Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Vi kako 'ocete, ja sve zene a vala i najbitnije musko nasla na netu :novine:
Korisnikov avatar
By Insomnia
definitivno mac sa dve ostrice
meni se to dva puta desilo
oba puta nije bilo poverenja
da li su u pitanju osobe ili samo koincidencija ko zna
By Leda_
Znam neke koje su nasle preko chata i mislim da je to moguce.
moguce je, nek izadjes i sa njih 5 ne moras da se smuvas ni sa jednom ako ti se ne svidjaju, ali na neku dobru ces da naletis jednom... meni su bas cool ove sa chat-a ... ima kakvih hoces... :lukavi:
Meni je interesantno koliko čet razgovori na pvt liče jedan na drugi. Zatim, upoznajem žensku psihologiju. Primera radi, devojke neće kao muškarci biti direktne u svojim htenjima već više u fazonu 'ne bih majke mi al daj'. I, da, nijedna ne traži devojku, kao. Kad pitam šta ih motiviše da dolaze na čet uvek je to neki odgovor tipa zezanje, ćaskanje i sl. :awesome:

Ali, ko kuca otvoriće mu se. Na četu sam upoznala i neke veoma fine osobe sa kojima imam prijatnu komunikaciju.

I da odgovorim iz iskustva: devojka preko četa može da se nađe.

Ljudi smo, pa sad da li je to forum, čet, oglasi, klupica, čekaonica, pijaca ili neki n-ti 'medijum' mi je sasvim nebitno ako je to sredstvo preko koga ću steći neka lepa iskustva. :drama:
"Ali, ko kuca otvoriće mu se. Na četu sam upoznala i neke veoma fine osobe sa kojima imam prijatnu komunikaciju."

:lol: Tako je...kad izuzmes sve "bi doktorke" koje bi da joj budes drolja i robinja,zatim Zoobestial-nog lika sa psom i Koleta X sa stiklicama i najlon carapama... :(
Korisnikov avatar
By Hys.
Poslednja normalna i prijatna osoba koju sam upoznala na chatu je starsailor, jos onomad.
Margita napisao:"Ali, ko kuca otvoriće mu se. Na četu sam upoznala i neke veoma fine osobe sa kojima imam prijatnu komunikaciju."

:lol: Tako je...kad izuzmes sve "bi doktorke" koje bi da joj budes drolja i robinja,zatim Zoobestial-nog lika sa psom i Koleta X sa stiklicama i najlon carapama... :(
Zaboravila si na strejt muškarce koji se predstavljaju da su devojke. Ja ih obično odmah provalim, ali jedan je bio tako vešt da me je vozao nekoliko dana. A kad su maske pale on mi kaže 'priznaj da sam bio savršena žena'. :drama:
Zaboravila si na strejt muškarce koji se predstavljaju da su devojke. Ja ih obično odmah provalim, ali jedan je bio tako vešt da me je vozao nekoliko dana. A kad su maske pale on mi kaže 'priznaj da sam bio savršena žena'. :drama:[/quote]
:lol: Pa pronasao se i on medj' GLBT pripadnicima ...zeli da bude zena pa makar i na chatu :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!