Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Zivot po STRIPIju

NE - ovo je napad na Srbiju
8
50%
NE - ovo je napad direktno na tebe BBB, jer te ne gotivi
4
25%
DA - Zasluzio si dve opomene jer si mu dirao Hrvatsku
1
6%
NE - Ako diras Hrvatsku trebao je da ti da 3 opomene, dozivotni ban, obuce ti majicu sa natpisom "Srbija", veze te i ostavi u centru Dubrovnika
3
19%
By Pending-For-A-Bending
Koliko je pravedno, kad neko uzme da pljuje po tvojoj zemlji (po ko zna koji put zbog rata) i ti odgovoris tom korisniku da ni njegova zemlja nije bila cvecka u tom ratu i da su i oni palili i klali (jer boze moj, da su oni bili bas tako cool prema Srbima, zasto su oni morali da pobegnu i da postanu izbeglice), a onda drugi korisnik (pohrvatljeni Stripi za neupucene) dodje i zvekne ti, ne jednu, nego 2 opomene jer su mu dirao lepu nasu!!!!

Sta vi mislite o ovome? Da li ja preterujem? Ili je ovo sto Stripi radi direktan napad na Srbiji ili samo na mene?

evo i dokaza o duploj opomeni:
Slika

Vise o ovome mozete procitati na:
OFF PRAJD

Onda, da li je po vama STRIPI imao puno pravo da mi da dve opomene odjednom
Korisnikov avatar
By Sunce
Dosadni ste sa tim prepiranjem. Kao babe i dede koji su izgubili seksualne aktivnosti, pa se svadjaju u zamenu za seks.

Nego, BBB, ti kao veliki Srbin, moras da shvatis da si moralni pobednik. I da te banuju, ti ponovi to: "Ja sam pobedio!" :lol:
Korisnikov avatar
By pthalo
dobio si dva opomena, otvorio si tri tema o tome, i od mene dobiješ četvrti odgovor na ovu temu :giggle:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by pthalo
dobio si dva opomena, otvorio si tri tema o tome, i od mene dobiješ četvrti odgovor na ovu temu :giggle:
Ovde fali samo jedno objasnjenje... ;)
Korisnikov avatar
By Combo
Ja hoću da glasam za SVE OPCIJE!!!!

:colorado:

(ovo je najhisteričniji smajli sa prve strane; ako ima neki bolji zamislite njega)
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Sunce
Dosadni ste sa tim prepiranjem. Kao babe i dede koji su izgubili seksualne aktivnosti, pa se svadjaju u zamenu za seks.
Idi baci pogled na neku od tema o Zvezdinim navijačima u Pragu...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by gambori
Kako sam te izvalio :D
Dusa moja,emotivac :discofever:
Jos mi reci i da si riba u podznaku?
A sta ti imas protiv riba? I kao da je zlocin biti emotivac?
Korisnikov avatar
By KiWi
Niko nikada ne može da ima opravdanje da izrekne dve opomene odjednom. Dve jedine opcije su:

1) Da u dogovoru sa ostatkom moderatorskog tima banuje korisnika na određeno vreme (ili trajno)

ili

2) Izrekne opomenu i naglasi da postoji mogućnost da ako nastavi sa tom rabotom zaradi još koju

Debilitet je davati dve opomene za istu stvar. Potupak prosto vrišti "ZNAM DA SU TRI OPOMENE BAN, PA DA NAKRCAM KOLIKO MOGU PA DA TE OTERAJU"

Takođe je veoma poznato da autor ove teme voli netolerantno da komunicira sa ostatkom ekipice .... Na osnovu ovoga što sam pročitao, jednu opomenu si sigurno zaslužio ... a ovu drugu neka objasni mod, ako zna za šta je ta druga. Kada će ljudi shvatiti da pozicija sa sobom nosi i dozu odgovornosti?

i samo ne znam kako je moguće da korisnik Popeye citira deo "govno ustasko popeye" kada ga nema u temi?

A i ti Pendinže, ne moraš da napišeš baš sve što ti padne na pamet. Filtriraj, kao i svi ostali!

Da sumiram, dao bih ti opomenu zbog govora mržnje (jer je sve to moglo i lepše da se kaže) ... Ali dve opomene zaista ne razumem. Ako Stripi ne obrazloži ove opomene, smatraću da je hirovitost odgovorna za drugu ... Ipak, poslati dve u2u poruke u roku od minute više aludira na impulsivnost, nego na pravičnost.
Korisnikov avatar
By Combo
Ja lepo kažem da se spakujemo pa svi u Strazbur.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by KiWi
.... Na osnovu ovoga što sam pročitao, jednu opomenu si sigurno zaslužio ... a ovu drugu neka objasni mod
Mod je već objasnio nekoliko puta danas objasnio šta se dogodilo i nemam potrebu da se objašnjavam na svako histerično vriskanje.
i samo ne znam kako je moguće da korisnik Popeye citira deo "govno ustasko popeye" kada ga nema u temi?
Bilo ga je, ali je poruka maknuta da ne ponovo ne zaradi opomenu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Stripi
.... Na osnovu ovoga što sam pročitao, jednu opomenu si sigurno zaslužio ... a ovu drugu neka objasni mod
Mod je već objasnio nekoliko puta danas objasnio šta se dogodilo i nemam potrebu da se objašnjavam na svako histerično vriskanje.
copy/paste?

