- 19 Jun 2014, 16:23
kao devojci koja se loži na devojke.. upada mi u oči generalno loš stav žena prema ženama. npr. često sam u društvu strejt devojaka i dešava mi se da me neka privuče, međutim još češće (s obzirom da nisam autovana svima) me te devojke automatski vide kao neku vrstu konkurencije, što se tiče muškaraca ili bilo čega drugog.. ne pričam o nekim stalnim prijateljstvima, već o poznanstvima i novim ženama koje upoznajemo tokom života.
da li primećujete takve stvari i ako ih primećujete, da li vam smetaju?
ne mora to da bude konkretno osećaj konkurencije već, šta znam, predrasude ili osuđivanja koja su prisutnija i vidljivija u žž odnosu nego u mm ili mž..
kada vidimo npr. devojku koja je otvorena, ima svoje stavove o životu, ima dovoljno muda da se ponaša drugačije i da je ne interesuje tuđe mišljenje.. ili se možda oblači oskudnije, ističe na neki način, bila ona javna ličnost ili devojka iz kraja. pretežno će se naići na osporavanje nje od strane ženskog nego muškog pola..
meni iz ove perspektive nikako nisu jasni ta čudnjikava dinamika i loš vajb
da li primećujete takve stvari i ako ih primećujete, da li vam smetaju?
ne mora to da bude konkretno osećaj konkurencije već, šta znam, predrasude ili osuđivanja koja su prisutnija i vidljivija u žž odnosu nego u mm ili mž..
kada vidimo npr. devojku koja je otvorena, ima svoje stavove o životu, ima dovoljno muda da se ponaša drugačije i da je ne interesuje tuđe mišljenje.. ili se možda oblači oskudnije, ističe na neki način, bila ona javna ličnost ili devojka iz kraja. pretežno će se naići na osporavanje nje od strane ženskog nego muškog pola..
meni iz ove perspektive nikako nisu jasni ta čudnjikava dinamika i loš vajb