Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Doktor leži na podu svoje garaže go, krvav, rastrgan... uz bizaran, stravičan detalj - kraj doktorova tela nađen je veštački penis s remenjem za pričvršćivanje oko bokova.

Jedna monstruozna priča, o tome kako su podivljali psi rastrgli lekara, sada sablažnjava Ljubljančane i perverznošću.

Iz garaže u mirnoj Oržanovoj ulici se 2. februara čulo ljudsko zapomaganje i životinjsko režanje. Bulmastifi Atlas, Atos i Džoj su komadali svoga gazdu, dr Sašu Baričeviča. Krv je šikljala na sve strane.

Kad je shvatila šta se događa, jedna susetka je pozvala policiju koja je ubila razdražene pse, ali doktoru nije bilo spasa.

"Užas živi", pričao je jedan sused. Njemu su strašni krici i pozivi u pomoć bespomoćnog doktora odzvanjali celu noć u glavi, kao i ostalima koji su to čuli.

"Ništa nismo videli, samo smo čuli taj lavež i strašne vriskove", rekla je jedna susetka.

U prizemnom delu kuće u Oržanovoj 11 stanuje stric pokojnog doktora, Janez Baričevič. Njegova supruga Vida je toga dana i pozvala policiju.

"Znate šta, rado bih sve te prizore zaboravila. Grozno. Već sam od svega iscrpljena, ne mogu više", sve je što je kazala ona. Sasvim razumljivo.

U polupraznom kafiću u susednoj ulici konobar kaže da je reč o mirnom kvartu u kome uglavnom žive starosedioci. O samom slučaju jednostavno kaže: "A, događa se"...

Tako i jeste i, ma koliko monstruozan, slučaj bi bi za par dana bio zaboravljen da se ne javljaju sve šokantniji detalji koji su počeli fotografijom dospelom na Internet.

Anonimni fotograf (policija?) snimio ju je na mestu nesreće, a na njoj: dr Saša leži na podu svoje garaže go, krvav, rastrgan... uz bizaran, stravičan detalj - kraj doktorova tela nađen je veštački penis s remenjem za pričvršćivanje oko bokova.

Javnost se, naravno, uskomešala i odednom je na priču palo sasvim novo svetlo.

Saša je rođen kao žena, ali je uzimao muške hormone i izgledao poput pravog muškarca. Promena pola, velika “ljubav” prema životinjama i najzad bolesno uživanje u snošaju s njima, sve bi to ljudi prihvatili kao priču o “doktoru kojem je trebao doktor”. No, ni tu nije kraj.

Obdukcijom životinja navodno su ustanovljeni razni deformiteti, krv i otpaci tkiva koji upućuju na seksualno zlostavljanje.

Psi su navodno bili sodomizirani, i to ne samo tog dana kada su pobesneli i rastrgli svog vlasnika i spasitelja od eutanazije koju je, uprkos zahtevu veterinarske službe, izbegao zahvaljujući "političkim vezama".

Navodno je još jedna osoba ozleđena u toj nesretnoj garaži, a pronađen je i okrvavljeni ženski ogrtač koji je pred TV kamerama odnesen s mjesta nesreće. Ima tvrdnji da se ta druga osoba otud odvezla u osobnom automobilu.

Navodno su tamo pronađeni i tragovi sperme. Kako kad je Saša rođen kao žena, pa nije imao penis? Nije valjda ta druga žena... Novi krug “dimnih bombi” ili ovoj jezivoj priči zaista još nema kraja?

Na nekad mirnu, posve idiličnu Oržanovu ulicu Ljubljani spustio se mrak. I trajaće još neko vreme, sigurno.
Korisnikov avatar
By kal zakath
aaaaaa...tema broj jedan u Sloveniji, još narednih par meseci
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Dušan Maljković

Meni sve to deluje kao prenaduvana besmislica!

Ne ne. Daleko od toga.

Ovo je toliko neverovatno bizarna priča, u koju je upetljano pola slovenačke politike, da nitko nema pojma ko če sve da najebe u njoj.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jeez...kakve veze politicka scena Slovenije sa vestackim penisom i psima... :puzzle:

To scenario nekog Argenteovog filma?
By Ulix
Meni ovo sve deluje kao retko zanimljiva priča i jedva čekam nastavak. :)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Tungi

Jeez...kakve veze politicka scena Slovenije sa vestackim penisom i psima... :puzzle:

To scenario nekog Argenteovog filma?

