Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by the1whowished
:barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf:

Black Lady je u "izadji mi na crtu" fazonu.
Pa ajde izadji mi ako tako mislis ;)
Korisnikov avatar
By pthalo
zaljubljena voli samo žene koje nosi bele čarape.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Black Lady
Originally posted by the1whowished
:barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf:

Black Lady je u "izadji mi na crtu" fazonu.
Pa ajde izadji mi ako tako mislis ;)
R u pickin' on me, gagsta bitch? :nunchake: :roflmao:

(...)
Kiss Queen voli da grebe partnera odnosno partnerku.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
pomalo... :)

the1whowished je jako okretna u krevetu, a pre nego sto do sexa dodje, predigra joj je intelektualne prirode, i ako partnerka ume da joj bude dostojan partner u intelektualnim igrama, od igre do predigre nije velik put....
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by pthalo
više puta sam čula, mislila sam da to je normalan deo života. i mnogo puta sam imala taj razgovor sa nekim, koji sada (hvala Bogu) ne zna gde živim.

ne slazem se, kako to moze biti normalan deo zivota?! da ti neki muskarac kaze, da probas njegov penis izbice ti lezbejstvo iz glave...(aj dobro, ti si na drugi nacin to rekla)

ili su mene muvali fini momci hahah
Korisnikov avatar
By pthalo
KissQueen ustaja sa kreveta u sred seksa jer je tek shvatila rešenje problema sa njenom programom koji neće da compile.
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by Azdaja
više puta sam čula, mislila sam da to je normalan deo života. i mnogo puta sam imala taj razgovor sa nekim, koji sada (hvala Bogu) ne zna gde živim.

ne slazem se, kako to moze biti normalan deo zivota?! da ti neki muskarac kaze, da probas njegov penis izbice ti lezbejstvo iz glave...(aj dobro, ti si na drugi nacin to rekla)

ili su mene muvali fini momci hahah
izvini, nisam imala najnormalniji život. ponekad još uvek ne znam šta bi trebao da trpim i kada bi trebalo da naljutim. ali učim polako :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne ne, nemoj meni da se izvinjavas - nisam nista lose mislila... samo sam pitala...

:)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by KissQueen
the1whowished je jako okretna u krevetu, a pre nego sto do sexa dodje, predigra joj je intelektualne prirode, i ako partnerka ume da joj bude dostojan partner u intelektualnim igrama, od igre do predigre nije velik put....
:radosnice: Ziva bila! :) :happysmoke:

Azdaja: u krevetu uziva u partnerkinom zadovoljstvu koliko i u svom i to je mozda i dodatno lozi. U recniku latinskog jezika potraziti odrednicu tribo, tribere (glagol). :evil:
:zvezda:
Korisnikov avatar
By pthalo
the1whowished voli da joj pevu uspavanku posle seksa.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pthalo je golicljiva sto joj stvara problem sa odredjenim erogenim zonama u odredjenim trenucima.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
phtalo u trenucima ekstremne napaljenosti i nakon najintenzivnijih orgazama koje je imala u zivotu zaboravi koje reci su iz kog jezika, i onda prica nekom mesavinom jezika u kom su sve reci tacne pojmovno, ali pripadaju srpskom, madjarskom, engleskom, spanskom, makedonskom....
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
phtalo u trenucima ekstremne napaljenosti i nakon najintenzivnijih orgazama koje je imala u zivotu zaboravi koje reci su iz kog jezika, i onda prica nekom mesavinom jezika u kom su sve reci tacne pojmovno, ali pripadaju srpskom, madjarskom, engleskom, spanskom, makedonskom....
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Ozbiljan kandidat za Post Godine. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Galateja

u toku sexa voli da gleda meceve norveske rukometne reprezentacije.. sa izuzetkom ukoliko kapiten(ka) ne igra :P i pritom postavlja puno pitanja i analizira svaku partnerkinu rec, pokret, pogled :pinknaocari:

Pthalo

nezna i pazljiva prema partnerki, ali s vremena ne vreme u toku sexa ume da izvadi svoj notes i upise nove reci u njen licni srpsko-engleski recnik :D a i njene macke cesto znaju da traze svoju dnevnu dozu Whiskas Jelly Fisherman's Choice-a i time prekinu magican trenutak :maca:

Black Lady

u pa to ja to dozivljavam kao neki divljacki sex, pun carki i mini svadja u toku istog. ali znate kako kazu, posle svadje pada i najbolji :fuckbed:

Zaljubljena

prvo napije i sebe i devojku pa ovoj stavi kesu sa likom Sandre Bullock a sebi Dragane Mirkovic. :kesa: uz adekvatan muzicki stimung naravno :klavir:

Blond Brat

Njoj je toku sexa cetka za kosu glavni rekvizit, jer ipak, nikad se ne zna kad se kod pirata u knez mihajlovoj moze pojaviti njen rimejk poznatog parisinog dokumentarca "One night in BB"(nije ni Pariz nije ni London vec Bahia Blanca, Argentina) :kosa:

jovanabeograd

e ova ga je ugasila. tu sexa nema.

