Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791852#p2791852]heksagon123 napisao:[/url]Sad razmijete moju reakciju na post od Vel Boyja. Znači, fuj. Svi forumi, LGBT na kojima sam ikada u životu kratko boravila su bili mizogini, što je najgore. Dakle, nema protekcije za ženu nigdje. Preostaje samo nositisa sa time ili educirat bolesne ljude, ali to je već gubitak dragocjenog vremena... Dakle, na bilo kojim chatovima uvijek se pojavljuje neki biseksualac koji ugnjavi neku tamo lezbu, i onda ga ona blokira. Čemu to? Pa ljudi moji, da je htjela naći si lika, otišla bi ona na straight forum i našla si lika dok pucneš prstićem :) . Kad te toliko ljudi na "gay friendly" mjestma napada za vlastitu seksualnost i kada kažeš : ne, ne zanimaju me muškarci " i dalje te npada kao da tvoje mišljenje nije bitno, mislim da nemamo o čemu drugom govoriti nego o tipičnoj mizoginiji. ja jako volim straight ljude i da mogu biti jedna od njih, naravno da bih rado i bila, ali jbg-a.
nisam biseksualac već gej, ali ti si tipični primjer bifobije i internalizirane homofobije, zadnja tvoja rečenica sve govori koliko si autohomofobna paćenica.
p.s. ne bih te ja ni za eksperiment, ne boj se. nemaš pojma kako mi se gadiš :bljak: :odbij:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791858#p2791858]Anhedonie napisao:[/url].....ali jedini aktivan mizogin forumas je vel. ne moras zbog jednog odmah da skaces s mosta.
u čemu sam to ja mizogin? :trep: je li to što ako bih ja kao gej eksperimentisao sa meni kompatibilnom gej ženskom ne bih dao da me ona jebe strap-on-om? ili što bih se dogovorio s njom o porodu ali da živimo svoje odvojene homoseksualne živote a da budemo samo roditelji za i zbog dece? što joj ne bih bio papučar i dupelizac kao što su mnogi hetero muškarci, već što bih očekivao od nje da bude uravnotežena, u sebe sigurna, samopouzdana, zrela emancipirana feministička žena koja ima svoj lezbijski život dok ja imam svoj gej život? je li to mizogino? :nope:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791884#p2791884]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791852#p2791852]heksagon123 napisao:[/url]Sad razmijete moju reakciju na post od Vel Boyja. Znači, fuj. Svi forumi, LGBT na kojima sam ikada u životu kratko boravila su bili mizogini, što je najgore. Dakle, nema protekcije za ženu nigdje. Preostaje samo nositisa sa time ili educirat bolesne ljude, ali to je već gubitak dragocjenog vremena... Dakle, na bilo kojim chatovima uvijek se pojavljuje neki biseksualac koji ugnjavi neku tamo lezbu, i onda ga ona blokira. Čemu to? Pa ljudi moji, da je htjela naći si lika, otišla bi ona na straight forum i našla si lika dok pucneš prstićem :) . Kad te toliko ljudi na "gay friendly" mjestma napada za vlastitu seksualnost i kada kažeš : ne, ne zanimaju me muškarci " i dalje te npada kao da tvoje mišljenje nije bitno, mislim da nemamo o čemu drugom govoriti nego o tipičnoj mizoginiji. ja jako volim straight ljude i da mogu biti jedna od njih, naravno da bih rado i bila, ali jbg-a.
nisam biseksualac već gej, ali ti si tipični primjer bifobije i internalizirane homofobije, zadnja tvoja rečenica sve govori koliko si autohomofobna paćenica.
p.s. ne bih te ja ni za eksperiment, ne boj se. nemaš pojma kako mi se gadiš :bljak: :odbij:
Vel Boy, ti se gadis i Heksagon 123 i meni. Fuj! Poremecen si, i definitivno ti treba psihijatrijska pomoc da resis svoje probleme.
P. S.: Nisi gay, bi si, jer imas seksualne afinitete prema oba pola (s' tim sto prema zenskom polu imas neke bolesne fetise, ogavno).
