Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Svi imaju različite ukuse, to stoji, ali me zanima koje us vaše preferencije.

Dok ja volim taj slatki bezazleni flert, uvek bih radije da mi otvoreno priđu i kažu "hej, sviđaš mi se". Ja sam se na tu svoju iskrenost par puta opekla u životu, ali mislim da je svkakao zahvalnije, nego da sediš i lupaš glavu jer ne možeš da rastumačiš da li se ona stvarno loži na tebe ili je samo touchy-feely osoba.

Elem, kakva su vaša mišljenja i iskustva? :bouncy:
Korisnikov avatar
By Kler
Volim da flerujem bas, ali volim i otvorenost: Hej hocu da se jebemo, hocu da se vidjamo, hocu nesto vise sa tobom.. Uvek mi je bilo totalno turn off kada devojka glumi neko ludilo, taktizira, ne javlja se jer misli da me to lozi, glumi neosvojivu, tvrdi pazar, pali, pa hladi...
Korisnikov avatar
By Lawliet
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803968#p2803968]Kler napisao:[/url]ž Uvek mi je bilo totalno turn off kada devojka glumi neko ludilo, taktizira, ne javlja se jer misli da me to lozi, glumi neosvojivu, tvrdi pazar, pali, pa hladi...
To je počelo da mi izaziva alergijske reakcije. "Sad ja neću da ti se javim, pa ti dobro razmisli šta nije u redu" "Evo postovala sam tri depresivne pesme na fejsu, gledaj u pasulj da skontaš šta mislim time".

Onaj početni flert, kad se situacija ispipava mi je tako sladak, ali ako s nekim već duže vreme provodiš vreme i svi znaci ukazuju na neku privlačnost (valjda), mnogo bih radije da sve bude otvoreno, da znam da li sam umislila ili tu zaista ima šanse za nešto.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
U poslednje vreme preferiram otvoreno muvanje koje isključuje zanos, polet i prenaglašene impulse.
Komunikacija tokom muvanja treba da bude linearna da bi eventualna (prijatna ili neprijatna) iznenađenja pokazala da li je osoba sa kojom se muvam pogodna za razvoj komunikacije.
Da dodam. Kad mi se neka svidjela,( bilo nekada:) nju sam i smuvala. Nema neke matematike, niti razvlacenja. Flert nije za svakoga. Na zalost, imala san momente kad san samo bila smišna i uctljiva prema nekim lez zenama, a one su valjda zbog neki svoji tripova tumacile to kao zelja da se kresnem sa njima. Zato kazem, treba vidjeti kakav mentalni sklop imas pred sobom, i od toga poceti. Prema tom sklopu na zalost i postupati ispravno zbog sebe, ako se lako utripuju, da zelim bilo sto sa njima. Ako mi se pak dopadne, lako je za to. Jako brzo bi to saznala.
Ma volim otvoreno, svidjas mi se ili ne svidjas ili šta ti se sviđa točno , nemam volje niti živaca za zajebanciju a i sve manje mi se da vodit romantične razgovore uzaludno itd...treba se znat ko šta traži i šta očekuje i brzo to odjebavat od sebe ukoliko nema budućnosti. Jbg-a , život je okrutan.
Bolje na početku odjebat nešto bez budućnosti nego poslije par mjeseci kad boli već pomalo.
By Sixto
Dok mi kitu ne ocese o nadlanicu nis nije uradio...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!