Surrealizam čisti.

Jadni doktor - vlasnik prve privatne klinike u Sloveniji i manje više lični doktor svih političara.

Četiri njegova psa pre godinu ili dve napadnu slučajnog prolaznika (čoveka 3 meseca sastavljali u bolnici). Policija ubije jednog psa, tri zapleni i preda jih veterinarskoj inspekciji.

Dok su na proceni dali su psi opasni, psi napadnu procenjivača.

Prva veterinarska komisija naredi eutanaziju pasa. Doktor se žali (njegov advokat i sam izuzetno uticajan - partner ministarke unutrašnjih poslova).

Navodno na pritiske ministarstva, sastavlja se druga komisija, koja isto određuje eutanaziju. Nova žalba.

Konačno (navodno na pritiske svih mogučih i nemogučih političara) sastavljaju treču komisiju, koja pse vrača vlasniku.

Onda sledi ovo sranje i sve ovo izlazi na videlo.

Vetrinarska inspekcija pere ruke i ukazuje na pritiske politike. Ministar poljoprivrede sve negira i vadi se na zakon i proceduru (navodno sve legalno). Privatno nudi ostavku, premijer navodno čeka rezultate istrage, opozicija traži interpelaciju (navodno je ministar politički leš, jer je čak i pozicija u šoku i verovatno ga neče podupreti).

Ministarka unutrašnjih poslova (i sama pod udarom zbog svoje veze sa doktorovim advokatom), naređuje policiji da čuvaju leševe pasa, dok se ne izvrši autopsija, kako se zbog izgleda novih političkih pritisaka, ne bi kremirali pre završetka istrage. I onda baci pravu bombu (mislim da je bila ona). Izjavljuje da kako ona vidi stvar, u Sloveniji nisu svi ravnopravni pred zakonom, več postoje dve klase građana - oni sa političkim vezama za koje zakon ne važi i ostali.

Verovatno se radi o največoj aferi u istoriji Slovenije, a nije da jih nismo imali do sada.

Jedino pozitivno u celoj priči je, da novinari manje više totalno ignoriraju seksualne sklonosti i ostale pikanterije i bave se isključivo političkim pritiscima razno raznih "centara moči".
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Ulix

Meni ovo sve deluje kao retko zanimljiva priča i jedva čekam nastavak. :)
citaj de sada. mene ovo podsetilo na njega. doktor, ugledan clan drustva ciji je jedini greh to sto se nije plasio da uziva...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:qqlele:

:drama:

Zaista, kao film strave i uzasa. Cekamo rasplet, poslednju rec scenariste i rezisera. :lol:

:kokice:
Korisnikov avatar
By Srklet
ipak su opasniji psi u sloveniji nego u srbiji. :D

p.s.
http://www.jutarnji.hr/ljubljana--psi-k ... ni/560466/

Saznali smo da je Sašo rođen kao žena, ali je uzimao muške hormone i izgledao poput pravog muškarca. Dildo, promjena spola, velika “ljubav” prema životinjama te naposljetku bolesno uživanje u snošaju sa životinjama, sve bi to ljudi nekako stavili u isti fajl - “doktor kojemu je trebao doktor”. No, tu nije kraj.

ah, izgledao je poput pravog muskarca! :drama:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by kal zakath

...novinari manje više totalno ignoriraju seksualne sklonosti i ostale pikanterije i bave se isključivo političkim pritiscima razno raznih "centara moči".
Šta da se kaže, nego svaka čast za takav tretman. Kao i ovaj tekst iz političkog života u Nemačkoj. Nadam se da i Srbija ide u tom smeru, da će gradjane sve manje interesovati seksualna opredeljenost nekoga, a sve više šta zna i kako radi.

Homoseksualci srećni u Nemačkoj

Kada je nemački ministar spoljnih poslova Gido Vestervele početkom januara otputovao u Japan i Kinu, na put je poveo i svog životnog saputnika. To je bila novina u diplomatskoj praksi, ali mediji se nisu mnogo uzbudili… - što nije nikakvo čudo u zemlji u kojoj je gradonačelnik glavnog grada - i premijer grada-pokrajine Berlina - homoseksualac Klaus Voverajt.

