Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by starsailor
Slika

ahahahahahhahahahahaha!!!!

It's funny 'cause it's true!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Black Lady
Zanima me, da li.. naravno one koje se pronadju u ovome... da li vam smeta, sto su sve lezbejke povezane preko nekoga, sto se vecina njih zna i sto je vecina skoro sa svakom bila...
Da li vam uopste smeta, kada vam neko kaze: "Hey, pa ti si bila sa onom... ah da, pa mi se znamo...." ili "Stvarno, pa njena bivsa devojka, je tvoja sadasnja...?
Ne znam, da li ste me razumeli... ali ja sam polako pocela da dobijam vrtoglavicu od toga, ne samo vezano za mene, vec i za neke koje poznajem..
da istina je da se ne zna ko je s kim bio,to na stranu nego posebno je interesantno shto su svi ovako "ok" a ne zna se ko koga vishe pljuje i ogovara iza ledja :bljak: gadi mi se to :l Nije mi problem da znam sa kim je devojka bila,al prosto ne mozes naci normalnu devojku koja nije upletena u te afere,ogovaranja,spletkarenja i koju to prvenstveno ne interesuje :l aaaa :ubise: Liche mi na sektu :D
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by zozefin st
ja nazalost neznam nijednu lezbejku, niti sam bila u vezi sa lezbejkom, i nisam na ''sceni'', mada bih volela.
nemoj da zalis,nisi nishta propustila :D ima vremena,meni se vec sve zgadilo :l ja zalim shto ih znam (ove koje znam)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Hys.
Ja ipak ne razumem zasto treba imati problem sa "scenom".

Jel to kul da ne budes na "sceni"?

Sta znaci biti na "sceni" ?

Jel samo ako nadjes neku devojcicu i onda nikad ne izlazite na gej mesta znaci da ste fini?

I ne smete da imate gej prijatelje koji ponekad odu u gej kafic/klub?

Jel ste onda pravoverno ispravno fini i posveceni?

Wtf?

Zasto imati gej prijatelje i odlaziti nekad na nedajboze gej mesta izgleda za vecinu mladih ili dosta starijih (uvek su ove dve polaznice) znaci "zlo"?

A mogu da se kladim da pola vas ne zivi naizgled heteropatrijaRhalno i heteronormativno kao ja koja izadjem negde ponekad i imam u asortimanu sve sekshualiti prijateljZ.

Cega se bojite? Sta vam to smeta?

Zasto je odlazenje na gej mesta tako strasno?

Se bojite da devojcica/deckica ne pogleda nedajboze nekog.

Ili josvisebozemesacuvaj ne flertuje malo?

Ma....brate... :hand:
Apsolutno se nije odnosilo na ovo, postujem... ali rec je o toj grupi... svako sa svakim...
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Black Lady
i jeste sekta.... :)
sve se vishe ljudi slaze oko toga :nokti: dizem ruke od nalazenja devojke,prelazim u asex :zvezdice: ILI mozda da nadjem neku "str8" kojoj cu otvoriti nove vidike :andjelak: ne,ne definitivno je bolje da budem asex :lol: prsla sam :zid:
Korisnikov avatar
By someone
pa rekoh da cu biti (a)sex :fuck: ma lako je naci nekog za sex,ali ocjem da budem emotivno ispunjena :rida: ne vredi mi nishta bez toga :sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sta se sve zalite na tkz. sektu, a nastavljate druzenje i vidjanje sa tkz. sektashicama ? :egzorcist: Zasto? Zato sto ne mozete bez te sekte, koliko god to ne htele sebi da priznate! :hvala:

Inace, pun mi je vise toboze NORMALNIH riba koje ne mogu da nadju NORMALNU?!

