- 03 Nov 2017, 00:25
Mislim da sam naslov sve govori. Potaknuo me video na yt-u " Tattoo Artist Who Turns Self-Harm Scars Into Art", predobar video, iako moja poanta koju želim reći ovim videom je nešto posve drugo i ne, tema nije tetoviranje..... Smatram da onoga trenutka kada osoba koja je to uradila sazrije emocionalno i ojača te prebroodi takvo što u životu, jednostavno ne treba na te ožiljke gledat kao na nešto fuj ili sramotno, znak slabića, da su bili nekada mentalno nestabilni i slične gluposti koje im drugi još gluplji ljudi žele nametnuti pa to sakrivati pošto- poto na sve mile načine. Poznajem jednu jako inteligentnu i smirenu djevojku sa faksa koja se ne srami pokazat svoje ožiljke- konkretno na rukama, naravno odjene kratki rukav i super, najnormalnije. Naravno da je u prvi mah šok pošto je sve to dosta intenzivno i izraženo kod nje - vidi se da se radilo o problemu velikom, no poslije čovjek shvati da je u tome njena snaga i da je to daleko iza nje, čim je prebrodila sram od toga. Jasno ko dan... a i vidi se po psihi i svemu.
Hebiga, šta je tu je.....
Hebiga, šta je tu je.....