Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
O daaa.
Mastaju sigurno.

Moja jedna str8 drugarica, obozava moje grudi..
Kada vidi devojke, koje ona zove "decke", odusevi se :sweet:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ima ova jedna sto je zene ne privlace, hoce sa mnom da se ljubi i smislila je cak da hoce da spava sa mnom...kaze da je u meni ne privlaci to sto je u meni "zensko".....

...pojma nemam sta je ona, i pojma nemam sta ona misli da sam ja...
Korisnikov avatar
By gospodjica
e drago mi je shto sam chula razne priche, ali mislim da cu ostati nedefinisana i to mi sad vishe i nije neki trip. ziveo forum :D
Korisnikov avatar
By constantine
meni je jadna teta(40ak godina) rekla da je mastala o zenama ali mi je takodje rekla da je uspela da sputa tog "demona" u sebi (raspravljali smo o paradi i pederima pa smo se i toga dotakli)
Korisnikov avatar
By Blady
hlaefdige napisao:
...pojma nemam sta je ona, i pojma nemam sta ona misli da sam ja...
Ne mogu da se suzdrzim :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
gospodjica napisao:e drago mi je shto sam chula razne priche, ali mislim da cu ostati nedefinisana i to mi sad vishe i nije neki trip. ziveo forum :D
Nemoj da se opterecujes, ima nas ovde raznih.. ni ja se nisam nesto specijalno definisala :lol:
Ne.

Žena koja mašta o drugoj ženi bez obzira na njenu predominantnu RL praksu koja se tiče samo muškaraca nije str8. Ima možda malenu tendenciju prema ženama koja se nalazi samo u okviru maštanja, ali to onda nije str8, već jedna od varijacija biseksualnosti. Kinsey bi ju primjerice stavio u prvu ili drugu kategoriju svoje skale.

Biseksualnost kao jedan od varijeteta seksualnosti ne uključuje samo prakticiranje homo i hetero ponašanja (a najmanje podjednako) već i maštanje (seksualno i/ili romantično). Primjerice, netko tko nikad nije prakticirao svoju homoseksualnost/biseksualnost/heteroseksualnost nije ništa manje homo/bi/heteroseksualan od onoga tko je to činio. *captain.obvious*

S tim u vezi, one bedastoće da su neke preobratile str8 ženu u lezbu imaju valjda smisla samo za tetošenje nečijeg ega. Nisi ti preobratila str8 ženu, nego si pomogla biseksualki da osvijesti homoseksualni dio sebe. I to je nešto. Bravo za tebe. :'D
Korisnikov avatar
By Madonna
Hteo sam da napisem da je tema glupa i da su svi koji tako misle jos gluplji ali je aven fino objasnila
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621411#p2621411]Aven napisao:[/url]Ne.

Žena koja mašta o drugoj ženi bez obzira na njenu predominantnu RL praksu koja se tiče samo muškaraca nije str8. Ima možda malenu tendenciju prema ženama koja se nalazi samo u okviru maštanja, ali to onda nije str8, već jedna od varijacija biseksualnosti. Kinsey bi ju primjerice stavio u prvu ili drugu kategoriju svoje skale.

Biseksualnost kao jedan od varijeteta seksualnosti ne uključuje samo prakticiranje homo i hetero ponašanja (a najmanje podjednako) već i maštanje (seksualno i/ili romantično). Primjerice, netko tko nikad nije prakticirao svoju homoseksualnost/biseksualnost/heteroseksualnost nije ništa manje homo/bi/heteroseksualan od onoga tko je to činio. *captain.obvious*

S tim u vezi, one bedastoće da su neke preobratile str8 ženu u lezbu imaju valjda smisla samo za tetošenje nečijeg ega. Nisi ti preobratila str8 ženu, nego si pomogla biseksualki da osvijesti homoseksualni dio sebe. I to je nešto. Bravo za tebe. :'D
Upravo. :tepih:

Nikad nisam koristila reč "bedastoće". Ta reč jedini komentar od mene na temu. :jazzva:

:zen:
Korisnikov avatar
By Hys.
aven svaka ti je ka u njegusa

jao vidi teme. mogla bi ja da se snimim :lol:

al mikrofon mi je na laptopu, hm, da li me mrzi da se presaltam
Korisnikov avatar
By Hys.
da smo onako stobisereklonajebisimater rekla bih ti

-el i da ti popusim? :P

koju sad recenicu ti rece "bedastoce" samo

aj cu ukljucim laptop dosadno mi je a to je retko
Korisnikov avatar
By Hys.
ahahahhaha

odlicno, ima da ti tekst bude na nivou i sa stilom sto bi reko Zika Pavlovic

evo saćem
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!