Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
U Nemackoj ih prepoznas na kilometar! Po odeci, frizuri, ponasanju, nacinu kako te gleda, osmeh i sta znam sta jos...A i ne moramo da se krijemo, pa sve to olaksava upoznavanje i sve sto sledi.
Val, kakva je to odeca i frizura? Kakvo ponasanje? Budi preciznija.
Eto i bambola tvrdi "zna se". :puzzle:
Za one fem je vec malo teze,ali recimo da kad me pogleda zadrzi pogled mnogo duze nego sto bi to str8 riba uradila.I za razliku od strejt riba koje te gledaju ovlas i nezainteresovano,lezbejke te gledaju...gledaju...ne umem da objasnim,ali neko ce vec znati.
Pa cuj, ovo je strasno generalizovano.
I lez cura ce te gledati ovlas i nezainteresovano ako joj se ne svidjas.
Cak je moguce da ce strejterka da zadrzi pogled na tebi nesto duze ako si joj interesantna (recimo, moguci nacini oblacenja, frizura i slicno sto tvrdi Val u svom misterioznom postu)
A ako joj se svidjas, gledace te valjda kao sto bi muskarac gledao zenu koja mu se dopada i obratno.
Dakle, jel to taj pogled (mislim da one kultivisane, nikako na :predsednik: ili one oblizivachko "seksi"
ili lezbejski pogled ima neku dodatnu specificnost, zbog toga sto su dve zene u pitanju. (za sad ne ulazim u "rod" )
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by tramp
. evo ja vec godinama pokusavam da otkrijem i onda na kraju to sve dodje do tog nekog stila kod nekih ili tih duzih pogleda ili kao recimo neka devojka mi pre neki dan onako znacajno klimnu glavom u prevozu i nasmesi se
:dude:
mozda te zna odnekud, iz totalno str8 price, ili je to tvoja kasirka u samousluzi, a ti si zaboravila?

Ako te gleda duze od 6 sekundi... :puzzle: :vijaca:
Mozda imas ketchup na tintari! Next!
ukoliko nisi striktno butch pa dakle i zelis da se primeti da si lezbejka
Hocete reci da butch devojke zele da se primeti da su one lezbejke, a ove druge lezbejke koje nisu butch to ne zele?
Evo ja zaista ne mogu da se setim nicega,po cemu bi od femice mogla da znam 100% da je zaista gay persona!
Kazu da se homoseksualnost ne moze utvrditi na osnovu fizickog izgleda (pise u brosurama, bar)
To znaci da su testirali samo femmice?
:nesiguran:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Biti lezbejka i biti devojka opsednuta transeksualizmom nije isto.Dok lezbejke vole sto su zene i vole zene,transeksualci NE VOLE STO SU POLA KOJEG JESU I TEZE DA GA PROMENE!!!Posto je takva promena skup proces oni imitacijom teze da se priblize suprotnom polu,u smislu da psihofizicki oponasaju suprotan pol.Tako da ja spisateljicu Petu Kalifi ne smatram za lezbejku vec transeksualca.
Medjunarodna klasifikacija mentalnih poremecaja i poremecaja ponasanja (ICD-10),tj. poslednja klasifikacija koja datira iz 1992. homoseksualnost je 'oslobodila',hocu da kazem ne tretira je vise kao poremecaj dok se transeksualnost I DALJE TAKO TRETIRA ito pod sifrom F64.0!
po ovome ne smatra se bolescu kad su umrezene dve devojke heteroseksualnog roda? a za sve ostale rodove koji psihofizicki oponasaju suprotan pol ostaje sifra F64.0?
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Snow_Crystal
Da me je neko pitao ovo pre par godina samo bih slegla ramenima i rekla NE ZNAM ali sad sam u jedno sigurna. SVE LEZ devojke su isto gradjene,malo setaju kukovima,totalno imaju drugaciji pogled od str8 devojaka.Ma to se jednostavno oseti kad prodjes pored neke iz tvog "roda".
boze sad mi treba Jukie i ono njegovo tumacenje o praistorijskim zverima koje se grupisu u plemena. :duh:

hoces da kazes da imaju i istu visinu i kilazu? :plavatraka: :konclogor:

