Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by jukieTo da li uključuje i ono što sami odgoje, ne znam.. i ja sam se pitala. Ali ako piše "food expenditure for one week", onda nekako i kapiram da se radi o trošenju hrane (a ne novca na kupovinu hrane) prvenstveno.
Evo nekoliko komentara:
-da li potrošačka korpa uključuje i ono što su ljudi sami odgajali na njivi ili samo ono šta su kupili (ili robno-robno razmenili)?
-porodice su JAKO nejednake veličine i uzrasne strukture; što je lepo kada se radi o predstavljanju prosečne porodice, ali u ovom slučaju je cilj da mi hukćemo i ahćemo kako jedni stvarno malo jedu a drugi puno
Originally posted by жњOriginally posted by Azdaja
kod svaba ima alkohola![]()
mmmmm, verovatno bavarskog `šeničnog piva :njam:
Originally posted by AzdajaOriginally posted by жњOriginally posted by Azdaja
![]()
idem peci pogacu![]()
Originally posted by жњOriginally posted by AzdajaOriginally posted by жњOriginally posted by Azdaja
![]()
idem peci pogacu![]()
a čini se da ima i vina![]()
Originally posted by жњI expenditure je nejasna rech, mozhe da znachi finansijski troshak, tako se najcheshce upotrebljava, ali mozhe da znachi i potroshnja nekog dobra, a u ovom sluchaju mozhe da znachi potroshnja dobara prikazana kao ukupan finansijski troshak..Originally posted by jukieTo da li uključuje i ono što sami odgoje, ne znam.. i ja sam se pitala. Ali ako piše "food expenditure for one week", onda nekako i kapiram da se radi o trošenju hrane (a ne novca na kupovinu hrane) prvenstveno.
Evo nekoliko komentara:
-da li potrošačka korpa uključuje i ono što su ljudi sami odgajali na njivi ili samo ono šta su kupili (ili robno-robno razmenili)?
-porodice su JAKO nejednake veličine i uzrasne strukture; što je lepo kada se radi o predstavljanju prosečne porodice, ali u ovom slučaju je cilj da mi hukćemo i ahćemo kako jedni stvarno malo jedu a drugi puno
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!