Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By someone
zashto? to je stvar ukusa :) I ja ponekad kroistim W,ostalo mi je od prekomernog koriscenja mobilnog telefona :lol: lakshe i brze je ukucati W nego 3x stiskati taster 8 da bi se pojavilo V,u tome je fora,nije nishta lichno :P Candy vam je zbrisala opet :njanja:
Korisnikov avatar
By Carmilla
Originally posted by someone
zashto? to je stvar ukusa :) I ja ponekad kroistim W,ostalo mi je od prekomernog koriscenja mobilnog telefona :lol: lakshe i brze je ukucati W nego 3x stiskati taster 8 da bi se pojavilo V,u tome je fora,nije nishta lichno :P Candy vam je zbrisala opet :njanja:
Jednostavno me nervira i teze se cita.
:lood:
Korisnikov avatar
By Galateja
Nije mi jasno kako je ova tema dogurala do 43. stranice, a stvarno nemam ni snage, ni volje da sve čitam?!

:hypno: :hypno: :hypno: :hypno: :hypno:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Galateja
Nije mi jasno kako je ova tema dogurala do 43. stranice, a stvarno nemam ni snage, ni volje da sve čitam?!

:hypno: :hypno: :hypno: :hypno: :hypno:
hahahaha to.

..kada odu prijatelji moji.
kako ih ne volim, fuj.
By zokaa
pa ovako...slucajno sam naisla na ovaj sajt i videla ovu temu koja jako podseca i na moju pricu.. isto ne znam sta da radim??!??...pre jedno god dana upoznala sam jednu devojku iz bosne koja mi se mnogo svidela kao i ja njoj(bar mi je tako rekla) cule smo se redovno cak mi je i pisala da me voli...i jednom je trebala do dodje do mene u BG da se vidimo i bolje upoznamo ,ali ja tad nisam mogla-mada i nisam bila spremna da tad imam nesto vise sa njom(jer nikad nisam ranije ni bila sa devojkom,verovatno sam se uplasila ili tako nesto)..i od tad smo se sve manje cule...ali ja jednostavno ne mogu da prestanem da mislim na nju..cak mislim i da je volim..ali ona je sad u vezi sa nekom drugom..i glupo mi ja da sad bilo sta preduzimam ili da joj kazem sta osecam...
By therealrocknrolla
Originally posted by zokaa

..ali ona je sad u vezi sa nekom drugom..i glupo mi ja da sad bilo sta preduzimam ili da joj kazem sta osecam...
Glupo je da cutis i trpis. Put pod noge, pa pravac U Bosnu i pokupi svoju cicu ako je vec volis. Bolje da pati ona druga nego ti. Zar ne?
By zokaa
Pa jeste...ali ako je ona sad srecna sa tom drugom,ja ne zelim da se mesam,iako bi svim srcem zelela da bude sa mnom..Sad se i slabije cujemo,i nemam hrabrosti da joj bilo sta kazem...
Korisnikov avatar
By Galadriel
sto pre joj kazes pre ce te korpirati i pre ces to staviti iza sebe. a mozda i sve ispadne onako kako se nadash.

ako si joj se vec bila dopala to sto ces joj reci nikako za tebe nece biti neprijatno.

ili Bosna ili nova devojka
:saint:
u svakom slucaju prvo razgovor :)

sad jeste skroy trulo ako ona ima devojku :shrug:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!