^ oh sweet Lord..
I did NOT need that mental picture before bedtime.. nor EVER!
Originally posted by Oziris
E, Kittrie, a sta mislis, ako recimo u drugoj sezoni smuvaju prolezbejisanu once have been strejterku, now lezbejku, i DS Murray? A? A? A, a, a? Hoces li stajati pred kompom i pretiti 'vako:
aj sista' ti bas neki opTimist? miSSis da ce biT season II??
no, ako smuvaju LEPOTICU i ZVER (da li ZAISTA treba da pojasnjavam ko je ko u leZ verziji?

).. necu reagovati tako. bicu smirena.. :astral:
i parkirati kod keja u bloku 70a, otrcati u swarovski, kupiti dijamantske sluske za moj sony-eric.. walkmen mob, i kajle neke silne.. nastaviti ka munZe-u na edukativne diZel casove ( i tako raditi shopping za cjega, kupacje, trenerice, tikePa i tako to..), onda se vratiti u stari bg na pirsing pupka i obrve, plus dicJi ZVER za tetovazu (pa jel sam dajka il nisam??)!! naravno, moram i kod frizera otici da mi ovaj femm friz promeni u neki bljutavo dosadan (obavezna nadogradnja sisHski) a umem da isfuram i andro i femm full svakojako, hvala Bogu..
i na kraju odleteti u G.B., ubiti policajku, baciti u reku, glumiti cutljivog (OVO cje biti najteze !!) i emotivno stabilnog P.I. i biti strejterki rame za plakanje (zena voli da place, pa to ti je ! ); onda joj se uvuci u njene bikini gacjice (nadam se da kad se full prolezbejise se nece kao osisati i nabaciti one rambo pokrete). za takvu Boginju, sve, pa makar povracjala kad kod se poGledam u ogledalo. tako nekako..
rather short and simple dontya think?