Korisnikov avatar
By Vel boy
ko ste ti i heksagon123? predstavnice SVIH lezbejki????????
kao prvo, ja imam osnovane sumnje da si ti "Bgd lezbacha" maskirani hetero muškarac došao da troluje ovaj forum čim sliku nikako nećeš da postaviš. a i kad bi ju postavio/la, bila bi fejk ionako.

btw. ja sam svoju ličnost gradio, između ostalog, u GLBTIQA američkim psihološkim savetovalištima. check Persad Center Pittsburgh PA i tu sam dobivao svu pomoć koju mi preporučuješ, glupačo.
Inače, jako mi je žao što sam uopće pisala na ovoj temi, jer je izvuklo najgore iz mene. Nije mi žao što sam došla ovdje na ovaj forum, jer mislim da je ok i da ljudi nisu toliko snobish i u oblacima ko na drugim mjestima recimo i teme su ok. .. A sad Vel, ja sam tebe saslušala i prvo sam čak mislila da si u pravu. Nekako biseksualci bi trebali ostati unutar zajednice biseksualaca ukoliko žele imati osobu suprotnog spola. Mislila sam da to želiš reći i nekako mi je to bilo i logično, jer će se oboje najbolje razumjeti, dok sa straight partnerom bi moglo biti trzavica zbog prošlosti itd. .Ali onda sam vidjela tvoj post gdje pišeš o ženama na način na koji bi pisao i bilo koji patrijahalno hetero tip, o ženskoj poželjnoj nevinosti i ostale stvari i to me je razljutilo, dok u isto vrijeme tvrdiš kako si i sam žrtva patrijahalnog okruženja. To mi je zvučalo licemjerno.... Što se tiče moje bifobije, ja sa bi ženama imam jako neugodna i bolna iskustva i nekako kako čujem iz iskustava drugih, vrlo je identično. Bi ljudi imaju alternativu da budu viđeni u očima drugih kao čisto straight i mnogi od njih se nikda ne outaju,a gay život im je samo avantura koja će im ostati tajna i to je sve.Nisu svi takvi naravno.. A što se tiče moje autohomofobije? - Tu imaš apsolutno pravo. Moja autohomofobija je bila najgora u razdoblju između moje 12e godine pa sve do skoro 17e, 18e iz razloga što sam zbog svoje razlitosti skupa sa svojim prijateljem koji je također gay pretrpjela svašta neljudskog od strane ljudi tj. vršnjaka sve te godine. I naravno da nismo imali emocionalnu svjesnost u to vrijeme da istinski shvatimo da nismo mi krivi, nego da su ostali apsolutno ludi- što se evo iz današnjeg aspekta, moram reći i pokazalo istinitim. Znači, svaki dan doživljavat mobing u školi i pritom bit najbolji đak na školi sve te godine, to mogu samo rijetki , ali sam bila najsretnija kad smo otišli na faks u veći grad i uopće nemam taj period života u lijepom sjećanju, kao ni kolega jer smo bili na rubu raspada . ... Danas nemam problema sa tim tko sam,a ovo gore sam napisla u smislu : ja sam to što jesam i ne mogu to promijeniti, da mogu bih" ne iz želje jer patim što nisam straigt lol , nego zato što tom rečenicom se obraćam najčešće homofobnim ljudima i tako im je najlakše za razumjeti da se ja ne mogu promijeniti i da je to jednostavno tako, jer valjda je to moj život pa najbolje razumijem i nisam to ja digla se jedno jutro i rekla sebi -aha, tako će to biti, sad nek me šest godina zlostavljaju zbog toga. Ja to znam od manjih nogu..