Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
lezi lebu da te jedem.

meni lepše tako da kažem :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Orlando the Lady

Izuzetno sam osetljiva na to.
Dobro, ne toliko na dzabalebarenje, jer ima i iznudjenih dzabalebarenja, ali NEPOKRETNOST, NEZAINTERESVANOST... vadafak? Kao da namerno zele da nacine retarde od sebe! :indijanac:
To

+

Intelektualnu lenjost ne opraštam!

:saksofon:
Korisnikov avatar
By m..
ja trenutno uglavnom dzabalebarim, al to vise ima veze sa kolicinom posla koji sam trenutno u stanju da ulovim. da ga ima vise radila bih po 10 sati dnevno. kad ga ima puno, radim i po 16 sati dnevno i ne bunim se.
Korisnikov avatar
By mirth
Nista vise no ostali. No nista ni manje, nazalost. Nije to do lezbejisanja. A ni do lenjosti. To je do Srbijice :pilence:
Korisnikov avatar
By Zuzy
Ne podnosim osobe bez cilja, a posebno ne volim ljude koji od svoje lenstine prave filozofiju i jos druge jebu u mozak.
By the way, dzabalebarenje nema veze sa lezbejkama, vec sa nasom drzavom u kojoj suvise dugo nema nikakvih kriterijuma, a osnovna ideja je upravo, malo pre pomenuta: "lezi lebe da te jedem".
By alexandermagic
Nisam primEtio da postoji korelacija između seksualne orijentacije i džabalebarenja.
By switch on
Pripadnici heteroseksualne većine lakše kriju tu pojavu detetom, koje je najčešće njihov način popunjavanja vremena i sredstvo za davanje smisla sopstvenom životu.

Mislim da je džabalebarenje prisutno svugde. A postavlja se i to pitanje koliko imamo razumevanja za to kako drugi popunjavaju svoje vreme i šta definišemo kao kvalitetno popunjeno vreme...
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by Zuzy

od svoje lenstine prave filozofiju
Alber Kosri je od svoje lenštine napravio odličnu filozofiju, odnosno lenjost nije posmatrao kao greh već priliku za kontemplaciju i meditaciju. govorio je - "Toliko lepote u svetu, toliko malo očiju da je sagledaju." - a džabalebarenje mu je pružalo priliku da je što više vidi, "iz minuta u minut." letargija je, s druge strane, nešto sasvim drugačije. :)
By misha26
Onaj ko hoce uvek, ali uvek sebi nadje posla pa bio on zaposlen ili NE zaposlen. Sto znaci da dzabalebarenje nema apsolutno nikakve veze sa radnim odnosom.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Galadriel

Ste primetili da je to česta pojava u lezbejki? :harmonika: :saksofon: :klavir:
primetila sam da je to redovna pojava u nas Srba generalno.

lezi lebu da te jedem je misao sa kojom se većina budi potpuno ozarena.

jesam srbenda, ali brate mili, ja bih ih sve pokupila i poslala da sredjuju puteve u zemlji ili da čiste otpad koji su pobacali :serena1:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ ali svaki put to pomislim kad vidim temu :lol:
By Aven
Čituckam nešto sociologiju pa me izjava Herberta Spencera (utemeljitelja društvenog darvinizma) podsjetila na ovu temu:

Nema većeg prokletstva za buduće generacije nego li svjesno osiguravanje porasta stanovništva različitih imbecila, lijenčina i kriminalaca... Cijeli napor prirode usmjeren je oslobađanju od takvih, čišćenju svijeta od takvih i osiguravanju prostora za bolje... Ukoliko nisu dovoljno opremljeni za život, oni umiru, i najbolje je da umru.

Simpatičan čovo. :'D

OT:
Kad mi je do nekog/nečeg stalo, nisam lijena. :tepih:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!