- 19 Jun 2017, 18:50
p.s. ne bih te ja ni za eksperiment, ne boj se. nemaš pojma kako mi se gadiš
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791852#p2791852]heksagon123 napisao:[/url]Sad razmijete moju reakciju na post od Vel Boyja. Znači, fuj. Svi forumi, LGBT na kojima sam ikada u životu kratko boravila su bili mizogini, što je najgore. Dakle, nema protekcije za ženu nigdje. Preostaje samo nositisa sa time ili educirat bolesne ljude, ali to je već gubitak dragocjenog vremena... Dakle, na bilo kojim chatovima uvijek se pojavljuje neki biseksualac koji ugnjavi neku tamo lezbu, i onda ga ona blokira. Čemu to? Pa ljudi moji, da je htjela naći si lika, otišla bi ona na straight forum i našla si lika dok pucneš prstićemnisam biseksualac već gej, ali ti si tipični primjer bifobije i internalizirane homofobije, zadnja tvoja rečenica sve govori koliko si autohomofobna paćenica.. Kad te toliko ljudi na "gay friendly" mjestma napada za vlastitu seksualnost i kada kažeš : ne, ne zanimaju me muškarci " i dalje te npada kao da tvoje mišljenje nije bitno, mislim da nemamo o čemu drugom govoriti nego o tipičnoj mizoginiji. ja jako volim straight ljude i da mogu biti jedna od njih, naravno da bih rado i bila, ali jbg-a.
p.s. ne bih te ja ni za eksperiment, ne boj se. nemaš pojma kako mi se gadiš