- 21 Dec 2009, 04:30
Originally posted by jovanabeogradMislim da ti nisi najpozvanija da pricas o tome, jer si imala jednu devojku u Srbiji, pritome ta veza je bila kratka, tako da si imala vrlo malo prilika da se zaista tako i ponasas i da dozivis ili ne dozivis razne neprijatnosti, pa da onda na osnovu tih dozivljenih neprijatnosti nastavis svoje takvo ponasanje ili ga korigujes.
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by tintilyNedostaje, da.
Definitivno nam nedostaje devojaka i zena koje ne razmisljaju o tome sta ce reci ljudi i ko ce ih kako pogledati kada pozele da u javnosti razmene malo neznosti.
Ali meni nešto nije do toga da me posmatraju kao vanzemaljca, a i nos baš ne bih volela da mi ostane bez hraskavice. Jest' da je društveno korisno to što ti predlažeš, ali meni se baš i ne igra. Ja se tako ljubila sa bivšom mi pa nas manijak pratio kroz pola Beograda.
E, vidis. Tu se negde ti i ja razilazimo, sto se tice PDA. Moj ponos i ona pravdoljubiva strana tada pobedjuju strah od prebijanja, gonjenja od strane skinsa ili neceg treceg.
Ja to ne radim samo zato sto u tom trenutku imam problem da zagrlim ili poljubim osobu sa kojom sam, vec zato sto se tada u meni rodi jedan pobunjenik i buntovnik, koji ne misli o mogucim posledicama. Postajem kurazna, nervira me ta, recimo, nepravda, i radim ono sto mi cuva ponos, a u isto vreme donosi rizik od masnica. Nije ni to pametno, ali sta cu. To sam ja, mali hrabri (i naivni) toster.![]()