ja sam srela u svojoj "praksi" nekoliko lez- primetila sam da su sve namrstene, kao da ih je neko mnogo pissed off. ali, opet, to je grupica koja je jako transparentna na sceni, mozda zele da ostave utisak "buntovnica bez razloga"

ipak, vise volim (bar je tako ranije bilo, a posto sam i sama BI) da upraznjavam seks sa svojim BI plemenom, sa onim besnim frizurama koje ste tako eksplicitno opisale :punker:

svejedno, radoznala sam bas, jer bih probala i sa nekom skroz lez curom. muskaraca mi je dosta, zelim da se lepo ozenim/udam i skrasim u lezbejsku obitelj. ove moje BI mnogo vrdaju i vrckaju, nijedna mi nije verna i sve su me ostavile zbog tipa. a ja sam osecajna zena :kosa:
Korisnikov avatar
By Leizzy187
Ma, zawisi od sredine definitiwno. Ewo ja npr.
Godinu dana sam bila u gay krugowima, izlazila sa njima, prihwatala njihowe fore... Chesto sam na ulici sretala upitne, iznenadjene i simpatichne poglede. U smislu da su me mogle prepoznati kao lez i gay i str8 osobe.
Onda sam se preselila u drugi deo grada, izgubila kontakt sa swima iz ranijeg drushtwa, i kao da je swet prestao da se wrti. Druzhim se sa str8erkama, zhiwim sa njima i jedino u gay clubu sretjem poglede od ranije. Bedak.
A za SashuVsSashu, pa wetjina lez dewojaka bi zhelelo lez porodicu (ili se waram.) I ja, narawno, samo :pegla: ne dolazi u obzir. Uwek se opechem, hehehe

Toliko u wezi pogleda, narawno da tje te neko posmatrati na odredjen nachin ako mu/joj se swidjash, a na saswim drugi ako ne. Meni je i toliko dowoljno.
A shto se imidzha tiche... Hehe.. Pa mogu prepoznati neke.. Ali ne mora da znachi. Znam samo da dok sam imala dugu kosu, swaki put kada bih se outowala ljudi bi se prenerazili od iznenadjenja, iako bi se za mene, tada, po imidzhu pre reklo da sam gay(tj. lez), nego shto se to sada mozhe retji.
Ne poznajem puno lez/bi/(kao bayagi)str8 dewojaka, tako da sam dala swoj primer.
I zakljuchak: Nishta ni je 100% sigurno, pa chak ni owa twrdnja. :zbunjena:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Mhm i za to imam formulu:
x2+ox35/Uxy890= i kada to sve lepo izracunam znacu da je devojka lez ili bi.. :D
Probajte i vi nije tesko;) Duh net shop:smokin:
By J...
Glavna osobina lez devojaka je da se ne uklapaju u patrijarhalno uredjenu ulogu zene. Ne zele da im zivot zavisi od muskaraca, ne zele da budu lepe zbog muskaraca, ne pricaju satima s prijateljicama o muskarcima itd. Mada, naravno ima i strejt devojaka koje su takve. A sto se tice fizickog izgleda, mislim da nema pravila sem sto cesto imaju slican stil oblacenja ili imidz sto je, naravno uticaj drustva i medija a cesto i zelja za pripadnoscu grupi.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica

-------------------------
Citat:

Biti lezbejka i biti devojka opsednuta transeksualizmom nije isto.Dok lezbejke vole sto su zene i vole zene,transeksualci NE VOLE STO SU POLA KOJEG JESU I TEZE DA GA PROMENE!!!Posto je takva promena skup proces oni imitacijom teze da se priblize suprotnom polu,u smislu da psihofizicki oponasaju suprotan pol.Tako da ja spisateljicu Petu Kalifi ne smatram za lezbejku vec transeksualca.
Medjunarodna klasifikacija mentalnih poremecaja i poremecaja ponasanja (ICD-10),tj. poslednja klasifikacija koja datira iz 1992. homoseksualnost je 'oslobodila',hocu da kazem ne tretira je vise kao poremecaj dok se transeksualnost I DALJE TAKO TRETIRA ito pod sifrom F64.0!
--------------------

Evo ja kao transexualna zena, zelim da ovo objasnim. Dakle rodjena
sam greskom u muskom telu, sto me je mucilo godinama.. Svasta sam pomisljala.. Trenutno sam na hormonalnoj terapiji, telo mi se
menja.. raspored masti, rastu mi grudi i osecam se najzad da
dobijam ono sto je trebalo da bude po rodjenju.. odnosno i pre njega.. Taj osecaj roda u glavi je kao glad, kao zedj i jace.. nije
voljan i nije moguce kontrolisati.. No to ne treba vama da pricam.