Zar nije moralna obaveza moda da obrazloži svoj postupak??

Nema veze, naći ću :D
Korisnikov avatar
By Srklet
meni se cini da je sve sto se dogodilo napad na srbiju. ni vise ni manje. te da srbiji treba zbog toga platiti odstetu. :giggle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Popeye
meni se cini da je sve sto se dogodilo napad na srbiju. ni vise ni manje. te da srbiji treba zbog toga platiti odstetu. :giggle:
Ratnu odštetu ne plaća napadnuta ili napadačka strana, već one strane koje su kršile prava i običaje ratovanja.
Korisnikov avatar
By Srklet
well, ako je moje pisanje po forumu bilo ekvivalentno hladnjaci punoj mrtvih kosovara koje se razvozilo po srbiji, onda sam kriv. :D
Korisnikov avatar
By KiWi
well, ako je moje pisanje po forumu bilo ekvivalentno hladnjaci punoj mrtvih kosovara koje se razvozilo po srbiji, onda sam kriv. :D
hoćeš li da prekineš?

Čudo jedno kako o Srbiji sve znaš a ne pominješ Hrvatske ratne zločine u npr. Mostaru, zvanično saopštenje UNa da je Hrvatska vojska počinila zločine koji se ne procesuiraju (mi ove naše bar procesuiramo).

A ponovno i ponovno kršenje Ženevske konvencije (i odbrana da nisu upoznati sa istom) nije za pominjanje.

Ja se ne bih tako busao u grudi da sam na tvom mestu.

A jako je tužno kada grad u kome živiš ne smatraš svojim gradom :( Iskreno te sažaljevam :( Najiskrenije.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Stripi

copy/paste?

Zar nije moralna obaveza moda da obrazloži svoj postupak??

Nema veze, naći ću :D
Ne, moja moralna obaveza je bila da pošaljem oštećenoj strani poruku sa objašnjenjem (što sam napravio) i da pošaljem adminima objašnjenje kako bi grešku ispravili (što sam napravio). Nije moje moralno pravo da pratim sve histerične threadove i da u svakom dajem objašnjenje. Ili možda je?
Korisnikov avatar
By horus.
a hladnjace imaju veze sa temom...? :hekla:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ili možda je?
Ja mislim da je ... bar bih ja tako radio da sam mod.
Korisnikov avatar
By Stripi
PAk se ti onda prijavi za moda pa odgovaraj redom, ko ti brani? :cheer:
Korisnikov avatar
By Combo
Mislim da kiwi nije shvatio ono "na svako histerično vriskanje".

To se nije odnosilo na prvo obraćenje aktera ove drame, nego drugo, treće, četrvrto i sva ostala, ista.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Al cemo kolektivno najebati kada se Unic0rn vrati s odmora, svez i oran da svima udeli po jedan ban. :uplasen:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Combo

To se nije odnosilo na prvo obraćenje aktera ove drame, nego drugo, treće, četrvrto i sva ostala, ista.
Ja sam pitao da objasni nama koji ne sedimo po ceo dan na forumu i pratimo događaje .... Umesto da napiše to da ne voli da se pravda, mogao je jednostavno "u2u je duplo poslat, greška sistema." .. i sve bi bilo jasno.
Korisnikov avatar
By Stripi
I onda neko u onom drugom threadu postavi isto pitanje jer isto "ne sjedi cijeli dan na forumu" pa ja odgovorim, pa u trećem, pa u desetom i onda ja ispadam budala koja nasjeda na flaming. Ovako bar diskutiramo, onako bi se samo ponavljao.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Combo

Ja sam pitao da objasni nama koji ne sedimo po ceo dan na forumu i pratimo događaje .... Umesto da napiše to da ne voli da se pravda, mogao je jednostavno "u2u je duplo poslat, greška sistema." .. i sve bi bilo jasno.
evo:
Nije, Stripi je dao jednu opomenu. Moguće da je došlo do greške pa se opoemna duplirala. Poslat ću poruku adminima da isprave grešku.
iz sve to u temi koju si, kako si već sam rekao, pročitao.

Takođe je veoma poznato da autor ove teme voli netolerantno da komunicira sa ostatkom ekipice .... Na osnovu ovoga što sam pročitao, jednu opomenu si sigurno zaslužio ... a ovu drugu neka objasni mod, ako zna za šta je ta druga. Kada će ljudi shvatiti da pozicija sa sobom nosi i dozu odgovornosti?

Korisnikov avatar
By Combo
Ja mislim da bi morao da odgovoriš samo u kiwijevom threadu, jer je on opravdan, a ostali nisu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Nije Božić pa da ispunjavam želje.
Korisnikov avatar
By Combo
Besmislene želje ne bi trebalo ni tada.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ali, to je takav blagdan, šta da se radi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!