osecam se mocno kad vidim drugu lezbejku. Majke mi. Ne znam kako, ni otkud.:cool2:
By Slatka mala garava
Lady,nije rec o cuvenom"kako prepoznati lezbejku na ulici",vec je toj moj nacin raspoznavanja drugih lezbejki na ulici.Ja sa razlicita od tebe.Ti imas urodjeni gay radar,a ja nemam.Svako ima svoj nacin raspoznavanja.
By Sashka!
Iskrena da vam budem... Nemam pojma sta sam... niti sam butch, niti femme, mozda nesto izmedju?:alikako:
By Sashka!
Iskrena da vam budem... Nemam pojma sta sam... niti sam butch, niti femme, mozda nesto izmedju?:alikako:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahahaha ite dođavola.

Originally posted by Atinaa
Originally posted by Jana

Prvi put čujem za tu statistiku i mislim da je, nažalost, netačna.

ma šta netačna
sve su lezbejke dok se ne dokaže suprotno
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Black_crystal

Poenta je u pogledu.... "Ulovis" pogled i jednostavno znas i osetis, da li je lez ili nije, zar ne?
Mada uglavnom imaj taju "jak" stav i glume neku nadrkanciju i da, uglavnom imaju kratku kosu sto je vidim najcesci znak prepoznavanja.
Takodje i pokreti odaju, a i prsten na palcu...
Mada i pandurska uniforma nagovestava! ;)
ja ne glumim, stvarno sam nadrkana :smirk:
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
ja sam stvarno nadrkana i kratkokosa, ljudi će pomisliti svašta, božemesačuvaj.
Korisnikov avatar
By acid drop
ja nisam nadrkana, imam samo onaj "ma, ne interesuje me" stav i to je to.

odaju me pokreti, možda malo glas ( :misli: ) i ono najsmešnije - prsten na palcu :smeh:

a i kad mi se svidi neka cura, značajno je pogledam. (ali kad ona ne gleda! hahahaha )

edit: e, da, odaje me 100% ona toootalna nezainteresovanost za momke. pa, mis'im, ono, kuiš?
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Galateja
Originally posted by acid drop

odaju me pokreti, možda malo glas
Mene baš interesuje kakav je to lezbejski glas? :misli:
e vidiš, zato sam i razmišljala da li da stavim to ili ne. taj glas bi ustvari mogao biti jedino deo mog identiteta.

možda čak i ne postoji taj lez/bi identitet. svačega u božijoj bašči, kuiš :misli:
Korisnikov avatar
By Torry
niste me nesto ubedile sto se pogleda tice

jednom napravih grdnu gresku, sve je ukazivalo tada da je devojka zainteresovana, od pogleda, osmeha, razgovora i nekim temama, nasta se ja primim i resim da je muvam, kad..malo sutra...rece mi da je strejt i da sam sve pogresno protumacila

al zato muskarce mogu da provalim na kilometar
Korisnikov avatar
By someone
haha.. nekad sam mislila da umem da prepoznam, onda sam demantovala samu sebe i saaad... znam da nista ne znam :P
By MicuShe
Originally posted by bigirl

Moja drugarica je zaklju?ila kako se sve bi ribe obla?e totalno istripovano i �areno, skoro pa obavezno imaju kratku kosu i u ve?ini slu?ajeva farbanu u neku trip boju.

Za lez devojke... nemam pojma. Njih nekako ne prime?ujem u gomili (bez uvrede drage moje).

ne treba generalizovati... kosa mi je prirodn boje do dushe asimetrichno kratka... oblacjim se istripovano al uglavnom su to tamne nijanse... a bi sam :namig2:
By MicuShe
ja verujem da ti se svidi osoba i njena energija a ne pol... svi smo mi pomalo lez bi str8 ili shta god vec...
neko moze da bude i str8 al da eto odelepi na osobu istog pola... ne zelim etiketirati... i vezivati obelazja da l modna da l zivotna za odabir u ljubavi...
Korisnikov avatar
By aanaa
hm... volela bih i da umem da citam misli, a ne samo da umem da prepoznam bi/lez
ja sam bi i oblacim se potpuno rastereceno i u 90% pojavljivanja u javnosti se ne sminkam.
a tako i moje bi prijateljice.
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Ne postoji neki sablon po kome su gradjene lezbejke.
Ja vise po nekom osecaju- osetim kada se osoba interesuje za zene, a kada za oba pola.. Verujem da je to do nekog stava i pokreta
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Evo meni je OrLadno jednom rekla da mi pise na celu :D
Korisnikov avatar
By acid drop
meni ne piše na čelu i faci uopšte. ali piše na svim drugim mestima. :kopanos:
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni ne pise, ja sama odmah kazem. :D
Korisnikov avatar
By Aviva
Uvek sam želela da budem krupna žena, sa širokom, razvijenim leđima :) ) itd. Avaj, ženstvena i sa latentnim naznakama - nedovoljnim za prepoznavanje :) )
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Još jedna koja ima problem u gej klubovima :awesome:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!