Homoseksualnost u nemačkoj politici nije privilegija određenih stranaka, već je svuda podjednako rasprostranjena. Homoseksualni gradonačelnik milionskog Hamburga Ole Van Bojst je demohrišćanin; šef poslaničkog kluba Zelenih u Bundestagu je homoseksualni Folker Bek. Šef diplomatije Verstervele je liberal.

No, njihovih postignuća možda ne bi bilo da se za prava takvih muškaraca svojevremeno nije borio - Detlef Mike. Taj (sada penzionisani) učitelj je 1974. godine izgubio posao kada se saznalo za njegovu seksualnu sklonost. Ali, nije se dao - rešio je da se brani i bori za svoja prava. Bio je to hrabar korak:

„Kolege su me podržale, i to mi je bilo veoma važno. Bila je to emotivna podrška, a sindikat mi je pružio političku podršku. Mi smo tada insistirali da se o toj tabu-temi razgovara, i ne samo o njoj, već generalno o seksualnosti. Tada je Ustavni sud saopštio da na prosvećivanju treba da radi i škola, a ne samo roditelji.“

Ista prava kao i bračnim partnerima

Godine 2001, u Nemačkoj stupio na snagu Zakon o registrovanom životnom partnerstvu. On homoseksualnim parovima garantuje ista prava koja imaju bračni partneri. Ustavni sud upravo razmatra tužbu protiv Zakona o zabrani usvajanja dece za homoseksualne parove. Detlef Mike kaže:

„Još smo poprilično udaljeni od potpune ravnopravnosti koja bi značila da narod smatra da je homoseksualnost nešto sasvim prirodno i razumljivo. Mislim da će to biti stalna kulturna borba i spor sa ortodoksnim predstavnicima i protestanata, i katolika, i Jevreja i muslimanskih zajednica. To će uvek biti polje napetosti.“

Mike smatra da neće dočekati vreme neograničene ravnopravnosti homoseksualaca, ali prenosi da je, kada vidi kako je drugde u svetu, srećan što kao homoseksualac živi u Nemačkoj.
Korisnikov avatar
By Loni
Meni sve deluje neverovatno.

Osoba s veštačkim penisom nema potrebu da tuca drugu osobu, koja to ne uživa.
Jednostavno nema osećaj.
Vešački penis stavlja se da bi druga osoba uživala, a druga osoba recimo kasnije to zadovoljstvo vrati prvoj i čini joj šta ova voli...

Seti se se serije ,,Seks i grad''.
Samanta je u jednoj epizodi eksperimentisala s ženom. Najpre jedna stavi nakitnjak, pa druga... pa se druga malo spusti... (što doduše nije prikazano)

Ali da neko stavi nakitnjak da bi jebao i mučio pse, to mi nije jasno.

Druga neverovatna stvar je pseća solidarnost.
On je kao silovao jednog psa, a ostala dvačula izvan šupe šta se dešava pa došla tom jednom da pomognu...

Da čitam ovakav scenario rekao bih - neubedljivo!
By J...
Originally posted by Loni

Meni sve deluje neverovatno.

Osoba s veštačkim penisom nema potrebu da tuca drugu osobu, koja to ne uživa.
Jednostavno nema osećaj.
Vešački penis stavlja se da bi druga osoba uživala, a druga osoba recimo kasnije to zadovoljstvo vrati prvoj i čini joj šta ova voli...

:pucaodsmeha:

Ovo je tako neverovatan offtopic da moram da se nadovezem...

1. Loni, ti ovde pricas o osobama a u temi je rec o psima tj. zivotinjama. Nesto ne verujem da bi psi "uzivali" u bilo kom slucaju. :roll:

2. Kako ti znas kakav osecaj ima osoba s vestackim penisom i iz kog razloga ga stavlja na sebe? Jesi probao nekad mozda? :misli:

Samanta je u jednoj epizodi eksperimentisala s ženom. Najpre jedna stavi nakitnjak, pa druga... pa se druga malo spusti... (što doduše nije prikazano)

Samanta je strejt.

