Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja volim dzelajzu, izdaleka

jer nikad nigde ne dodje :P
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Doći ću. :)

Dogovorićemo se gde i kad.
Na Merlinku, verovatno.
Korisnikov avatar
By starsailor
ma ja mogu ovako da s.... koliko hocu, al u realnosti ipak najbitnije mi je da kapira moj humor i da ima smisao za isti takav, tj da zna da me nasmeje :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
jao meni je u sustini najbitnije da je zabavna, stvarno ne mogu neke unjkave zene. to mi je kao da dejtam krpu ili teletext.
teletext :lol:
random ftw :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
jutros sam u maksiju videla mnogo lepu seku:D bas moj tip. jos nosi i naocare:bale:
Korisnikov avatar
By someone
Uh :D nebi se reklo da imam tip,bitno je da smo na istoj talasnoj duzini :) kuckam s telefona pa me mrzi da shirim prichu,uglavnom vazno je da se razumemo,ne volim neogovorne osobe,buch ne,hm. . ne volim kad nekog mrzi sve zivo,pa i da zivi,kad nema obzira prema drugima,kad zivi od danas do sutra. . I takoU. . Kad dodjem s kompa mozda se dopunim,odoh na spavanje :P
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by zozefin st
samo da ne slusa narodnjake
:kolo:

meni to ne bi smetalo samo da ima dobru sisu i dupe (izvinite na otvorenosti)
Korisnikov avatar
By zozefin st
uglavnom lozim se na inteligentne, samouverene, mocne, pomalo arogantne i sexy ribe, ali definitivno loshe deluju na mene................. :adiktusha:
Korisnikov avatar
By kenozoik
uglavnom lozim se na inteligentne, samouverene, mocne, pomalo arogantne i sexy ribe, ali definitivno loshe deluju na mene................. :adiktusha:
isto
zato ne iskljucujes ni one gore(sto sludaju narodnjake) ali moraju imati perfect fizicke atribute.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam shvatila da inace devojke koje slusaju narodnjake, mi nisu intelektualno skladne... tako da, bih to mogla staviti kao i jedan od uslova.. da ne poseduje.
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Black Lady
Ja sam shvatila da inace devojke koje slusaju narodnjake, mi nisu intelektualno skladne... tako da, bih to mogla staviti kao i jedan od uslova.. da ne poseduje.
Sta da ne poseduje? Disk Dragane Mirkovic?
Korisnikov avatar
By Madonna
sta fali narodnjacima i grandu i zamu!
deniii!
Korisnikov avatar
By zozefin st
mislim da devojka koja preferira narodnjake ima drugaciji pogled na svet od mene... bar sam ja tako primetila
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by kenozoik
isto
zato ne iskljucujes ni one gore(sto sludaju narodnjake) ali moraju imati perfect fizicke atribute.
moracu da probam, mozda si u pravu:volinevoli:
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by shut
sta fali narodnjacima i grandu i zamu!
deniii!
niiishta, samo pricamo
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by kenozoik
Originally posted by Black Lady
Sta da ne poseduje? Disk Dragane Mirkovic?
Da ne poseduje nesto toliko jako, da bi mi se svidela.. ako je samo za jebanje... onda je za jebanje...
Korisnikov avatar
By someone
hahah :D da ne nosi gace na tufnice i cvetice :lol: da ne obuva nikako zute carape ,i nikako ali nikako da ne ceslja kosu na desnu stranu :lol:
Naravno da je potrebno da nam se pogledi na svet donekle poklapaju,i bilo bi pozeljno da je starija od mene jer ipak 3,5 godine u vezama sa devojkama koje su preterano detinjaste pokidale su mi sve zivce :evil: naravno ima i stairjih od mene koje su detinjaste,neozbiljne i neodgovorne al u svakom sluchaju toga mi je vishe nego dosta :zvezdice:

volim osobe koje umeju da odrede pravu meru,koje se trude i rade na sebi,koje guraju napred,ambiciozne,pametne,koje znaju da se shale i zezaju ali umeju da procene kada je neshto za shalu a kada nije,koje se bar potrude da razumeju druge i koje umeju da cene druge osobe,vazno je da mozemo uvek lepo normalno prichati o svemu,neophodno je da se razumemo i da imamo medjusobno poverenje... hm mislim da sam otishla u pefrekciju :lol: takoU da nishta od te moje idealne zene

eh da ,volim kad mogu neshto pametno da nauchim od nje,kada ume da me zaintrigira,volim te mistichne zenetine proklete bile :lol: volim ja i shashave,zabavne,vedre,luckaste,uvek nasmejane... volem bre svashta neshto,ali bitno je da se zna i ima mera,ne ici u krajnosti :) da naglasim porpilichno sam tolerantna,ali kada neko pravi jednu istu greshku zilion puta popizdim :D

Uglavnom,iz ovoga shto volim mogu ispasti razne kombinacije :P ali... ali :) treba naci iskrenu,neisfoliranu osobu koja ce imati neshto od ovoga shto nabrojah...
Korisnikov avatar
By someone
smej se :D i ja se smejem :P puka mashtarija zar ne? :placko:
Korisnikov avatar
By m..
ja ja ne volim te misticne zene, uvek pomislim ili da su opaljene, ili da su isprazne ili da su neki manipulatori iz senke i da mi rade o glavi. :lol: mada uglavnom pomislim da nemaju misljenje i da su mhm pa isprazne, rekla sam. ne mirisem nesto narocito ni introvertne, mada to vec moze da prodje.

jebes zenu koja ne ume da stavi karte na sto.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
ili da su neki manipulatori iz senke i da mi rade o glavi. :lol:
:lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
džabe 10 oka zajebanih i 5 dupeta dobrih ako mi je dosadno pored date persone. eto, konačno - definisan kriterijum i uslov: da me zabavlja :D
e ako je i pakovanje adekvatno - milina. amin.
By ...Sitnicava...
Mene smaraju dvorske lude.
Mis'im aj ono, idi u pesak, izigraj se pa dođi kultivisana.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!