Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
ispostavice se da je samoj sebi i otac i deda.
Korisnikov avatar
By Waldorf
:roflmao:
Frankie J. Fry

...čak i zvuči kako treba.. :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..

ahahhahahha, kartmenova keva, aaaaaaaaaaaa !!! :lol: :smeh: :lol:

ma m.. bre zeno, gledati nesto lezbejsko sa gomilom zena u prostoriji.. ma i sa jos jednom je problematicno..
sto me podseti kako sam ja nesto gledala l-word kad se tek pojavio, uz alkohol, raspremljen kauc i fotelje, gomila zena leskari jedna na drugoj, nismo imale prevod a pola ih nije znalo eng. bas (nisam primetila da im smeta), pa onda sledeca epizoda, pa sledeca.. pa ko se kome svidja i ne svidja, pa 'mini-fajtovi', ucutkivanja, i na kraju sam naravno ja najvise pricala i htele su da me izbace iz sobe jer sam profilisala likove i njihove postupke :psiholog: . a i zalila sam se da sam se prejela spageta i kukala glasno dok su se ove sexale.
Korisnikov avatar
By Oziris
@jovanabeograd:

Da li ti ovo deluje vise sexy? :)

Slika

Slika

Slika

Ili ti smeta onaj fake kristalni viseci privezak na kaisu? :lol:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@ oziris
jebem te u slike!!
sad sam videla da ima zelene oci i ne mogu da je bljakujem.
ali ne svidja mi se. a u seriji deluje , rekoh, bezbojno i dodajem dosadno.
Korisnikov avatar
By Oziris
Kittrie, don't even go there!!! Slaba sam na brinete zelenih ociju, a pogotovo ako ovako ima pokoju medenu pegicu, pa uz sve to deluje skroz prirodno, casual, a moze da se "ufura" i u andro, i u fem izdanje... :bale: :bale: :bale:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok ok.. pisacu diplomatski.
qq, al ja VOLIM brinete sa zelenim i plavim ocima.. posebno ako su prelepe, prezgodne, i veoma libiDiozne (ne zato sto sam ja takva po celom telu :merlinka: - misim, nisu mi zelene oci na dupetu i tako to.. ) :bale: :bale: :bale:

kao eX-strejterka npr. :bale: :bale: :bale:

p.s. 2 each his own.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ahhhhhh oziris, iz tvojih usta u Bozije usi !!

i daaaaa.. jel neko ovo video , kacio??
radi se o vasoj omiljenoj POLICAJKI !!

http://www.afterellen.com/greatlezbritain/10-25-2010

edit: sad videh da je jovanabgd stavila link vec.. znaci policajka je lez, duplo.
nije ni cudo sto mi ne pase. ja volim strejterke.
Korisnikov avatar
By Kittrie
omg oziris, i am borderline stomach cramping here. :ubise:
i don't like that woman, therefor put her out of my face. :P

p.s.it gives the new meaning to the old saying (im gonna change it a bit though..)-
'it aint over till the COP lady sings'. :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Well I like her, and I'm gonna be boring you about her as much as you're boring me with that dull, straight, totally overfemme girl. :lol:

njanjanjanjanjanja

:smeh:

Ok, ok, necu vise, obecavam! :lol: :drziprsteizaledja:
Korisnikov avatar
By Oziris
E Kittrie, izvini moooollliiiimmm teeee, ali moram jos sam oovaj put!!!

jovanice, samo za tebe:

Slika

Sta sad kazes za kristale, a? :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja ti i dadoh link zeno luda, mislis da ne oslepeh od kristala/nitni/neidentifikovanih shajni detalja na bikiniju? :lol:

Jebote, izvali kajlu, k'o Zemunac :lol:

Garant joj tu negde pored Sex on the Beach-a stoje FILA papuce za po suvom :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Oziris

..dull, straight, totally overfemme girl.
cekaj da se prolezbejise ljudski.
naprasno ce postati luda (ne-dosadna), perverzna i nosice boxerice i siroke 3/4 army pantalone.
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ bWahahahhahaha
:lol: :smeh: :lol: :smeh: :lol:

dzovanabeograd, KRISTALNO :lol: si se upirsovala u moje srce.
aint that gay or what?? :awesome:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ hahahahahahahahahahahahha, ne pamtim da me je neka tema ovoliko zabavila, Bogme, for a while! :lol: :smeh:

E, Kittrie, a sta mislis, ako recimo u drugoj sezoni smuvaju prolezbejisanu once have been strejterku, now lezbejku, i DS Murray? A? A? A, a, a? Hoces li stajati pred kompom i pretiti 'vako: :serena1: :avalon:
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ oh sweet Lord..
I did NOT need that mental picture before bedtime.. nor EVER! :roll:

