Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
" Janice Hadlow, Controller of BBC Two, says: "This is the world of the Brontes, with an unexpected twist. "

:klap:

Odlično! :)

Skinuću i pogledati pa ću se vratiti sa komentarima. :smug:
By J...
Sto?! Meni se bas svidja.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Gledala. Baš mi je bio sjajan muvi i pored toga što mi je glavna glumica nekako nja i radije bih da je neka druga igrala. Ali isti trip sam imala kao i dok sam gledala "Tipping the Velvet" i "Fingersmitha" - period o kome toliko znamo i na koji uglavnom gledamo kao na uglađen i neretko naivan, a tamo (naravno!) uvek ima druga strana medalje. Ali dok je Oscar Wilde definitivno znao za šta se dešavalo po ćoškovima i budžacima Londona, ustiska sam da bi se Jane Austen oparale obe čarape i eksplodirao bonnet da je znala kakva se šmekerska cura šeće njenim livadama. :D
Volela bih da pročitam dnevnike. :cita:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nemam pojma, nekako i nema neku pricu - ova pise te neke svoje kodirane dnevnike i to je onaj intrigantniji deo, ali nema dovoljno drame za jednu prosecnu lezbejku ( kakva ponekad drzim da jesam ).
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
fingersmith mi je, s druge strane, bas super. odlican zavrsetak.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Waldorf

Ali dok je Oscar Wilde definitivno znao za šta se dešavalo po ćoškovima i budžacima Londona, ustiska sam da bi se Jane Austen oparale obe čarape i eksplodirao bonnet da je znala kakva se šmekerska cura šeće njenim livadama. :D
:smeh: :smeh: :smeh:

ONT: stavio sam da se skida
Korisnikov avatar
By Hys.
Nema ni tu butch'ce, jel tako?
Ja sam donela neki resolution pre dve godine da necu NIJEDAN lezbejski film da gledam dok ne naprave bar jedan da ima butch'ce.
Onda cu da gledam i ove klasicne lezbejske.
(butch jamie se ne racuna, on nije mejnstrim. Kao ni crashpad)

:sudija:
Korisnikov avatar
By bas bleu

Ali dok je Oscar Wilde definitivno znao za šta se dešavalo po ćoškovima i budžacima Londona, ustiska sam da bi se Jane Austen oparale obe čarape i eksplodirao bonnet da je znala kakva se šmekerska cura šeće njenim livadama. :D
i want you to be my friend.
Korisnikov avatar
By Waldorf
@Hys: Koliko sam čitala o njozi, po dnevinicima su ljudi skužili da jeste Anne bila poprilično butch, što je postalo naročito očigledno kasnije u životu kad je sam svoj gazda i veleposednik postala te je imala i mnogo veću slobodu. U filmu je prikazana jedna (kako sam skontala) poprilično rana epizoda iz njenog života, dok je još živela sa ujakom (ili kim već). Ali i pored duge kose, čestih haljina i boneta (jbg, bilo im vreme), ja ni jednog momenta ne primetih ni jedan drugi vajb do dečkasti od glavne glumice.
Mogu ako želiš da ti dam da prvo odgledaš dokumentarac dokumentarac, i o seriji, ali prvenstveno o dnevnicima i o pravoj Anne Lister, pa da odlučiš onda? Žao mi da ne gledaš, jerbo je dobar.
Originally posted by bas bleu
:blush: Right back atcha!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ukratko, film je sjajan.
Mislim da me nista u poslednje vreme nije nasmejalo kao: ,,So tell me, miss, do you like Byron?" :lol:
...i momenta kad joj poklanja ,,Don Zuana" :pucaodsmeha:

nervirala me je Listerova na prvo gledanje, sve to insistiranje na zenskoj emancipaciji i glupostima... ali sam se u drugom gledanju bas posvetila njenoj gestualnosti. Vrlo je uverljiva. Vrlo uverljivo je strgla onaj lancic sa vrata i jos uverljivije jebala milu majku onoj drugoj. :up:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Plus: ovaj film ima najbolju scenu lezbejskog seksa koju sam videla, a nije da sam lezbejski nepismena i neupucena. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By pochi
Originally posted by bas bleu

:lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
tako sam nekako nesto i ja htela da napisem, pa mi sada glupo :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Waldorf gledacu ako ti kazes da je toliko dobro :) !

(e sad smo je kolektivno postideli :D )
Korisnikov avatar
By Waldorf
^Šta zante o osobi ispod?

:blush: za 5s...

'tis embarrassing...
Korisnikov avatar
By starsailor
gledala.
me like it.
nlo je prikazivao film pre mesec dana u NS.
Korisnikov avatar
By scout_finch
gledala skoro, svidelo mi se. i bila je butch. :scout:

so tell me, miss, do you like byron? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!