- 12 Jun 2007, 12:34
Eto i bambola tvrdi "zna se".
I lez cura ce te gledati ovlas i nezainteresovano ako joj se ne svidjas.
Cak je moguce da ce strejterka da zadrzi pogled na tebi nesto duze ako si joj interesantna (recimo, moguci nacini oblacenja, frizura i slicno sto tvrdi Val u svom misterioznom postu)
A ako joj se svidjas, gledace te valjda kao sto bi muskarac gledao zenu koja mu se dopada i obratno.
Dakle, jel to taj pogled (mislim da one kultivisane, nikako na
ili one oblizivachko "seksi"
ili lezbejski pogled ima neku dodatnu specificnost, zbog toga sto su dve zene u pitanju. (za sad ne ulazim u "rod" )
U Nemackoj ih prepoznas na kilometar! Po odeci, frizuri, ponasanju, nacinu kako te gleda, osmeh i sta znam sta jos...A i ne moramo da se krijemo, pa sve to olaksava upoznavanje i sve sto sledi.Val, kakva je to odeca i frizura? Kakvo ponasanje? Budi preciznija.
Eto i bambola tvrdi "zna se".

Za one fem je vec malo teze,ali recimo da kad me pogleda zadrzi pogled mnogo duze nego sto bi to str8 riba uradila.I za razliku od strejt riba koje te gledaju ovlas i nezainteresovano,lezbejke te gledaju...gledaju...ne umem da objasnim,ali neko ce vec znati.Pa cuj, ovo je strasno generalizovano.
I lez cura ce te gledati ovlas i nezainteresovano ako joj se ne svidjas.
Cak je moguce da ce strejterka da zadrzi pogled na tebi nesto duze ako si joj interesantna (recimo, moguci nacini oblacenja, frizura i slicno sto tvrdi Val u svom misterioznom postu)
A ako joj se svidjas, gledace te valjda kao sto bi muskarac gledao zenu koja mu se dopada i obratno.
Dakle, jel to taj pogled (mislim da one kultivisane, nikako na

ili lezbejski pogled ima neku dodatnu specificnost, zbog toga sto su dve zene u pitanju. (za sad ne ulazim u "rod" )