Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Једна жена је у Паризу напустила свој стан приликом другог светског рата и плаћала кирију до дана данашњег, када је умрла у 91. години.
Стан је отворен и у њему је откривен свет у коме је време било замрзнуто 70 година...

http://parisapartment.wordpress.com/201 ... iscovered/
By Ulix
Čeznem za tim da jednoga dana umre neka moja rođaka za koju nisam znao i ostavi mi to.

Međutim, kakve sam ja sreće, ako bi i umrla, ostavila bi mi samo dugove.
Хахахаха :)
Ја се увек узгризем за језик када овако нешто наиђе! Зашто ја нисам неговао ту бабу, живела би ко гроф, а да добијем овај намештај од 2 милиона евра :)
Знаш и оно када су у Индији, скорије, у неком дворцу открили благо вредно 50 милијарди долара.... Еееее.... :smilegrin:

Good people always suffer... :(
speedygonsales napisao:Хахахаха :)
Ја се увек узгризем за језик када овако нешто наиђе! Зашто ја нисам неговао ту бабу, живела би ко гроф, а да добијем овај намештај од 2 милиона евра :)
Знаш и оно када су у Индији, скорије, у неком дворцу открили благо вредно 50 милијарди долара.... Еееее.... :smilegrin:

Bolje da je ja nisam negovao, ne bi doživela te godine. Kako je jedan moj profesor patologije rekao svojoj tašti: "ja mogu da te ubijem tako da niko nikad ne otkrije kako si umrla". :evil:
Ulix napisao:

Bolje da je ja nisam negovao, ne bi doživela te godine. Kako je jedan moj profesor patologije rekao svojoj tašti: "ja mogu da te ubijem tako da niko nikad ne otkrije kako si umrla". :evil:

O, па ти си колега медицинар :D
Истина, истина, право човек збори. Ја сам чак и смислио начин. Инјекција раствора калијума у ректалне вене и 'ајд. :) Калијум се токсиколошки не проверава, брзо опада стајањем тако да се може помешати и за хиперкалијемију а убод на ректалним венама се тешко види :)
speedygonsales napisao:
Ulix napisao:

O, па ти си колега медицинар :D
Истина, истина, право човек збори. Ја сам чак и смислио начин. Инјекција раствора калијума у ректалне вене и 'ајд. :) Калијум се токсиколошки не проверава, брзо опада стајањем тако да се може помешати и за хиперкалијемију а убод на ректалним венама се тешко види :)
Naravno da sam kolega. Pederi, ako već nisu studirali neki jezik, studirali su medicinu. To naprosto tako ide.
Naravno da sam kolega. Pederi, ako već nisu studirali neki jezik, studirali su medicinu. To naprosto tako ide.
Па дивно. То само иде у прилог томе колико смо паметни. Кад погледаш славне гејеве - Наполеона, Да Винчија, Микеланђела просто да помислиш да је геј нови светски поредак. Ето нам аргумента да сви треба да буду попедерисани. А и Тесла је био, шатро, асексуалан. Yea, right... :D
speedygonsales napisao:
Па дивно. То само иде у прилог томе колико смо паметни. Кад погледаш славне гејеве - Наполеона, Да Винчија, Микеланђела просто да помислиш да је геј нови светски поредак. Ето нам аргумента да сви треба да буду попедерисани. А и Тесла је био, шатро, асексуалан. Yea, right... :D
Pre bih pristao da generalizujem da su svi pederi pametni, nego medicinari. Ali ne volim baš da generalizujem. :giggle:
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Stara fora sa kalijumom, moze i injekcija medju nožne prste. Vrlo teško da bi neko provalio.
Pre bih pristao da generalizujem da su svi pederi pametni, nego medicinari. Ali ne volim baš da generalizujem. :giggle:
Право збориш. Поред толиких веза и везица свакакав интелектуални талог заврши факултет :)
Уф, кад моја колегинца каже да је штитна жлезда у медијастинуму на патологији, колега описује "алкалозу" зглоба (притом мислећи на анкилозу) или не зна шта је пептидна веза али сви су они врхунски студенти, просек преко девет.
Ма, да не почињем :)
Stara fora sa kalijumom, moze i injekcija medju nožne prste. Vrlo teško da bi neko provalio.
Може али је ту кожа бледа и видеће се убод на лешу а и рутински се погледа између прстију. Хемороидалне вене су завучене дубоко, тешко се виде због хиперпигментисане коже и, колико ја знам, не прегледају се post mortem.
speedygonsales napisao:
Право збориш. Поред толиких веза и везица свакакав интелектуални талог заврши факултет :)
Уф, кад моја колегинца каже да је штитна жлезда у медијастинуму на патологији, колега описује "алкалозу" зглоба (притом мислећи на анкилозу) или не зна шта је пептидна веза али сви су они врхунски студенти, просек преко девет.
Ма, да не почињем :)
Alkaloza zgloba, kakav hit! :roflmao: :lol:
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Eto svaki dan nesto novo naucim (od sad bodem K+ samo u hemoroidalne vene).
Korisnikov avatar
By spliff
speedygonsales napisao:

napoleon je bio gay? :puzzle:
Korisnikov avatar
By blenta
ja nemam problem da iz vlastita iskustva generalizujem
najvecu koncentraciju neinteligentnih ljudi ces zateci upravo na medicini
By Ulix
blenta napisao:ja nemam problem da iz vlastita iskustva generalizujem
najvecu koncentraciju neinteligentnih ljudi ces zateci upravo na medicini
Volim te blento! :lol:
Сви који су својим заслугама дошли и завршили медицину су изузетно интелигентни.
Што се остатка тиче :no:
napoleon je bio gay?

Јао, извини, погрешио сам. Мислио сам на Александра великог :D :D
Мада, и о Наполеону говоре као о латентном хомосексуалцу. Иако је имао пуно љубавница имао је невероватну фасцинацију руским царем која се граничила са хомоеротичном. :grin:
Korisnikov avatar
By blenta
samo dobru memoriju
i previse vremena za memorisanje
jer im se nista drugo za zivota ne odvija

no bus videl, polako
postoje izuzeci naravno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!