Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by deranpa vežbaj, brate, kod kuće dok ne savladaš stvar.
Nema šanse da pišem polako-posao ne dozvoljava...
Originally posted by deranu kom smislu? jel zakrzljao ili previse ispisan?
Da li neko zna način na koji rukopis može da se poboljša(bude čitljiviji)?
Svi saveti i preporuke dobrodošli,osim onih "Idi ponovo u školu"![]()
Nešto online?![]()
Originally posted by pthaloja mogu levom isto, ali jedva - izgleda kao desnom kad sam krenula u skolu (naucila sam da pisem znatno ranije al sam mesala pisma i nisam znala Џ).
imam lep rukopis, jer želila sam da imam lep rukopis i provela sam vremena da savršim moj rukopis... I kada sam naučila ćirilicu, provela sam mnogo vremena da pišem azbuke:
ааааааааааааааааааааааааааааа
ббббббббббббббббббббббббббббб
ввввввввввввввввввввввввввввв
ггггггггггггггггггггггггггггггггггггг
itd, dok nisam mogla da pišem lepo i brzo. crtaj slove, piši polako, vežbaj samo jedno slovo, piši to oko 100 puta, onda sledeće slovo.![]()
ja vežbam obe ruke od detinstva jer mi je mnogo važno da znam da pišem lepo sa obojima. Kada sam imala 7 godine, moja najbolja drugaricca je slomila ruku i tada mi je padalo na pamet koliko je važno ako neko zna da piše da obojim rukom i provela sam sva svoje slobodno vreme da vežbam sa levom rukom, svaki dan, satima sam pisala azbuku. Sada mogu da pišem sa obojim rukom istovremeno, i da crtam sa obojim rukom.
Originally posted by m..Isapisan,mislim-uglavnom je nečitak(čuj nečitak...
u kom smislu? jel zakrzljao ili previse ispisan?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!