+ Znam da ćeš sada reći- Aha, ipak su te zlostavljali zbog toga,a rekla si da nisu - ne bi vjerovao zlostavljale su me uglavnom djevojčice i to verbalno kao i kolegu , u smislu da te posrame i ponize, po mogućnosti oklevetaju ,a doživjeli smo i fizički napad ali opet od strane mješovito dječaka i devojčica ..... To su bila glupava djeca ajde, nekako poslije toga nisam dalje doživjela odžena i muškaraca nasilje , uglavnom se useru doslovno kad čuju da sam lez i poštuju to , iako i nagađaju neki, ali uglavnom nisam dobila ništa osim poštovanja toga,a neki kojima je to bilo gadno su se udaljili od mene iz "nepoznatog razloga" i to je sve....Nemam podršku roditelja, nemam podršku mnogih , ali mnogih vrijednih ljudi i imam, tako da je ok... i da, krivo mi je došlo što se pisalo o "lezbama" koje spavaju s muškarcima jer ja kao i bgd lezbacha znamo da to nije moguće. Mislim ne znam, možda su one autohomofonbne, pa se sile na nešto, ne znam ni ja, ali tu emocija niti užitka ukoliko su lezbe ne može biti nikakvog... Iako naše patrijahalno društvo još uvijek misli da žena ne treba niti imati nikakvu emociju prem amuškacu, niti da joj se treba sviđat išta na njemu, već da može i biti sa njime jer je objekt- asociralo me na to .To je sve... Ja više neću pisati na ovu temu, to je više-manje sve što sam htjela reći. Mislim da nema potrebe vrijeđat se međusobno, pošto nas dovoljno drugi vrijeđaju i odbacuju .. Gradske sredine nisu manje homofobne, one to rade na suptilan način, za razliku od ovih ajmo reći seoskijih koje su u stanju i kamenovat i onda se molit Bogu za pravdu i mir u svijetu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791889#p2791889]heksagon123 napisao:[/url]Inače, jako mi je žao što sam uopće pisala na ovoj temi, jer je izvuklo najgore iz mene. Nije mi žao što sam došla ovdje na ovaj forum, jer mislim da je ok i da ljudi nisu toliko snobish i u oblacima ko na drugim mjestima recimo i teme su ok. .. A sad Vel, ja sam tebe saslušala i prvo sam čak mislila da si u pravu. Nekako biseksualci bi trebali ostati unutar zajednice biseksualaca ukoliko žele imati osobu suprotnog spola. Mislila sam da to želiš reći i nekako mi je to bilo i logično, jer će se oboje najbolje razumjeti, dok sa straight partnerom bi moglo biti trzavica zbog prošlosti itd. .Ali onda sam vidjela tvoj post gdje pišeš o ženama na način na koji bi pisao i bilo koji patrijahalno hetero tip, o ženskoj poželjnoj nevinosti i ostale stvari i to me je razljutilo, dok u isto vrijeme tvrdiš kako si i sam žrtva patrijahalnog okruženja. To mi je zvučalo licemjerno.... Što se tiče moje bifobije, ja sa bi ženama imam jako neugodna i bolna iskustva i nekako kako čujem iz iskustava drugih, vrlo je identično. Bi ljudi imaju alternativu da budu viđeni u očima drugih kao čisto straight i mnogi od njih se nikda ne outaju,a gay život im je samo avantura koja će im ostati tajna i to je sve.Nisu svi takvi naravno.. A što se tiče moje autohomofobije? - Tu imaš apsolutno pravo. Moja autohomofobija je bila najgora u razdoblju između moje 12e godine pa sve do skoro 17e, 18e iz razloga što sam zbog svoje razlitosti skupa sa svojim prijateljem koji je također gay pretrpjela svašta neljudskog od strane ljudi tj. vršnjaka sve te godine. I naravno da nismo imali emocionalnu svjesnost u to vrijeme da istinski shvatimo da nismo mi krivi, nego da su ostali apsolutno ludi- što se evo iz današnjeg aspekta, moram reći i pokazalo istinitim. Znači, svaki dan doživljavat mobing u školi i pritom bit najbolji đak na školi sve te godine, to mogu samo rijetki , ali sam bila najsretnija kad smo otišli na faks u veći grad i uopće nemam taj period života u lijepom