Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Drakche napisao:jao ludila :lol:
let me see : ja kanalisem maljkovica, jer mi je biti on mnogo uzbudljivije nego moj dosadni polu-zivot. hmm

damn! kako je samo moglo doci do toga!?
...a oduvek sam skromno mastao da sam svetska rock zvezda ili svemocni carobnjak :(

ali ne lezi vraze: ja zelim biti dusan maljkovic!
onda nije ni cudo sto sam se malo ugojio.
Ah, i ti u Maljkovicu vidis samo kilazu... Jebiga, ni idoli vise nisu sto su nekad bili...
Razumem te skroz...Razocaranje je grozna stvar.
Korisnikov avatar
By Galateja
Leda_ napisao: Zanima me kako vi gledate na otkrivanje perverzije u sebi.
Kao na hod po zamku koji je osvetljen sa nekoliko slabašnih sveća.
Leda_ napisao:Kada otkrijemo, pa onda kada okusimo, probamo, ozivimo, da li je moguce da se zadovoljimo time?. Ili ide kao i u svemu glad sve jaca, pa trazimo vise i vise.
Ili se, pak, povučemo?! Setila sam se filmova Gorki mesec i Širom zatvorenih očiju. Držim da su perverzije interesantne tek kada se otkrivaju, upoznavaju. Kada zamak postane osvetljen i kada ga naučimo nestaje čar.
Leda_ napisao:Da li ozivljavanjem jedne perverzije, nastaje druga i gde sve to staje: ako uopste staje?.
Sve teče, sve se menja pa i perverzije. One su kao materija, ne mogu nestati niti se iz nečega stvoriti, one samo mogu prelaziti iz jednog oblika u drugi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!