Ovako.. Uzecu za primer jednu ribu, koju znam vise od godinu dana, poznanica.. Godinu i nesto dana ona ima ribu po 7 dana i kraj.. Godinu i nesto dana ona kuka kako ne moze da nadje normalnu, kako su sve zene lude, kako lazu, kako su povezane kao u sekti.. E, sada, prosto mi je nemoguce da za toliki vremenski period neko fura tu pricu, a plus je imala bar 10-ak riba, ako ne i vise i SVAKA OD NJIH JE LUDA, ALI SVAKA! Pa sam ja dosla do zakljucka da niko tu nije lud nego ta moja poznanica!
To je isto kao onaj mali sto je vikao VUK, VUK. I kada joj bude zaista naisla neka bolesnica niko joj nece varovati, jer je SAMO ONA NA CELOJ SCENI OD ZENA NORMALNA! :hvala:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam se salila za sektu... iskreno vise me zabole za sve....
Mene je samo interesovalo, vase misljenje o tim vezama... izmedju lezbejki... at all
By ...Sitnicava...
Ma, kakva sekta?
Problem je što je uzak krug ljudi, a svako od nas ima potrebe.
Khm, za raznim stvarima, od ljubavi do sexa.
Pa se onda izudaramo u toj masi.
A scena je skroz ok.
Glupo je bežati od scene.
Korisnikov avatar
By maka
iz mog iskustva jeste. svi su bili sa svima. zlo. par gej prijatelja koje sam upoznala,upoznala sam sasvim slucajno,bas nikoga u nekom klubu ili kaficu. ponekad izadjemo zajedno na takva mesta,nama je kul jer se zezamo dobro svuda. Ali ma daj,toksik nije trash?!
By ...Sitnicava...
Ja sam mislila da pričamo o lez svetu, a ne o mestima za izlazak. :glupan:
U tom slučaju, scena jeste treš.
Ali ne postoji sekta o kojoj se govori, kao što rekoh gore, problem je što je preuzak krug ljudi, bla bla...
Korisnikov avatar
By SabotagE
Sve je relativno.Svako ima svoje vidjenje normalnog i nenormalnog.
Slazem se da je krug ljudi na sceni dosta mali i da tu svako svakoga poznaje ili ga zna bar iz vidjenja.
Imam u drustvu i ljude koji imaju duge veze van scene i one koji imaju veze ostajuci sve vreme na sceni.
Eto npr Zwezdica,nekada je ima cesce,nekada redje na sceni,ali meni su ona i njena devojka onako skolski primer kako veza treba da izgleda.Bar ono sto ja vidim i sto znam.Verovatno i one imaju poneku svadju i raspravu,ali sve to izgleda u ocima drugih super.
Dok znam i devojke koje izadju u neki gej lokal i tu se pred svima svadjaju i raspravljaju i izlaze ispred lokala i podjebavaju se.Mislim da to treba ostaviti za kucnu varijantu.
Sve u svemu,nekome je scena tres nekome nije,ali svakom od nas bar ponekad dune da odemo u klub i djuskamo,provedemo se i malo osmotrimo ekipu oko sebe. ;)
By ...Sitnicava...
A naravno da su bili svi sa svima.
Takođe bi svako od nas voleo da ima širi izbor.
Jbg.
Korisnikov avatar
By maka
Ovde kad sam usla u gej klub nije mi bilo dobro,bilo je BAR 500 pedera. :smeh:
By ...Sitnicava...
Originally posted by SabotagE
Sve je relativno.Svako ima svoje vidjenje normalnog i nenormalnog.
Slazem se da je krug ljudi na sceni dosta mali i da tu svako svakoga poznaje ili ga zna bar iz vidjenja.
Imam u drustvu i ljude koji imaju duge veze van scene i one koji imaju veze ostajuci sve vreme na sceni.
Eto npr Zwezdica,nekada je ima cesce,nekada redje na sceni,ali meni su ona i njena devojka onako skolski primer kako veza treba da izgleda.Bar ono sto ja vidim i sto znam.Verovatno i one imaju poneku svadju i raspravu,ali sve to izgleda u ocima drugih super.
Dok znam i devojke koje izadju u neki gej lokal i tu se pred svima svadjaju i raspravljaju i izlaze ispred lokala i podjebavaju se.Mislim da to treba ostaviti za kucnu varijantu.
Sve u svemu,nekome je scena tres nekome nije,ali svakom od nas bar ponekad dune da odemo u klub i djuskamo,provedemo se i malo osmotrimo ekipu oko sebe. ;)
Pa, nisi ništa rekla, je li tebi scena treš ili ne? :P
I postoji li ta lez sekta?
...
KaDA ggoVORiš o ZwEzdicI, piŠI ovako, U ZnaKk soLIDarnosTI sa NjeNOm tasTaTTUrom. :smeh:
Korisnikov avatar
By SabotagE
ZwweDiCe IzzVINI! :D

Nije mi tres scena.Mozda zato sto za bolje gej scene,van granica ove zemlje,ni ne znam.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja sam mislila da pričamo o lez svetu, a ne o mestima za izlazak. :glupan:
U tom slučaju, scena jeste treš.
Ali ne postoji sekta o kojoj se govori, kao što rekoh gore, problem je što je preuzak krug ljudi, bla bla...
sorry,ja sam mislila da se prica o sceni-sceni. A sto se lez sveta tice..pa povezan je manje vise.. Ako ne znam tebe zna te moja drugarica,zar ne :)
Korisnikov avatar
By maka
slazem se oko toga sta je problem
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Pa jeste trash, al to i dalje ne znaci da ne treba da postoji i da neki od nas nece rado odlaziti u njega. :cigareta:

edit: Odnosilo se na Toxic. Al moze i na scenu.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jbg.

Jovana nije. :opatica:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jovanabeograd
Jbg.

Jovana nije. :opatica:
hahahahaa..... kako da ne... ;)
Korisnikov avatar
By Winter
e pa ne znam za tu opaticu gore, ali ja bome nijesam .....:lizalica:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!