sjećanju, kao ni kolega jer smo bili na rubu raspada . ... Danas nemam problema sa tim tko sam,a ovo gore sam napisla u smislu : ja sam to što jesam i ne mogu to promijeniti, da mogu bih" ne iz želje jer patim što nisam straigt lol , nego zato što tom rečenicom se obraćam najčešće homofobnim ljudima i tako im je najlakše za razumjeti da se ja ne mogu promijeniti i da je to jednostavno tako, jer valjda je to moj život pa najbolje razumijem i nisam to ja digla se jedno jutro i rekla sebi -aha, tako će to biti, sad nek me šest godina zlostavljaju zbog toga. Ja to znam od manjih nogu..+ Znam da ćeš sada reći- Aha, ipak su te zlostavljali zbog toga,a rekla si da nisu - ne bi vjerovao zlostavljale su me uglavnom djevojčice i to verbalno kao i kolegu , u smislu da te posrame i ponize, po mogućnosti oklevetaju ,a doživjeli smo i fizički napad ali opet od strane mješovito dječaka i devojčica ..... To su bila glupava djeca ajde, nekako poslije toga nisam dalje doživjela odžena i muškaraca nasilje , uglavnom se useru doslovno kad čuju da sam lez i poštuju to , iako i nagađaju neki, ali uglavnom nisam dobila ništa osim poštovanja toga,a neki kojima je to bilo gadno su se udaljili od mene iz "nepoznatog razloga" i to je sve....Nemam podršku roditelja, nemam podršku mnogih , ali mnogih vrijednih ljudi i imam, tako da je ok... i da, krivo mi je došlo što se pisalo o "lezbama" koje spavaju s muškarcima jer ja kao i bgd lezbacha znamo da to nije moguće. Mislim ne znam, možda su one autohomofonbne, pa se sile na nešto, ne znam ni ja, ali tu emocija niti užitka ukoliko su lezbe ne može biti nikakvog... Iako naše patrijahalno društvo još uvijek misli da žena ne treba niti imati nikakvu emociju prem amuškacu, niti da joj se treba sviđat išta na njemu, već da može i biti sa njime jer je objekt- asociralo me na to .To je sve... Ja više neću pisati na ovu temu, to je više-manje sve što sam htjela reći. Mislim da nema potrebe vrijeđat se međusobno, pošto nas dovoljno drugi vrijeđaju i odbacuju .. Gradske sredine nisu manje homofobne, one to rade na suptilan način, za razliku od ovih ajmo reći seoskijih koje su u stanju i kamenovat i onda se molit Bogu za pravdu i mir u svijetu.
:odlican:
Heksagon123, apsolutno se slazem sa svime sto si napisala. Pogotovo sto smo i ti i ja, koliko iz tvog posta vidim, prolazile kroz iste situacije, kroz koje, ko nije prosao, ne moze da razume (apropo bisex devojaka sa kojima smo i ti i ja bile, a kojima zapravo nismo znacile uopste, apropo vrsnjackog nasilja u skoli, zbog toga sto smo lezbejke, itd.). A sto se tice raznih bolesnika na ovom forumu, dzabe se i ti i ja nerviramo, kada za njihove poremecene mozgove nema leka.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791887#p2791887]Vel boy napisao:[/url]ko ste ti i heksagon123? predstavnice SVIH lezbejki????????
kao prvo, ja imam osnovane sumnje da si ti "Bgd lezbacha" maskirani hetero muškarac došao da troluje ovaj forum čim sliku nikako nećeš da postaviš. a i kad bi ju postavio/la, bila bi fejk ionako.

btw. ja sam svoju ličnost gradio, između ostalog, u GLBTIQA američkim psihološkim savetovalištima. check Persad Center Pittsburgh PA i tu sam dobivao svu pomoć koju mi preporučuješ, glupačo.
Vidim da dzabe sva psihijatrijska pomoc tebi, Vel Boy, toliko si poremecen da ti ni kongres psihijatara ne bi mogao pomoci.
