Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
S ovakvim feministima (i icama), kome treba mizoginija?! :D

Ugl. u medijima koje pratim poceo sam primjecivati taj neki povrsni semanticki pc pseudofeminizam koji se svodi na stigmatiziranje određenih riječi i izraza, a alarm za identifikaciju seksizma upali se isključivo ako prekršiš neke pc prohibicije, tipa kažeš za ženu da je glupa kurva, pička i sl., a da ne pričam kako su se ustalili izrazi poput "male gaze" i slične gender studies simplifikacije, i to u mainstream medijima, kao nešto neambivalentno (čitati kritike za ovogodišnjeg dobitnika zlatne palme u Cannesu). Doduše, postoji još gori, Oprah style "feminizam", u kojem se s jedne strane glorificira uloga zaposlene majke, a s druge reanimira motiv ženske nevinosti, kroz ideju da je ženstvenost odmak od diskursa gospodara, što je u osnovi samo zagovaranje političke gluposti u žena.

Za mene je jedini pravi feminizam boriti se da žene imaju pristup seksu, nasilju, moći, pa i muškoj vulgarnosti (koliko žena prdne a da ih boli kurac* - not a lot; zašto pijana žena a priori izgleda manje dostojanstveno od pijanog muškarca, etc.). Nikad nisam shvaćao struje feminizma koji žele promijeniti muškarca i muško iskustvo žene. Nije poanta promijeniti muškarce, poanta je učiniti ih nebitnim u odnosu na sebe.

* kolokvijalan kurac, dakle falus, simbol moći, a ne muško spolovilo
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556744#p2556744]zozefin st napisao:[/url]mislim da je ovo pravo mesato za ovo
http://pulsdemokratije.net/content/glas ... azlicitima" target="_blank
solidan tekst.
mada, preteruju više sa citiranjem Edrijen u svim mogućim oblicima i prilikama. Ponekad mi se čini da svaka feministkinja koja pročita neke njene eseje smatra da je spoznala veliku istinu feminizma :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!