Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
logicno
ali ne

mislim da moze nekoj devojci da se svidi npr...ponasanje, stav, harizma, sarm, izgled, itd....druge devojke, a da je pri tom prva i dalje zainteresovana za muskarce

sad ces opet da kazes: jer onda nije strejt :P
Korisnikov avatar
By ultraviolet
A ŠTO SAD NI TO NE MOŽE? nekako može. bila, videla, a curka je bila/biće u najmanju ruku kurožderka dok je živa :love:
guuuuuuh. fluid. F L U I D.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne kapiram ja to.
Kako je neko strejt ako 'oce da...hmm...recimo....obljubi neciju vaginu?
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Hys.

Ne kapiram ja to.
Kako je neko strejt ako 'oce da...hmm...recimo....obljubi neciju vaginu?
:')

nempojma, ja ih nekoliko poznajem;
a stvarno ni l od lezbuša nema u njima.
[oču reči desilo im se jednom-dva puta]

maaah. neka :]]
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kazem joj "neka, mala, cuvaj picku za nekog ko je hoce"
Korisnikov avatar
By zozefin st
nema tu bas mnogo emocija;
barem iz mog iskustva.....
Korisnikov avatar
By Galateja
Pored devojke koja je ubeđena da je strejt a pri tome trza na mene bi se osećala strašno nesigurno, a ja iznad svega volim sigurnost.
Korisnikov avatar
By zozefin st
:chestram:
ahahaha
pa ja sam bila zaljubljena u jednu nekada davno,
i to bas jako...

now I know better
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa nisu sve iste, nismo svi isti...ni jedna veza, zaljubljenost...nije ista :)
Korisnikov avatar
By Mia123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2208434#p2208434]Galateja napisao:[/url]Pored devojke koja je ubeđena da je strejt a pri tome trza na mene bi se osećala strašno nesigurno, a ja iznad svega volim sigurnost.
Nesto mi bedak da priznam ali i kod mene je isto. :shrug: Zato se sad trudim da drzim na distanci cimerku kojoj sam se autovala nedavno pa se prvo ponasala neuobicajeno za strejterku u mom prisustvu, a posle je kad popije pocela da mi otvoreno izjavljuje ljubav. :lol:
Ah... Ova moja se non-stop ponaša neuobičajeno za strejterku još i pre nego što sam joj se autovala, a ljubav mi izjavljuje i kad je pijana i kad nije.
Mnogo je čudna. Oduvek mi je bila sumnjiva, ali mi sva nada nestane kad počne da priča o njemu. Kontam da u meni vidi najbolju drugaricu, ali posebno današnji ispadi su bili poprilično zbunjujući. Gotovo nisam znala kako da se ponašam. Stalno je proučavam i svaki put se sve više zbunim. :smirk:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Imam neki drugi par antena, pa ne primam takve signale. :D
Kod mene se useljenje, autovanje, njeno cudno ponasanje koje je kulminiralo izjavljivanjem ljubavi, odigralo u poslednjih 15-ak dana. :lol: Pokusala sam da budem zla ali nisam imala srca, jako mi je draga i dobrica je, a i mala je, sad je napunila 19 godinica ali je zrela koliko i ja, tacnije uopste nije zrela, htedoh reci da sam ja nezrela koliko i ona... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!