Heksagon123 i ja smo predstavnice svih PRAVIH lezbejki. Osim toga, kao sto sam vec i napisala, ja nisam musko, nego sam normalna lezbejka. Apropo postavljanja slika po forumima, ponavljam vec po koji put, da smatram da FORUMI NISU MESTO GDE TREBA DA BUDU LICNE SLIKE, jer, u ovoj eri interneta, svaka budala moze da zloupotrebi postojanje bilo cije slike, a pogotovo ako uzmemo u obzir procenat homofobije na ovim prostorima.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791889#p2791889]heksagon123 napisao:[/url] .. A sad Vel, ja sam tebe saslušala i prvo sam čak mislila da si u pravu. Nekako biseksualci bi trebali ostati unutar zajednice biseksualaca ukoliko žele imati osobu suprotnog spola. Mislila sam da to želiš reći i nekako mi je to bilo i logično, jer će se oboje najbolje razumjeti, dok sa straight partnerom bi moglo biti trzavica zbog prošlosti itd.
pa to i govorim. kompatibilnosti, biseksi međusobno, biseks radoznali gejevi oba pola zajedno.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791889#p2791889]heksagon123 napisao:[/url]
.Ali onda sam vidjela tvoj post gdje pišeš o ženama na način na koji bi pisao i bilo koji patrijahalno hetero tip, o ženskoj poželjnoj nevinosti i ostale stvari i to me je razljutilo, dok u isto vrijeme tvrdiš kako si i sam žrtva patrijahalnog okruženja. To mi je zvučalo licemjerno....
ne miješaj nikada biseksualnu curiosity gejeva sa patrijarhalnim heteroseksizmom!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791889#p2791889]heksagon123 napisao:[/url]Što se tiče moje bifobije, ja sa bi ženama imam jako neugodna i bolna iskustva i nekako kako čujem iz iskustava drugih, vrlo je identično. Bi ljudi imaju alternativu da budu viđeni u očima drugih kao čisto straight i mnogi od njih se nikda ne outaju,a gay život im je samo avantura koja će im ostati tajna i to je sve.
to su biseks ormaruše. s takvima nemam veze.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791889#p2791889]heksagon123 napisao:[/url]
A što se tiče moje autohomofobije? - Tu imaš apsolutno pravo. Moja autohomofobija je bila najgora u razdoblju između moje 12e godine pa sve do skoro 17e, 18e iz razloga što sam zbog svoje razlitosti skupa sa svojim prijateljem koji je također gay pretrpjela svašta neljudskog od strane ljudi tj. vršnjaka sve te godine. I naravno da nismo imali emocionalnu svjesnost u to vrijeme da istinski shvatimo da nismo mi krivi, nego da su ostali apsolutno ludi- što se evo iz današnjeg aspekta, moram reći i pokazalo istinitim. Znači, svaki dan doživljavat mobing u školi i pritom bit najbolji đak na školi sve te godine, to mogu samo rijetki , ali sam bila najsretnija kad smo otišli na faks u veći grad i uopće nemam taj period života u lijepom sjećanju, kao ni kolega jer smo bili na rubu raspada . ...
isto ili vrlo slično djetinjstvo i ranu mladost sam i ja imao. ali, bez ikakve autohomofobije jer sam uvijek znao da su oni u krivu a ja upravu.
Danas nemam problema sa tim tko sam,a ovo gore sam napisla u smislu : ja sam to što jesam i ne mogu to promijeniti, da mogu bih" ne iz želje jer patim što nisam straigt lol , nego zato što tom rečenicom se obraćam najčešće homofobnim ljudima i tako im je najlakše za razumjeti da se ja ne mogu promijeniti i da je to jednostavno tako, jer valjda je to moj život pa najbolje razumijem i nisam to ja digla se jedno jutro i rekla sebi -aha, tako će to biti, sad nek me šest godina zlostavljaju zbog toga. Ja to znam od manjih nogu..

sve isti slučaj kao i kod mene.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791889#p2791889]heksagon123 napisao:[/url]+ Znam da ćeš sada reći- Aha, ipak su te zlostavljali zbog toga,a rekla si da nisu

skačeš pred rudo predrasuda prema meni. otkud si ti ubijeđena šta ću ja "sada reći", ne znam, ali znam da griješiš tu.