*bazirano iskljucivo na osnovu postova gorepomenutih forumasica i mojih utisaka ;) i sve je sala ofc ;)
Korisnikov avatar
By pthalo
:smeh: ja tako govorim čak i kada nisam napaljena. Da čuješ kako pričam sa svoim drugaricama! Uzašno mešamo jezike. :) Dosadno mi je kada moram da pričam sa mađarima koji samo znaju mađarski. Kod njih problema je ako kažem "da" umesto "hogy"...

Govorimo nešto ovako: Azok a Deutsche emberek mindig ott are. [Oni nemački ljudi su stalno tamo, ali Deutsche je na nemačkom i are je na engleskom]

"Fáj a peta-m, mindjár taking-ezek egy taxit" (Bole me pete, uskoro uzmem taksi).

"Dávid, you szépen el-walking-ozol to my kocsi and get your dob" (David, you lepo šetaš to my kola and get your bubanj)

:smeh:
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by jovanabeograd
Pthalo

nezna i pazljiva prema partnerki, ali s vremena ne vreme u toku sexa ume da izvadi svoj notes i upise nove reci u njen licni srpsko-engleski recnik :D a i njene macke cesto znaju da traze svoju dnevnu dozu Whiskas Jelly Fisherman's Choice-a i time prekinu magican trenutak :maca:

ne saznaj gde mi je ližio mačak jednom dok sam lepo, nevino spavala. :smeh:

elem, mačke su u Arizoni i ja sam u Mađarskoj. tj nema problema sa njima.

da bih naučila novu reč u toku seksu, bih je zapamtila i kasnije napisala.
Korisnikov avatar
By Azdaja
:)

The1 : iiiiiiii...u krevetu poput okeana, vidis joj pocetak, ali nikad kraj... and veoma prilagodljiva potrebama i zeljama(obostrano) partnerke, ne bi joj problem bio ni vezivanje... :rambo:

:sesir:

(a za kraj uspavanka hhehe)
Korisnikov avatar
By pthalo
azdaja je nežno. seks sa njom je kao valovi (ili talasi? uvek zaborim koji je srpski i koji je hrvatski) na obalu.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ne saznaj gde mi je ližio mačak jednom dok sam lepo, nevino spavala. :smeh:
no he didn't.
mali perverznjak LOL

:bic:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne bi joj problem bio ni vezivanje... :rambo:
Cuj "ne bi mi bio problem"! :doh: Mada, kada bolje razmislim, da se njoj hoce, a meni bas tad nece, bio bi mi problem, jel.

Azdaja na trenutke nije svesna svoje snage.
(kako mocna recenica :diplomac: )
Korisnikov avatar
By pthalo
yes, he did, with his little, rough, sandpaper tongue. :lol: lud mačak
Korisnikov avatar
By Galateja
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By pthalo
Szeretem da I speak na bilo kojim nyelven at the same time.
Korisnikov avatar
By pthalo
galateja voli sportske cure, i priča o košarka i nogomet dok se seksaju.
Korisnikov avatar
By Azdaja

Zaljubljena

prvo napije i sebe i devojku pa ovoj stavi kesu sa likom Sandre Bullock a sebi Dragane Mirkovic. :kesa: uz adekvatan muzicki stimung naravno :klavir:

e i ti ga ubode sad, al' skroUz :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Mene je do sada najbolje locirala Black Lady, mada ni Zwezdica nije daleko od istine. :D

Slovna ilustracija:
Originally posted by Black Lady
@Galateja - voli perverziju, mozda cak i voajerizam, voli lepo zensko telo, mislim da vise uziva da gleda, nego da ucestvuje...
Originally posted by Zwezdica
Galateja - svakog momenta govori partnerki "volim te", "stalo mi je" , znacis mi" ,"ti si moja sreca" i ne skida osmeh sa lica sve vreme..
Korisnikov avatar
By starsailor

Zaljubljena

prvo napije i sebe i devojku pa ovoj stavi kesu sa likom Sandre Bullock a sebi Dragane Mirkovic. :kesa: uz adekvatan muzicki stimung naravno :klavir

jovanabeograd

e ova ga je ugasila. tu sexa nema.

za ovo sam se smejala na glas. bravo :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

e i ti ga ubode sad, al' skroUz :lol:

:hvala:

pa zena zaljubljena bi me ubila da nisam :P

@ sejlorka

:bisou:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!