Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Znate kako, da u meni ima i zrnce str8 muškarca, već bih imao seksualne fantazije vezane za ovu ženu... 42 godine! Wow! Obožavam je! Prelepa, prezgodna, spontana i sa savršenim smislom za humor! A tek akcenat (fake ili ne)... :love:

Slika

Slika

Slika

Slika

Korisnikov avatar
By Anhedonie
izbrisi S iz HTTPS i radice

ont: consumerism at its finest
Korisnikov avatar
By V25
@anhedoine - Hvala! Nizam znao za to brisanje s iz https, duduk sam za IT.

2:23

By Sixto
majke mi.... nemam blage ko je zena... a mrzi me da guglam
Korisnikov avatar
By emo_haos_

:lol:

žena ima duha. ne bih da zvučim cheesy ali stvarno je puna života.
Korisnikov avatar
By V25
Ne mogu da nađem klip gde pri;a o svojim sisama i kaže kako nisu silikoni i da kada se skine gravitacija učini svoje. U tom intervjuu je imala izvala.
Korisnikov avatar
By V25
Pa znaš kako, ta plastična operacija i nije toliko vidljiva. Ako pogledaš fotke od pre i nema suštinske razlike. Bila je lepa žena u dvadesetim, lepa je u četrdesetim. A od kad smo mi pederi tako judgmenental? Pa šta ako se i zategla? Jesus, kao da širom sveta samo neoperisane šetaju. MIslim, nije kao da je celo telo mogla da zameni operacijom...
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ma nemam nista protiv da se ona zateze nego jednostavno meni to nije prirodna lepota ma koliko malo se zategla,sto rece ahne potrosacko drustvo u najboljem svetlu
Korisnikov avatar
By V25
Yeah, let's get back to Lena Dunham... :roll:
Korisnikov avatar
By V25
Neću ništa da kažem. Rekoše da sam mizogin zbog komentara vezanih za dotičnu. Nije ona ni toliko krupna, ruku na srce, u pitanju je građa.
Korisnikov avatar
By V25
Iskreno, ni ja nisam ljubitelj sitcoma, ali recimo da ovaj gledam zbog nje :)
Korisnikov avatar
By V25
Više je zdepasta i vidi se da ganja "boli me k kako izgledam" moto, što je ok. Off topic: Meni je u suštini najbitniji njen rad, i niko joj ne može osporiti talenat. Čak je i slatka... Ali... Ćutaću za ostalo. Let's get back to Vergara.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647913#p2647913]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647904#p2647904]V25 napisao:[/url]@Sixto

http://www.huffingtonpost.com/2013/12/0 ... 78015.html" target="_blank
Miko, ja u zivotu nisam cuo za "Modern Family" :neznam:
ne gledam mnogo tv, ne pratim serije, ali sam modern family gledao 2 sezone. bez obzira na sve ovo mi je jedna od najkomičnijih scena ikad:

Korisnikov avatar
By bern
konzumerizam u jednu ruku. američku :lol:

za našu balkansku pomjera granice. gej par koji ima ćerku, a niko ih ne gađa flašama? mlađa žena sa starijim muškarcem, a ne zovu je kurvom?
By Ulix
Meni je njen lik u Modern Family jedan od simpatičnijih, ali me nervira sva histerija oko nje. Kao što me nerrvira histerija oko bilo kog glumca/glumice.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647927#p2647927]bern napisao:[/url]

ne gledam mnogo tv, ne pratim serije, ali sam modern family gledao 2 sezone. bez obzira na sve ovo mi je jedna od najkomičnijih scena ikad:

Jao jeste, bar za nas koji volimo Tenesi Viljamsa. :D
Korisnikov avatar
By bothways
Koja je poenta te žene osim da bude lepa? Nešto mi se čini da nigde ničim ne doprinosi, osim što je, eto, estetski dojmljiva.
Korisnikov avatar
By V25
Ako bismo tako gledali na stvari, na koji način doprinose: Kristen Stewart, Channing Tatum, Robert Pattison, pa od malo starijih - Cameron Diaz etc. Pola Hollywooda malte ne. Mislim da je barem u ovoj ulozi jako dobra i deluje duhovitu "u prirodi" (mislim na intervjue), i da, jebeno je lepa. Opuštena, simpatična. Nije sad Meryl Streep, ali nisam zato ni otvorio temu. Više radi divljenja tim njenim estetskim i humorističkim aspektima.
What can I say... I like a woman who goes on a talk show and makes a rape joke about herself :radosnice: Modern Family pak jako izbjegavam :kosa: Sofiu sam više upratio u nekim intervjuima i simpa je. U biti gdje god je glumila ja to nisam gledao, lol. Znam da je i zapravo prirodna plavuša. :random.info: To bi bilo to.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kao i Sixto, ni ja nikad čuo do sada za ovu muzu. Negovana je i lepa žena, to se vidi. I nije stvar u zatezanju, već u popunjavanju lica posle nekih godina određenim supstancama, da bi se održavala i vratila elastičnost i jedrost i sprečilo spuštanje istog. Te supstance zamenjuju prirodne elemente, koji u mladosti drže kožu lica podignutom i koji se usled godina gube. Zato se kaže lifting. Nije to, kako neki zamišljaju, uzmi pa zategni k'o platno. To kad se uradi retko kad izgleda dobro i naturalno, kao kod popunjavanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!