Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Krava Lena je nasrnula na hrvatskog ministra poljoprivrede Petra Čobankovića, dok je u Iloku pozirao fotoreporteru nedeljnika "Globus", piše "Jutarnji list".

Napad se odigrao na imanju Čobankovićevog poznanika Ante Bošnjaka.

Čobanković nije povređen, jer je uspeo da se sakrije iza vrata šupe, dok su domaćini pokušavali da zaustave kravu.„Nakon pokušaja upoznavanja, Lena se razljutila pa je počeo slavonski rodeo. Čobiju je osmeh u trenutku splasnuo pa se dao u beg, a za njim se zatrčala i Lena, duvajući na nozdrve. Hitri Čobi uspeo je da se sakrije iza sigurnih vrata šupe, dok su gazda i sin i dalje konopcem pokušavali da zaustave Lenu”, prenosi Jutarnji.hr.

:lol:
ah, cho! :lol: ima on mnogih bisera. meni je najdrazi kad se otkrilo da se u hrvatskoj prodaje zamrznuto meso staro deset godina, jer po hrvatskim zakonima zamrznuto meso nema rok trajanja. :zid:
takvo meso se uvozi, a od njega se onda prave paštete, hrenovke i slične gadosti. pa je onda cho izašao pred novinare i hlado rekao: pa ja to jedem cijeli život i totalno sam zdrav. :lol:

evo i fotke kako cho bježi od krave koja se inače zove lena:
http://www.tportal.hr/fotoprica?GalleryId=11137
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kako vam je smiješan ministar!
Korisnikov avatar
By Stripi
Kiborg napisao:Kako vam je smiješan ministar!
Nije bio smiješan jučer zaposlenicima "Đakovištine" kada im je rekao da im država neće isplatit zaostale plaće.
Djubre.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jes vala.
Đubre pokvareno i lopovsko! Trebala je ta krava da mu rastrti tu guzicu bezobraznu!
Korisnikov avatar
By Stripi
Kiborg napisao:Jes vala.
Đubre pokvareno i lopovsko! Trebala je ta krava da mu rastrti tu guzicu bezobraznu!
Ja bih radije da ga je pogodila u glavu kao onaj bik toreadora neki dan.
Korisnikov avatar
By Mars
Jao koliko je smešan.

Liči mi na jednu od svinja koje uništavam u Angry Birds.

Slika

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!