Pritom izgled me odaje, da se drzim teme.. Kad prodjem kroz grad
uglavnom neki cobani pilje u mene kao da sam 7 svetsko cudo..
No na to sam se navikla..

Kad usaglasim pol sa svojim mozgom (kako to kazete promenim pol, definitivno nista ne menjam, vec usaglasavam) cu biti 99% zena, a taj 1 posto manje, samo zbog toga sto nemam reproduktivne organe. Vec sada imam menstualni ciklus (na osnovu vremenskog raspona uzimanja hormona), i sve propratne efekte (mentalne),
naravno osim onih vidljivih...

I kao takva.... svakako mogu biti lezbejka, jer se tako i osecam.
Korisnikov avatar
By shishmish
iskopah temu...
samo da se pohvalim da sam bila u crnoj gori 2,5 meseca i u pocetku sam glumela okorelu strejtasicu iako mi je gaydar lampica svetlela od prvog dana... sta se na kraju ispostavilo... da me osecaj (gaydar) nije prevario i za devojke za koje sam posumnjala se ispostavilo da sam u pravu... a pri tom nisu sve klasican buch izgled...
:hvala:
Korisnikov avatar
By Zefir12
Ne znam kako mogu da se identifikuju.I bash me zanima.
J'm a little sama u tim stvarima...ali sad sam tu :)
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Poenta je u pogledu.... "Ulovis" pogled i jednostavno znas i osetis, da li je lez ili nije, zar ne?
Mada uglavnom imaj taju "jak" stav i glume neku nadrkanciju i da, uglavnom imaju kratku kosu sto je vidim najcesci znak prepoznavanja.
Takodje i pokreti odaju, a i prsten na palcu...
Mada i pandurska uniforma nagovestava! ;)
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Angel83
Poenta je u pogledu.... "Ulovis" pogled i jednostavno znas i osetis, da li je lez ili nije, zar ne?
Mada uglavnom imaj taju "jak" stav i glume neku nadrkanciju i da, uglavnom imaju kratku kosu sto je vidim najcesci znak prepoznavanja.
Navela si većinu predrasuda. Mislim, nije smak sveta, ali možeš itekako da se zajebeš. ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
oh da, kad sam ja u pitanju, totalno bi se zajebala :giggle:
Mada....ja padam na te nadrkane (ali opet dzentlmene) sa kratkom kosom, o uniformi da ne pricam...:bale:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..ja mislim da umem da provlaim ..skoro 100 procentno..sad i po fotki neke devoike osetim..i majke mi ispadnem u pravu..al dzaba kad vecina riba bi kao probala aposle kad te navuku na sebe se povuku kuje:opacupa: :burner:
btw skoro mi se desila katastrofa..devojka za koju sam bila ubedjena da me muva jer je sva divna...pozvala me na pice sa deckom za kojeg sam milsila da joj je gej drug..
njih 2oje krenu da me obasipaju komplimentima..kad u pola razgovora skontam da su u vezi...ajme meni:burner: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:
i mislim da me je muvao par.ODVRATNO:klux:
Korisnikov avatar
By Modesty
kao i većina ovdje ja lez i bi cure provaljujem po pogledu,jednostavno imam neki unutrašnji filing da je to to......desilo mi se nekoliko puta da je žena bila strejt,ponekad je maštala i samo je trebao neko to iz nje da oslobodi...ja sam to osjetila....uglavnom gledam duže i znajčajnije ženu koja mi se sviđa i još ako imam mogućnost da prozborim koju sa njom,onda ću to definitivno znati.....volim igru riječi koja je uvijek na granici i ako ona to nije,mogu se kulturno povući a ako jeste,skontaćemo se.
By Çâðê_DUP
Originally posted by J...
ne zele da budu lepe zbog muskaraca
zasto onda ne budu lepe zbog nas zhena? :sweet:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Angelina777

:klap: upravo tako
By J...
Originally posted by Angelina777
Zato sto ako bilo ko zeli da bude lep zbog nekog drugog, znaci da nema samopouzdanja. Ja sam recimo, lepa sebi i imam imidz koji se meni svidja, ako se svidi jos nekom - odlicno.
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Angel83
Korisnikov avatar
By master yoda
Ako ste mislili da je opsesija žene mačke jedna od najbizarnijih koje ste ikada vidjeli, ima ih i gorih. Ona nije ni do koljena potomku američkih Indijanaca koji se ugledao na opasnu divlju mačku.

