Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
E, jel ima slucajno neki/neka picamajstor/picamajstorica tu , sa iskustvom a da je trenutno nezaposlen/a ?
(pitam onako informativno)
ako ima nek mi se javi na pp
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mogla si bar da staviš neku sliku parčeta pizze sa savršeno rastopljenim i zapečenim sirom, i malo origana koje se tu i tamo davi u tom siru, i da se vidi sa te iste slike rumena korica, da naslućujemo kako je hrskava
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
:lol:

Ili jos bolje - neki snimak savrsene pice <3

Jede mi se pica. :placko:

Ont:
Ne si poznajem, mada znam da spremam picu. :smug:
Korisnikov avatar
By Blady
Jako mi se sada jede pica...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Joj kako sam ja jednu picu jela u Pefkohoriju.. Pa tamo su kilo kackavalja stavili.. :mljac:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:drama: sad bih smrdzala jednu, ali danas smo se vec castile palacinkama.. proklete neka su :hamlet:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2529375#p2529375]zozefin st napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2529180#p2529180]Torry napisao:[/url]mislis ovako nesto?

Slika
ovo izgleda ukusno mada je previshe kackavalja, ja sve volim na picci osim jaja, jaje ne jedem...
umem ekstra da umesim testo za picu...

a sto se tice teme - stvarno sam ozbiljna.
radim u pekari, a prodajemo i picu, i mozda ce nam zatrebati iskusan/na picamajstor/picamajstorica...

sa jajima je super, pojma ti nemas :duri se:
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa volim ja jaje, samo sto ga ne jedem, jer sam nazalost alergicna...
Korisnikov avatar
By blenta
udjoh u temu da kazem oglasi za partnere/ke su na pocetnoj al vidim ne radi se o tome ^^
Korisnikov avatar
By Madonna
za mene je pica jedino ono što sam jeo po restoranima kao mali i kad mama napravi. ovo sve danas... sranje

BUT! volim kod bucka (zbog salata) i onu tamo na terazijama kod onog prolaza ka čumiću, sa zelenom salatom i silnim nekim povrćem i pelatom MMMMMMMM
By Kragi
Joj, jeste danas se svasta zove pica.
Meni je sustina u paradajz sosu koji se prvo nanese na testo a preko koga obavezno ide mocarela. Origano kao zacin naravno.
Kasnije vec trpas sta volis.
Inace mi se cini da je zbog fiata i gomile italijana u kg-u ponuda njihove kuhinje, pa i pica, malo porasla.
Korisnikov avatar
By zozefin st
kupila pola kile kackavalja da pravim picu, a na kraju skoro sam sve pojela, a picu jos nisam napravila,,,,,,,,
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!