Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li se forumasice sminkaju i lakiraju nokte !?

DA
89
75%
NE
30
25%
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Uglavnom koristim iskljucivo maskaru kreon i crni (ili bilo koji drugi tamni lak za nokte).
Nisam nikakva darkerka, samo eto, najvise mi se dopada da budem tako "mackasto" nasminkana.

A za neke special prilike, padne i crna senka :lol:
Korisnikov avatar
By tintily
Kod mene to zavisi od raspolozenja ili bolje reci od neraspolozenja.
Sminkam se uglavnom kad nisam bas dobro raspolozena, ali nikad ne koristim puder i korektor, retko rumenilo, poremeno senku ili karmin, uglavnom samo maskaru. Najcesce su to zemljani tonovi , osim ako bas nisam bas bas fuj tada umem da budem i zelena i plava i ljubicasta...

Lakove obozavam , u svim bojama , samo dok su bez sljokica. Volim lepe nokte :) Mada moram priznati da su u poslednje vreme to najcesce bezbojan ili skoro bezbojan lak, moju devojku nerviraju moji ljubicasti, tamno braon, crveni, zeleni ... nokti.

Vise od sminkanja sebe volim da sminkam druge, posebno one koje se nikad ne sminkaju jer misle da nece izgledati potpuno prirodno. Cudo jedno koliko je moguce izmeniti crte lica s nesto malo boje
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne'am više šta da lakiram, a dok je bilo - svaki dan je druga boja na scenu izilazila, uklapanje uz garderobu i raspoloženje, itd :P beše to pravi mali harem lakova nokatnih. u nekim trenucima mi nedostaju, ali ne merem bez da grizem prste. *idiot mode: on.

čminka retko, reeeeeeeetko. ide podloga/puder, maskara, neki labelo (da stavim prokleti karmin k'o klaun bih uzgledala) i eventualno krejhonije.:rafal:
Korisnikov avatar
By krpica
nokte - ne .previshe kratki .
shminka -da . techni puder +u kamenu , kreoni ,maskara ,senke ,ruz ,rumenilo ..
:alexis:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
kad me ne mrzi puder, maskara, krejon, rumenilo. kad idem u skolu a imam vremena, samo krejon i eventualno maskara.

nokte volim da mazem :tamoamo: u poslednje vreme mazem tirkizni, tamnoljubicasti i svetloljubicasti, oni aurini sto ih prodaju u paketu :lol: volim da ih usarenim, pa neki nokat namazem drugacije od ostalih :D [debilno, znam, al sta cu kad volim :lol: ]
Korisnikov avatar
By Hys.
Upravo imam ciklama nalakirane nokte na rukama i nogama :povez:

Al nekako mi je skroz gotivna boja, iako je realno - :povez:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Puder tecni i kameni, krejon, maskara, senka, zavisi od raspolozenja koja ce varijacija doci u obzir..

Nokte uvek imam namazane i to uglavnom u drececim bojama tipa: pink, ljubicasto, crveno, bordo, ali eto sada nemam namazane nokte :lol:
Korisnikov avatar
By PinkDiamond
da da da!!! obozavam da se sminkam, ali uvek da izgleda prirodno. Preko dana je blaza varijanta dok uveche volim da naglasim ochi crno-sivom bojom, to mi je bash sexy :alexis: nokte isto lakiram, volim kad su mi uvek sredjeni :balerina:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by PinkDiamond

da da da!!! obozavam da se sminkam, ali uvek da izgleda prirodno. Preko dana je blaza varijanta dok uveche volim da naglasim ochi crno-sivom bojom, to mi je bash sexy :alexis: nokte isto lakiram, volim kad su mi uvek sredjeni :balerina:

:radosnice:
Korisnikov avatar
By reka
Sminkam se i za posao i za izlaske.Uglavnom neke rozikaste senke i puder(translucentni-da zastitim kozu od vetra).Uvece dodam i malo maskare,mada vise volim prirodniji izgled.Nokti kratki i sredjeni(zavlacimi se boja dok slikam ako su duzi) i mazem ih,iz meni nepoznatog razloga,uglavnom leti,dok su mi nokti na nogama uvek nalakirani....
By ...Sitnicava...
Roze senka za oči. :lol:

Izvinjavam se. :ozbiljan:

Ja koristim crni ili crveni lak i neku tamnu senku, mada u poslednje vreme samo krejon i maskaru.

Nervira me što mi ne stoji crveni ruž/sjaj.

Ne stoji mi nikakav, zapravo, jer su mi usne jako crvene i to me toliko izludjuje da stavljam puder na usta nekad. :sigh:
Korisnikov avatar
By Cvećka
Nisam luda za sminkom i sminkanjem,ali se u poslednje vreme sve cesce sminkam.Puder koristim u jako retkim prilikama jer imam odlican ten i ako nesto treba da poklrijem,dovoljan mi je korektor. Imam zelene oci,koje menjaju boju,tako da je spektar senki koje mogu da koristim stvarno sirok.Drugi ljudi vole da me sminkaju,ali kada to radim sama,uglavnom stavim senku,maskaru,eye liner i neki sjaj.