Sto se tice teme, sta da kazem, ako je sve to istina - sta je trazio to je i dobio. Tako bi trebalo da prodju svi silovatelji od svojih zrtava pa da se posle mi ne svadjamo ovde da li je 3, 5 ili 30 godina robije dovoljna kazna.

:hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Loni
Za nas koji nismo hrišćani i psi su osobe.
Najveća mana hrišćanstva po meni je najpre što negira duše životinja pa tek onda što negira normalnost gejeva... (pa tek kao treći razlog stavio bih to što negira logiku).

Inače ne moj misliti da psi ne uživaju s ljudima. Kolko mi se samo puta desilo da mi se zakače za nogu pa ne pušćaj dok je celu ne izhebu.
E ali gurati im veštaki penis u anuse i vagine... čemu?! Ako nisi sadista.

Samanta jeste strejt ali bila mi je dobar primer za žensko-žensku strast uz nakitnjake.
Ipak u tome ipak više uživa osoba kojoj se gura nakitnjak.

Pa hajde reci mi u čemu uživa ona koja gura?
Da nema možda nervne završetke i neku kužu na vrhu nakitnjaka pa da oseti kad je nešto gurnula?
Begaj!

Žena s nakitnjakom može da bude zadovoljna jer se oseća moćno dok kreše, jer vidi da joj se partnerka popalila, ali ta osoba ne dodiruje nikakav svoj deo tela tim postupkom da bi mogla da uživa telesno.

Koliko su menji pričale, fora je da najpre uživa jedna, pa kasnije druga.
Jedna drugarica lezbejka mi je jednom rekla - Blago vama gejevima. Možete da uživate maksimalno u isto vreme.
Kod lezba ima i toga, ali je najčešća situacija da prvo uživa prvo jedna, dok se druga trudi, pa se zatim obrnu.
By J...
Ako nisi sadista.

Ovaj covek i jeste bio sadista. Ne znam sta ti je tu toliko neverovatno?

Ostalo bolje da ne komentarisem. :whatever:
Korisnikov avatar
By Nuriel
tako ce jednog dana i ove nase pasivushe da polude i rastrgnu nas .....:bic:
Korisnikov avatar
By Tungi

Zar i ti? :lol:

Izgleda da sam jedini koji nije pratio taj trash.
Korisnikov avatar
By deželaš
Dopada mi se sama priča, ali politički detalji su mi odveć mlaki da bi bili zanimljivi...

Empower the animals! :marinac:
By dukkehjem
:iskolacen:

prica je toliko nenormalno neverovatna da sam, citajuci uvodni post, mislio da je u pitanju citat najgoreg sunda od krimi romancica...

uh...

:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Hys.

Žena s nakitnjakom može da bude zadovoljna jer se oseća moćno dok kreše, jer vidi da joj se partnerka popalila, ali ta osoba ne dodiruje nikakav svoj deo tela tim postupkom da bi mogla da uživa telesno.

Koliko su menji pričale, fora je da najpre uživa jedna, pa kasnije druga.
Jedna drugarica lezbejka mi je jednom rekla - Blago vama gejevima. Možete da uživate maksimalno u isto vreme.
Kod lezba ima i toga, ali je najčešća situacija da prvo uživa prvo jedna, dok se druga trudi, pa se zatim obrnu.
Loni, najprijateljskije moguce ti kazem da to sto pricas nema veze sa zivotom :)

a tema...

Horor film.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by J...
Sto se tice teme, sta da kazem, ako je sve to istina - sta je trazio to je i dobio. Tako bi trebalo da prodju svi silovatelji od svojih zrtava pa da se posle mi ne svadjamo ovde da li je 3, 5 ili 30 godina robije dovoljna kazna.

:hipnotizer:
upravo tako... :nokti:
Korisnikov avatar
By mmiki
imao sam bulmastifa, koji je jos kao mali uginuo. Neke pse prosto nikada nije trebalo ukrstati... Taj pas ima uzasno nezgodnu narav, a jos mozes misliti kad ga zlostavljas. Pritom mu je, kad odraste, glava veca od ljudske i visok je oko metar. Dobio sam ga od komsije koji je pre nekoliko godina ubio svog odraslog bulmastifa (oca ovog malog) nakon sto mu je napao sina.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!