Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa, moje dame,

zna li ste za nekog majstora ili neku majstoricu u republici srbiji, a da je voljan,-na da zavrne rukave i 'opravi nakitnjak?

Svako dobro! :klavir:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mozda se ta opravka uklapa u opseg delatnosti postojecih zanata i radionica. Mozda da ga odnesete kod vulkanizera,ili obucara.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ako nije too much - kako se tacno pokvario? Mislim ne aktivnost koja je dovela do kvara, nego sta treba da mu se opravi?
Korisnikov avatar
By Hys.
tsk tsk tsk

a di vam je diskrecija
Korisnikov avatar
By *deni*
sram vas bilo. dama zamoli za pomoc oko konkretne problematike,a vi udarili u zabavu i lascivne opaske.da li biste tako postupili i da je nevolja zivotno teza?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ako superlepak ne pomaže, mislim da mu nema spasa.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2573401#p2573401]*deni* napisao:[/url]Mozda se ta opravka uklapa u opseg delatnosti postojecih zanata i radionica. Mozda da ga odnesete kod vulkanizera,ili obucara.
tako se nesto i ja pitam.

nego, strep je LIPSAO, Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2573432#p2573432]Hys. napisao:[/url]Ako nije too much - kako se tacno pokvario? Mislim ne aktivnost koja je dovela do kvara, nego sta treba da mu se opravi?
uzjebale su se vezice, oni delici za odesavanje jacine stegnutosti oko struka poispadali sami od sebe, i sve otislo k vragu

ja to da popravim ne umem, pa se, kao i deni, pitam da li je prilicnije taj vezivni deo strepa nositi vulkanizeru ili obucaru.
ili mozda sarachu? :kolo:
Korisnikov avatar
By acid drop
Možda mogu zasebno da se kupe ti kaiševi? Nesam školuvala. Sa srećom!
Korisnikov avatar
By Hys.
Ako si poispadali i samo treba da se zasiju, moze kod krojacice koja radi sa skajem i kozom.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Да ли је могуће да је толика криза??? :shok:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne bih ja da ga zakrpim, nego ako biste mogli malo da ga centrirate.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Мислим да сам управо схватила шта значи кад је неко накриво насађен. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kakva kroza, ljudi, pa uvažite mogućnost da se neko emotivno veže :P za svoj strep
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!