Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Black Ladyda istina je da se ne zna ko je s kim bio,to na stranu nego posebno je interesantno shto su svi ovako "ok" a ne zna se ko koga vishe pljuje i ogovara iza ledja
Zanima me, da li.. naravno one koje se pronadju u ovome... da li vam smeta, sto su sve lezbejke povezane preko nekoga, sto se vecina njih zna i sto je vecina skoro sa svakom bila...
Da li vam uopste smeta, kada vam neko kaze: "Hey, pa ti si bila sa onom... ah da, pa mi se znamo...." ili "Stvarno, pa njena bivsa devojka, je tvoja sadasnja...?
Ne znam, da li ste me razumeli... ali ja sam polako pocela da dobijam vrtoglavicu od toga, ne samo vezano za mene, vec i za neke koje poznajem..
Originally posted by zozefin stnemoj da zalis,nisi nishta propustila
ja nazalost neznam nijednu lezbejku, niti sam bila u vezi sa lezbejkom, i nisam na ''sceni'', mada bih volela.
Originally posted by Hys.Apsolutno se nije odnosilo na ovo, postujem... ali rec je o toj grupi... svako sa svakim...
Ja ipak ne razumem zasto treba imati problem sa "scenom".
Jel to kul da ne budes na "sceni"?
Sta znaci biti na "sceni" ?
Jel samo ako nadjes neku devojcicu i onda nikad ne izlazite na gej mesta znaci da ste fini?
I ne smete da imate gej prijatelje koji ponekad odu u gej kafic/klub?
Jel ste onda pravoverno ispravno fini i posveceni?
Wtf?
Zasto imati gej prijatelje i odlaziti nekad na nedajboze gej mesta izgleda za vecinu mladih ili dosta starijih (uvek su ove dve polaznice) znaci "zlo"?
A mogu da se kladim da pola vas ne zivi naizgled heteropatrijaRhalno i heteronormativno kao ja koja izadjem negde ponekad i imam u asortimanu sve sekshualiti prijateljZ.
Cega se bojite? Sta vam to smeta?
Zasto je odlazenje na gej mesta tako strasno?
Se bojite da devojcica/deckica ne pogleda nedajboze nekog.
Ili josvisebozemesacuvaj ne flertuje malo?
Ma....brate...![]()
Originally posted by SabotagEPa, nisi ništa rekla, je li tebi scena treš ili ne?
Sve je relativno.Svako ima svoje vidjenje normalnog i nenormalnog.
Slazem se da je krug ljudi na sceni dosta mali i da tu svako svakoga poznaje ili ga zna bar iz vidjenja.
Imam u drustvu i ljude koji imaju duge veze van scene i one koji imaju veze ostajuci sve vreme na sceni.
Eto npr Zwezdica,nekada je ima cesce,nekada redje na sceni,ali meni su ona i njena devojka onako skolski primer kako veza treba da izgleda.Bar ono sto ja vidim i sto znam.Verovatno i one imaju poneku svadju i raspravu,ali sve to izgleda u ocima drugih super.
Dok znam i devojke koje izadju u neki gej lokal i tu se pred svima svadjaju i raspravljaju i izlaze ispred lokala i podjebavaju se.Mislim da to treba ostaviti za kucnu varijantu.
Sve u svemu,nekome je scena tres nekome nije,ali svakom od nas bar ponekad dune da odemo u klub i djuskamo,provedemo se i malo osmotrimo ekipu oko sebe.![]()
Originally posted by ...Sitnicava...sorry,ja sam mislila da se prica o sceni-sceni. A sto se lez sveta tice..pa povezan je manje vise.. Ako ne znam tebe zna te moja drugarica,zar ne
Ja sam mislila da pričamo o lez svetu, a ne o mestima za izlazak.![]()
U tom slučaju, scena jeste treš.
Ali ne postoji sekta o kojoj se govori, kao što rekoh gore, problem je što je preuzak krug ljudi, bla bla...
Originally posted by ...Sitnicava...
A naravno da su bili svi sa svima.
Takođe bi svako od nas voleo da ima širi izbor.
Jbg.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!