Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Laerem

Grozno je biti na vrhu... sve bi dao da sam neka glupa tetka koja samo slusa Gagu, gleda reprize Will i Grace i razmislja u 160 znakova. Bliss!
Joj jadan ti, evo baš mi te je žao...

Ont: Pošto nemam iskustva sa takvim stvarima, govorim čisto hipotetički. Mislim da ne bih imao muda da u Srbiji priđem nekom nepoznatom liku koji mi se svideo, a za koga ni ne znam da je gay. Možda bi probao da mu uhvatim pogled pa da vidim oće zagristi... uglavnom nakon toga znaš jel neko zainterovan. E sad, pitanje je da li bi imao muda načiniti prvi korak čak i ako mi se učini da je zainterosvan :lol: We'll probably never know ;)
By alexandermagic
Ovisi o tome koliko mi se osoba sviđa.

Ako mi se baš dopadne, to je isto kao da si je vlastoručno potpisala smrtnu presudu :lol: , jer će ovako ili onako biti moja tj. moj. I uradit ću sve što je potrebno.
By str00ja
Ovo mi se često dešava. Zavisi. I to uglavnom od toga da li dotična osoba takođe pokazuje bar neku naklonost prema meni. Ako da, onda baš znam da se iscimam, raspitujem, špijuniram, "slučajno" iskačem osobi niotkuda, ili je makar ljubazno streljam pogledom kada sam u prilici. Ali neću prvi prilaziti i indirektno otvarati svoje namere, tu nisam dobar. A ako deluje nezainteresovano, onda se uglavnom smorim i iskuliram.

Mada ovo je sve teorija. U praksi, od mojih KGB i stidljivo-nametačkih akcija uglavnom ne proizađe ništa, ali makar se u poslednje vreme ne libim da se bacim u njih. Baš u poslednje vreme dobijam neke neutralne i nedefinisane reakcije na jednom slučaju, pa se razmišljam... :gitara:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!