- ne bi vjerovao zlostavljale su me uglavnom djevojčice i to verbalno kao i kolegu , u smislu da te posrame i ponize, po mogućnosti oklevetaju ,a doživjeli smo i fizički napad ali opet od strane mješovito dječaka i devojčica ..... To su bila glupava djeca ajde, nekako poslije toga nisam dalje doživjela odžena i muškaraca nasilje , uglavnom se useru doslovno kad čuju da sam lez i poštuju to , iako i nagađaju neki, ali uglavnom nisam dobila ništa osim poštovanja toga,a neki kojima je to bilo gadno su se udaljili od mene iz "nepoznatog razloga" i to je sve....

prilično slično kao i kod mene.
Nemam podršku roditelja, nemam podršku mnogih , ali mnogih vrijednih ljudi i imam, tako da je ok...
nemam ni ja neku naročitu podršku roditelja, malo od mame da, tim više sam se trudio osamostaliti i jesam se osamostalio počev od 17e. glede mnogih vrijednih ljudi, i ja imam podršku i najbitnije POŠTOVANJE.
i da, krivo mi je došlo što se pisalo o "lezbama" koje spavaju s muškarcima jer ja kao i bgd lezbacha znamo da to nije moguće.
nisam ja otvorio tu i takvu temu, a vas dvije se ponašate kao da jesam.....
Mislim ne znam, možda su one autohomofonbne, pa se sile na nešto, ne znam ni ja, ali tu emocija niti užitka ukoliko su lezbe ne može biti nikakvog... Iako naše patrijahalno društvo još uvijek misli da žena ne treba niti imati nikakvu emociju prem amuškacu, niti da joj se treba sviđat išta na njemu, već da može i biti sa njime jer je objekt- asociralo me na to .To je sve... Ja više neću pisati na ovu temu, to je više-manje sve što sam htjela reći. Mislim da nema potrebe vrijeđat se međusobno, pošto nas dovoljno drugi vrijeđaju i odbacuju .. Gradske sredine nisu manje homofobne, one to rade na suptilan način, za razliku od ovih ajmo reći seoskijih koje su u stanju i kamenovat i onda se molit Bogu za pravdu i mir u svijetu.
sve se slažem. vidiš kako se može fino diskutirati s gej muškom osobom. :eureka:
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791540#p2791540]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791492#p2791492]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791365#p2791365]Vel boy napisao:[/url]
btw. silovati milom je fraza za kada hetero muškarci usipaju droge u pića ženskih ili iskoriste lezbejku koja još nije sama čvrsto formirana najčešće u mlađim njenim godinama.
jebote, silovanje milom! svaki put kada vel boy napise ovako nesto loni gets another pair of rape angel wings.
ako misliš da si rekla nešto smisleno, feel free to elaborate what you mean......
naravno da sam rekla nesto smisleno. za razliku od sintagme "silovanje milom ".
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791890#p2791890]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791885#p2791885]Vel boy napisao:[/url]što joj ne bih bio papučar i dupelizac kao što su mnogi hetero muškarci, već što bih očekivao od nje da bude uravnotežena, u sebe sigurna, samopouzdana, zrela emancipirana feministička žena
dakle, sve suprotno od tebe.
dakle, sve kompatibilno samnom jer sam ja uravnotežen, u sebe siguran, samopouzdan, zreo, emancipirani za stvarne ravnopravnosti polova gej dečko. :eureka:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792408#p2792408]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791540#p2791540]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791492#p2791492]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791365#p2791365]Vel boy napisao:[/url]
btw. silovati milom je fraza za kada hetero muškarci usipaju droge u pića ženskih ili iskoriste lezbejku koja još nije sama čvrsto formirana najčešće u mlađim njenim godinama.
jebote, silovanje milom! svaki put kada vel boy napise ovako nesto loni gets another pair of rape angel wings.
ako misliš da si rekla nešto smisleno, feel free to elaborate what you mean......
naravno da sam rekla nesto smisleno. za razliku od sintagme "silovanje milom ".
pobogu, "silovanje milom" nije bila nikakva sintagma već sarkastično intonirana metafora za indirektnije pristupe silovanju koje praktikuju brojni heteroseksualni muškarci :zid:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791925#p2791925]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
Vidim da dzabe sva psihijatrijska pomoc tebi, Vel Boy, toliko si poremecen da ti ni kongres psihijatara ne bi mogao pomoci.
