Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Black LadyR u pickin' on me, gagsta bitch?Originally posted by the1whowishedPa ajde izadji mi ako tako mislis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Black Lady je u "izadji mi na crtu" fazonu.![]()
Originally posted by pthalo
više puta sam čula, mislila sam da to je normalan deo života. i mnogo puta sam imala taj razgovor sa nekim, koji sada (hvala Bogu) ne zna gde živim.
Originally posted by Azdajaizvini, nisam imala najnormalniji život. ponekad još uvek ne znam šta bi trebao da trpim i kada bi trebalo da naljutim. ali učim polakoOriginally posted by pthalo
više puta sam čula, mislila sam da to je normalan deo života. i mnogo puta sam imala taj razgovor sa nekim, koji sada (hvala Bogu) ne zna gde živim.
ne slazem se, kako to moze biti normalan deo zivota?! da ti neki muskarac kaze, da probas njegov penis izbice ti lezbejstvo iz glave...(aj dobro, ti si na drugi nacin to rekla)
ili su mene muvali fini momci hahah
Originally posted by KissQueen
the1whowished je jako okretna u krevetu, a pre nego sto do sexa dodje, predigra joj je intelektualne prirode, i ako partnerka ume da joj bude dostojan partner u intelektualnim igrama, od igre do predigre nije velik put....
phtalo u trenucima ekstremne napaljenosti i nakon najintenzivnijih orgazama koje je imala u zivotu zaboravi koje reci su iz kog jezika, i onda prica nekom mesavinom jezika u kom su sve reci tacne pojmovno, ali pripadaju srpskom, madjarskom, engleskom, spanskom, makedonskom....
phtalo u trenucima ekstremne napaljenosti i nakon najintenzivnijih orgazama koje je imala u zivotu zaboravi koje reci su iz kog jezika, i onda prica nekom mesavinom jezika u kom su sve reci tacne pojmovno, ali pripadaju srpskom, madjarskom, engleskom, spanskom, makedonskom....
Originally posted by jovanabeograd
Pthalo
nezna i pazljiva prema partnerki, ali s vremena ne vreme u toku sexa ume da izvadi svoj notes i upise nove reci u njen licni srpsko-engleski recnika i njene macke cesto znaju da traze svoju dnevnu dozu Whiskas Jelly Fisherman's Choice-a i time prekinu magican trenutak
![]()
Originally posted by pthalono he didn't.
ne saznaj gde mi je ližio mačak jednom dok sam lepo, nevino spavala.![]()
Originally posted by AzdajaCuj "ne bi mi bio problem"!
ne bi joj problem bio ni vezivanje...![]()
Originally posted by Black Lady
@Galateja - voli perverziju, mozda cak i voajerizam, voli lepo zensko telo, mislim da vise uziva da gleda, nego da ucestvuje...
Originally posted by Zwezdica
Galateja - svakog momenta govori partnerki "volim te", "stalo mi je" , znacis mi" ,"ti si moja sreca" i ne skida osmeh sa lica sve vreme..
Originally posted by jovanabeogradza ovo sam se smejala na glas. bravo
Zaljubljena
prvo napije i sebe i devojku pa ovoj stavi kesu sa likom Sandre Bullock a sebi Dragane Mirkovic.uz adekvatan muzicki stimung naravno :klavir
jovanabeograd
e ova ga je ugasila. tu sexa nema.
Originally posted by Azdaja
e i ti ga ubode sad, al' skroUz![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!