E, Kittrie, a sta mislis, ako recimo u drugoj sezoni smuvaju prolezbejisanu once have been strejterku, now lezbejku, i DS Murray? A? A? A, a, a? Hoces li stajati pred kompom i pretiti 'vako: :serena1: :avalon:
aj sista' ti bas neki opTimist? miSSis da ce biT season II?? :gatara:

no, ako smuvaju LEPOTICU i ZVER (da li ZAISTA treba da pojasnjavam ko je ko u leZ verziji? :giggle: ).. necu reagovati tako. bicu smirena.. :astral:
i parkirati kod keja u bloku 70a, otrcati u swarovski, kupiti dijamantske sluske za moj sony-eric.. walkmen mob, i kajle neke silne.. nastaviti ka munZe-u na edukativne diZel casove ( i tako raditi shopping za cjega, kupacje, trenerice, tikePa i tako to..), onda se vratiti u stari bg na pirsing pupka i obrve, plus dicJi ZVER za tetovazu (pa jel sam dajka il nisam??)!! naravno, moram i kod frizera otici da mi ovaj femm friz promeni u neki bljutavo dosadan (obavezna nadogradnja sisHski) a umem da isfuram i andro i femm full svakojako, hvala Bogu..
i na kraju odleteti u G.B., ubiti policajku, baciti u reku, glumiti cutljivog (OVO cje biti najteze !!) i emotivno stabilnog P.I. i biti strejterki rame za plakanje (zena voli da place, pa to ti je ! ); onda joj se uvuci u njene bikini gacjice (nadam se da kad se full prolezbejise se nece kao osisati i nabaciti one rambo pokrete). za takvu Boginju, sve, pa makar povracjala kad kod se poGledam u ogledalo. tako nekako..
rather short and simple dontya think? :nerd:
Korisnikov avatar
By Oziris
rathr unique... maybe roguish a bit, but still unique. :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
just keep quiet. :)
roguish? do u really think any1 got what they want by beein' nice? :alexis:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Kittrie
Originally posted by m..

ahahhahahha, kartmenova keva, aaaaaaaaaaaa !!! :lol: :smeh: :lol:

ma m.. bre zeno, gledati nesto lezbejsko sa gomilom zena u prostoriji.. ma i sa jos jednom je problematicno..
sto me podseti kako sam ja nesto gledala l-word kad se tek pojavio, uz alkohol, raspremljen kauc i fotelje, gomila zena leskari jedna na drugoj, nismo imale prevod a pola ih nije znalo eng. bas (nisam primetila da im smeta), pa onda sledeca epizoda, pa sledeca.. pa ko se kome svidja i ne svidja, pa 'mini-fajtovi', ucutkivanja, i na kraju sam naravno ja najvise pricala i htele su da me izbace iz sobe jer sam profilisala likove i njihove postupke :psiholog: . a i zalila sam se da sam se prejela spageta i kukala glasno dok su se ove sexale.
meni je kljucni momenat l worda bio kad je moja najbolja drugarica onako random krenula da tumaci sta ona gluva govori kad koristi jezik znakova. bilo je do te mere urnebesno da se umalo nisam zadavila kokicama. takvi momenti se ne propustaju.

a gledanje s drugaricama uvek ima te drazi kao sto su rakija, pita i lagano tracarenje. a i ustedi ti silne pare za kafe.

uskoro cu lagano da pogledam ostatak 1. epizode, a onda i drugu.
Korisnikov avatar
By m..

E Kittrie, izvini moooollliiiimmm teeee, ali moram jos sam oovaj put!!!

jovanice, samo za tebe:

Slika

Sta sad kazes za kristale, a? :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
ima nesto uznemirujuce kod ove slike, zena izgleda zaslepljeno do facijalisa. a onda, tu su i sljokice.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by m..

meni je kljucni momenat l worda bio kad je moja najbolja drugarica onako random krenula da tumaci sta ona gluva govori kad koristi jezik znakova. bilo je do te mere urnebesno da se umalo nisam zadavila kokicama. takvi momenti se ne propustaju.

ahahahahahhahah ahahahahaha
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Kittrie

just keep quiet. :)
roguish? do u really think any1 got what they want by beein' nice? :alexis:
Oh, absolutely! :) It only depends on what did you want to get... ;) The best things I got in my life, I've got them by being nice... By being good, veeeerrrryyyyyy goooooddd.... :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!