Do skoro sam imala izlivene nokte,ali nisu bili previse dugi.Moji,prirodni,su jako slabi,tako da se lome stalno,a zelela sam makar malo da imam duze nokte od onoga koliko moji prirodni rastu.Bila sam srecna kao malo dete....Stalno sam im menjala boju,pa su cas bili bordo,cas crveni,crni,trula visnja,frenc....sve sto mi je palo na pamet...
:andjelak:
Korisnikov avatar
By tintily
Sitnicava ne postoji zena kojoj lose stoji crveni ruz, samo treba naci odgovarajucu nijansu boji tena, ociju i obliku i velicini usana, kao i njihovoj boji , zato i jedan isti ruz ima potpuno razlicit efekat na svakoj osobi. Probaj razlicite ;)
By Dee
Originally posted by tintily

Sitnicava ne postoji zena kojoj lose stoji crveni ruz, samo treba naci odgovarajucu nijansu boji tena, ociju i obliku i velicini usana, kao i njihovoj boji , zato i jedan isti ruz ima potpuno razlicit efekat na svakoj osobi. Probaj razlicite ;)
Ne slazem se sa tobom... odredjene boje, jednostavno, neko ne moze da iznese... Romanticni tip devojke, (nemojte se smejati, tako nesto zaista postoji) kao i jos neki drugi, ne mogu da iznesu crveni ruz. ;)
I nema nista lose u tome... postoje nijanse koje su za njih savrsene... ;)
Korisnikov avatar
By elektron84
Ja sam jednom stavila bezbojni lak za nokte. Kako sam se ja uspanicila kad sam skontala da nemam aceton i da ne mogu to da skinem :drama:
Dakle, nije zvaka za seljaka.

A crveni ruz ne bih stavila sve i da mi obecaju ne znam ni ja sta. Jedino da me prethodno napiju toliko da ne znam sta radim.

Crveni lak za nokte i crveni ruz mi se BAS BAS ne svidjaju...

Boze, gde ja postujem? :kesa:
Korisnikov avatar
By Shmi
Elektron pa sto tako usko gledas? A ja sta treba da kazem,pa videla si kako sam sva bila sexy na onim fotkama. Sve je izvodljivo samo kad hoces. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By elektron84
Hahahahahaha! U pravu si shmi...bila si cool.

Ma meni je to smesno. Mislim, nije to za mene.

Hahahahaha! Ja bih uhvatila scout i malo je nasminkala :smeh: :smeh:

Samo za slikanje :krezavi: :krezavi:
Korisnikov avatar
By Shmi
Mislis da meni nije bilo smesno? :iskolacen:
Mislis da je to za mene? :iskolacen:

Ja bih sve butchice uhvatila i nafrakala i solidarisala. :njanja:
Korisnikov avatar
By Cvećka
I ja se slazem da neki ljudi ne mogu da iznesu crveni karmin.To nekako ide uz ''karakter'' :D :blush:
By ...Sitnicava...

Pa da me nije blam, okačila bih sliku kad si najtužnija da te malo nasmejem.

Zaista je loše, veruj. :povez:
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
ne lakiram nokte. sminkam se, ali slabo, mahom za vecernje varijante. preko dana se ne sminkam uopste.
Korisnikov avatar
By Darling
Lakirala sam nokte, lakom u boji :wow: , za maturu, 18. rodjendan i nekoliko puta bezbojnim lakom, onako, bez povoda... :oskar:

Sminkala see....isto tako nekoliko puta u zivotu, tj. sminkale me...
Znam sama da stavim puder :oskar: , maskara mi zivce pokida, pa je i ne stavljam :cupakosu: , a sjaj za usne mi posluzi i kao senka :fancyklap: , cisto da mi oci izgledaju svezije, jer se uglavnom "sminkam" da sakrijem umor. :zvezda:
Korisnikov avatar
By scout_finch
Originally posted by elektron84

Hahahahaha! Ja bih uhvatila scout i malo je nasminkala :smeh: :smeh:

Samo za slikanje :krezavi: :krezavi:
samo ako bi pre toga mogla da me pomeris s mesta:misici: :lol:

jednom mi je sestra od tetke namazala celu facu crvenim karminom. mozda sam imala 4,5 godina al' se secam da nisu mogli da me smire posle ceo dan. treba li da naglasim da je moja sestra od tetke bila totalna mala kucka.::flaming:
Korisnikov avatar
By Azdaja

slazem se :)
Korisnikov avatar
By el jaguar
Originally posted by Azdaja

e oli mi ti udarit bašimenat..ja sam spretna pa cu po zubima i po beonjacama pituru metnut..vidim da se razumijes..pa reko da pomognes sestri u nevolji?
:trep:

:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by el jaguar
Originally posted by Azdaja

e oli mi ti udarit bašimenat..ja sam spretna pa cu po zubima i po beonjacama pituru metnut..vidim da se razumijes..pa reko da pomognes sestri u nevolji?
:trep:

:lol:

ljudinooo :lol:

ak' moram...nasminkacu te :smeh: cisto da vidis kako moze svako svoju "farbu" pronaci :smeh:

:jumphug: :kiss:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!