- 22 Mar 2009, 15:35
Sinoć sam bio na jednoj hetero žurci. Žurka je počela super, ljudi su pristizali i u gomili se izdvojio još na samom ulasku jedan izuzetno lep frajer (i zgodan). Kako je došao uhvatio se za pivo i nije ga puštao sve do fajronta. Kada se već malo dobio, počeo je da se šetka i seo baš do mene ... malko smo popričali i skapirao sam da je dečko veoma zanimljiv, sluša zanimljivu muziku, studira arhitekturu (drugi put obnavlja istu godinu) i član je nekog lokalnog eko pokreta. Veoma miran, veoma kulturan, ali pije kao sumanut.
Najviše me je šokiralo što je on svestan svog problema, ali kao "imam fore do 30te da se ludiram, posle ću da se skrasim". Inače, kako sam kaže, ne seća se kada je poslednji put zaspao trezan.
Kada je kretao bio je toliko pijan, da nije mogao da obuje svoju desnu patiku, nego je seo na pod i obuo je na "napipavanje", inače izuo se dok je sedeo sa nama, kako kaže, da mu dišu noge (ne bazdiljaju)
Kada je otišao, kažem drugarici kako nisam očekivao da je neko baš toliki alkos sa svega 20 god. (retko izlazim sa nepoznatim društvom), a ona odgovara da je na žurci takvih bar još 10, a 90% ostale ekipe su kampanjski alkosi i prelaze sa jednog pića na drugo, s vremena na vreme.
Igrom slučaja poznajem momka koji je služio piće (baš ga dobro poznajem
) i on kaže kako smo i ja ta moja drugarica jedini koji piju sok na žurci ....
Dakle, ili je Pančevo alko-prestonica zemlje ili će za 10 god ciroza jetre biti veoma česta dijagnoza ....
Da li znate nekog ko je tako navučen na alkohol?
Najviše me je šokiralo što je on svestan svog problema, ali kao "imam fore do 30te da se ludiram, posle ću da se skrasim". Inače, kako sam kaže, ne seća se kada je poslednji put zaspao trezan.
Kada je kretao bio je toliko pijan, da nije mogao da obuje svoju desnu patiku, nego je seo na pod i obuo je na "napipavanje", inače izuo se dok je sedeo sa nama, kako kaže, da mu dišu noge (ne bazdiljaju)
Kada je otišao, kažem drugarici kako nisam očekivao da je neko baš toliki alkos sa svega 20 god. (retko izlazim sa nepoznatim društvom), a ona odgovara da je na žurci takvih bar još 10, a 90% ostale ekipe su kampanjski alkosi i prelaze sa jednog pića na drugo, s vremena na vreme.
Igrom slučaja poznajem momka koji je služio piće (baš ga dobro poznajem

Dakle, ili je Pančevo alko-prestonica zemlje ili će za 10 god ciroza jetre biti veoma česta dijagnoza ....
Da li znate nekog ko je tako navučen na alkohol?