- 13 Jun 2008, 16:53
u Climaxu - Carice Milice 16 ...mozes i online da porucis ...al je bolje da odes da uzmes odgovarajucu velicinu itd .
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by GalatejaNi na sta konkretno i na sve po malo.
Na šta si konkretno mislila sa ovom konstatacijom?
Originally posted by J...Mislim da ukoliko se žena oseća ženom, strep (kao i ma šta drugo što dovodi do psihofizičke bliskosti) nije u direktnoj vezi sa udaljavanjem niti utiče na gubitak identiteta, a ni na gubitak ženstvenosti.Originally posted by GalatejaMoze da bude u mentalnom smislu, prvenstveno za aktivnu partnerku jer ipak na taj nacin ulazi u musku ulogu i onda u toj fazi gubi zenstvenost i u ponasanju u krevetu i u osecanju sopstvenog tela. Ali nemoj da te to brine jer i ta faza prodje.
Na šta si konkretno mislila sa ovom konstatacijom?
Originally posted by J...Upravo zato jer `gubi zenstvenost` sto daje novu dimenziju i smisao samog cina.
Moze da bude u mentalnom smislu, prvenstveno za aktivnu partnerku jer ipak na taj nacin ulazi u musku ulogu i onda u toj fazi gubi zenstvenost i u ponasanju u krevetu i u osecanju sopstvenog tela.
Originally posted by GarboSlazem se, ali...Originally posted by J...Upravo zato jer `gubi zenstvenost` sto daje novu dimenziju i smisao samog cina.
Moze da bude u mentalnom smislu, prvenstveno za aktivnu partnerku jer ipak na taj nacin ulazi u musku ulogu i onda u toj fazi gubi zenstvenost i u ponasanju u krevetu i u osecanju sopstvenog tela.
Uopste ne mislim da dominantna kad ulazi u `musku` ulogu gubi svoje ponasanje u krevetu ili dozivljaj sopstvenog tela. Vec suprotno.
Originally posted by GarboNe mora, cak nije ni pozeljno.
I zasto se dominantna mora uvek osecati `zenstveno`?
Originally posted by GarboOK, ubedila si me.
Nije neophodan.
Ali je potreban. Ponekad neophodno potreban.
![]()
Originally posted by HollywoodGirlIma tu blizu i "srecni ljudi", t.c. sremska ili kako se vec zove a imaju i online.
u Climaxu - Carice Milice 16 ...mozes i online da porucis ...al je bolje da odes da uzmes odgovarajucu velicinu itd .
Originally posted by J...ja ne ulazim u musku ulogu, za zenstvenost nemam pojma dal je gubim
Moze da bude u mentalnom smislu, prvenstveno za aktivnu partnerku jer ipak na taj nacin ulazi u musku ulogu i onda u toj fazi gubi zenstvenost i u ponasanju u krevetu i u osecanju sopstvenog tela
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!