Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Pa nisam to ja, Zlatna Pico, to je Kleopatrin seksološki horoskop iz njene čuvene knjige. :gatara:
Korisnikov avatar
By Teika
Hys. napisao:wow mislim da ovo nije bilo ocekivano!
Da vala me je pogodilo k'o grom iz vedra neba.
Korisnikov avatar
By Teika
ZlatnaPtica napisao:Svaka čast na hrabrosti! Neočekivan razvoj situacije, doduše, wow. Jebiga, shit happens. Proći će. :)
Hvala, ma svakako ce proci :)
Korisnikov avatar
By Teika
*deni* napisao:Pa nisam to ja, Zlatna Pico, to je Kleopatrin seksološki horoskop iz njene čuvene knjige. :gatara:

E ta Kleopatra, zbog nje i ostalih proroka i procica su moji izbegavali da gledaju tv tada.
Korisnikov avatar
By *deni*
Još jedna Kleopatrina zasluga za narod. :yes: :gatara:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Teika napisao: mozemo da budemo prijatelji; ali cvrc, zeznula sam se) ja vec imam devojku." Bila sam blago sokirana i pitala sam je ko je njena devoj, a onda jos vec sok za mene; njena devojka je moja druga drugarica iz nase petoclane grupice.
3 od 5 pa dali je mogu će to je sve od osiromašenog uranijuma sa zapada što nas je otrovao NATO :srba:
By avgust
slatka prica.
pametno si postupila.
bice sve to ok.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Teika svaka cats,drago mi ej da si to prevalila i sada teraj dalje,zivot je jedan,ugrabi ga
Korisnikov avatar
By ultraviolet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622984#p2622984]Galadriel napisao:[/url]
Teika napisao: mozemo da budemo prijatelji; ali cvrc, zeznula sam se) ja vec imam devojku." Bila sam blago sokirana i pitala sam je ko je njena devoj, a onda jos vec sok za mene; njena devojka je moja druga drugarica iz nase petoclane grupice.
3 od 5 pa dali je mogu će to je sve od osiromašenog uranijuma sa zapada što nas je otrovao NATO :srba:
DA; BOKTE, uhvatila sam se za glavu kad sam pročitala :iskolacen:

:obesen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!