Kako bi ostvario svoju opsesiju, jednu od najbizarnijih ikad, jedan muškarac naoštrio je i ispunio svoje zubalo, razdvojio usne i sredio lice – kako bi se pretvorio u čovjeka tigra.

Dennis Avner, jedan od potomaka američkih Indijanaca, potrošio je pozamašnu svotu novca kako bi pretvorio svoje lice u mačje nakon razgovora s "lokalnim poglavicom" koji mu je rekao da ''slijedi put tigra''.

Tijelo 50-godišnjeg Avnera prošlo je niz modifikacija, među kojima su i razdvajanje gornje usne, kirurško izduživanje ušiju, silikonski obrazi i umeci u čelu, popunjavanje zubala, tetovaže i piercinzi na koje se mogu zakvačiti brkovi.

Avner iz Tonopaha u Navadi voli da ga se zove njegovim indijanskim imenom Mačka Koja Uhodi.

''Ja sam Huron i slijedim vrlo staru tradiciju transformacije u tigra'', objasnio je na web-stranici stalkingcat.net.

Kao svaki pravi tigar obožava se penjati po drveću i mora jesti meso svaki dan.

No ne može 24 sata živjeti tigrovim životom, jer ima on i ljudske potrebe, pa tako mora raditi u uredu kako bi zaradio za život. Povremeno se pojavljuje i na TV-u, pa je tako gostovao i u showu Larry King Live.

Njegovo zadnje javno pojavljivanje bilo je na otvorenju Ripleyjevog muzeja Vjerovali ili ne! u Londonu.

Osim poslovnog i tigrovog, ima i ljubavni život. Naime trenutačno se viđa s više žena koje mogu shvatiti da mu je život tigra važniji od ljudskog.

evo, on ne razmišlja previše da li je žena str8, lezbijka ili tigrica. one same trče za njim :D
By LeDeNa_
Gde postavi ovu temu he...

Ma nemam pojma ni na zurci ko je lezbejka, a kamoli na ulici...

Pocecu da gledam pa mozda i prepoznam :elektro:
Korisnikov avatar
By Fantasy
nema pravila,ja sam ziv primer......
Korisnikov avatar
By Mariška
ako bilo ko zeli da bude lep zbog nekog drugog, znaci da nema samopouzdanja. Ja sam recimo, lepa sebi i imam imidz koji se meni svidja, ako se svidi jos nekom - odlicno.
:up:
Korisnikov avatar
By poison
Ufff, kad sam bila mladja i ludja, nekako mi je bilo lakse provaliti lez .
Gaydar mi izgleda, malko zardjao, pa stekce u poslednje vreme.
Uglavnom, pogled, gestikulacija, a i neki unutrasnji osecaj.
Ako mi se neka cura bas svidi, nepogresivo znam da je str8 :) .
By argentum_inf
mene ne mozes da provalis na kilometar,al na 500 metara mozes
By Kala
Ima cvrstu musku psihu,bez obzira dal izgleda fem,butc ili nesto trece.

Ja u to duboko verujem.
Korisnikov avatar
By Vampiria
Butch se lako prepoznaju... Ali evo za mene(a ja sam bi) retko bi ko rekao...Ne izgledam tako prepoznatljivo valjda...A oblačim se recimo alternativno...

Msm da nema nekog glavnog okvira u koji bi se mogle smetisti bi/lez devojke..
Korisnikov avatar
By badu
Nema pravila, kao ni u čemu drugom. Ja ne umem da prepoznam pa da me puškom ćeraš, čak ni kao wild guess. Po meni se ne može skontati, to jedino znam. Izgledam poprilično strejt :kafa:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!