Heksagon123 i ja smo predstavnice svih PRAVIH lezbejki. Osim toga, kao sto sam vec i napisala, ja nisam musko, nego sam normalna lezbejka. Apropo postavljanja slika po forumima, ponavljam vec po koji put, da smatram da FORUMI NISU MESTO GDE TREBA DA BUDU LICNE SLIKE, jer, u ovoj eri interneta, svaka budala moze da zloupotrebi postojanje bilo cije slike, a pogotovo ako uzmemo u obzir procenat homofobije na ovim prostorima.
na bilo kom iole respektabilnom GEJ forumu ti, ko si da si, bi bio/la trajno banovan/a zbog ovih uvreda.
argumenti za nepostavljanje slike su ti tako slabi i ofucani. vidim, voliš se krviti s gej dečkima a plašiš se heteroseksualaca da te slučajno ne bi prepoznali špijuniranjem ovde. ti si stvarno raspad. btw., heksagon123 ipak nije psihotična osoba kao ti.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792411#p2792411]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792410#p2792410]Vel boy napisao:
pobogu, "silovanje milom" nije bila nikakva sintagma već sarkastično intonirana metafora za indirektnije pristupe silovanju koje praktikuju brojni heteroseksualni muškarci :zid:
te sve reci zajedno ama bas nista ne znace. i ne moze niko da se siluje milom.
ti i dalje ne kapiraš sarkazam na račun silovateljskih "rezona"...... let's not be turning around over and over like a cat chasing its tail :volinevoli:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791925#p2791925]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791887#p2791887]Vel boy napisao:[/url]ko ste ti i heksagon123? predstavnice SVIH lezbejki????????

kakve su to prave lezbejke?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792449#p2792449]marrinija napisao:[/url]

kakve su to prave lezbejke?
Milion puta sam ponovila, ali, primecujem da moram da ponovim i milion i jedan put- PRAVE LEZBEJKE SU ZENE KOJE SU OD UVEK, I U SVAKOM SMISLU ORIJENTISANE ISKLJUCIVO PREMA ZENAMA, I KOJE NIKAD NISU NISTA IMALE SA MUSKIM POLOM. Je l' sada jasnije? Evo, i velikim slovima sam napisala, da bolje vidis.
hvala, zlatna si

šta je sa onim lezbejkama koje su se godinama borile protiv prinudne heteroseksualnosti?
nebitno što im je okolina nametnula takvu vrstu mehaničkog razmišljanja u formi promovisanja heteronormativne norme jel? lezbejke koje su bile sa muškarcima nekada, su i dalje lezbejke.
prinudna heteroseksualnost je sistemski fenomen.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792454#p2792454]marrinija napisao:[/url]hvala, zlatna si

šta je sa onim lezbejkama koje su se godinama borile protiv prinudne heteroseksualnosti?
nebitno što im je okolina nametnula takvu vrstu mehaničkog razmišljanja u formi promovisanja heteronormativne norme jel? lezbejke koje su bile sa muškarcima nekada, su i dalje lezbejke.
prinudna heteroseksualnost je sistemski fenomen.
Nisam o tome o cemu pricas pisala, nego o dobrovoljnom odnosu sa muskim polom.
Nisam kompetentna da kazem sto misle osobe koje skacu po kurcu. Vjerojatno imaju neku ispriku za to. Bitno da znaju sto hoce u zivotu i da ih to ispunjava, sad kurac ili nesto drugo, prica za sebe.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!