Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mortis
Nesto me podseti na TVu sinoc...

Da li je iko ikad zavrsio monopol? Svaka partija u kojoj sam ucestvovao se zavrsila tako sto su se svi smorili. Nikad niko nije oterao ostale u bankrot! A nije da se nismo trudili...
Rekord je 11 sati, nas cetvoro ako se dobro secam.
Korisnikov avatar
By Val
Joj jesam i igrala i zavrshavala partije. Na sat nisam gledala, ali je trajalo duuuuuugo. :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja mislim da se to desavalo kad smo bili bas deca.......
Sada me bas smara da ga igram........
Korisnikov avatar
By Val
Gde su ti zivci tako mladoj? :maji:
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da nikada nisam igrao monopol... jednom sam gledao kako drugi igraju jer sam došao na pola... nije bilo loše... ali pošto ja nikad nisam imao para verovatno ne bih umeo da finansijski malverziram ni u igrici...
Korisnikov avatar
By colorado
aha. desavalo se da zavrsimo (izmisljajuci pravila), ali svakako je jako dugo trajalo.

Jednostavno, ako hoces krace da igras, samo udelis svima mnogo manji pocetni kapital. :)
Korisnikov avatar
By colorado
Btw, to nesto sto te je podsetilo je sigurno bila Elen Dedzeneres. :)
Korisnikov avatar
By Delete
Jednom samo smo zavrsili, igrali smo 9 dana, po 5h dnevno, za tih 9 dana smo imali cak 3 preuzimanja igre od strane nekih drugih, koji dodju, a odu oni koji su se smorili, ali smo igricu sveli do kraja. A i ulog je bio veliki :tumble:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Retko kad smo zavrsili, ali obozavam da igram. Secam se da smo jednom igrali do kraja i trajalo je 6 sati. Nakon toga nastupila je duuuuga pauza ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by spliff
a riziko?
Monopol manje vise - malo je razvucen... ali riziko sam obozavala. To smo igrali vec kao odrasli a meni je igra dobro isla. Uzivala sam da igram npr. protiv tri muskarca i pobedim ih, pa ih gledam kako se nerviraju... :giggle: Eh to su bili dani..... :peva:
Korisnikov avatar
By mmiki
Monopol-Desavalo se da zavrsimo partiju, ali iz nekoliko puta, uglavnom se odmah vidi ko vodi (ko kupi najbolje placeve) i tako ostane do kraja. Koristimo posle i brdo starih (inflacijskih) novcanica (kad nam ponestane iz banke), i improvizovanih kuca/hotela (lego kockica).
Riziko-Nikada nismo potpuno zavrsili. Jednom smo igrali u troje, moja sestra od tetke je osvojila 98% teritorija, dobijala je iznova i iznova brdo pojacanja koje je bukvalno sejala po tabli. Koristili smo i druge figurice (lego kockice) kad bi nam ponestalo figurica iz rizika (sto se jako cesto desava), ali potpunog unistenja nije bilo.

Uostalom, te igre (posebno monopol) su interesantne samo dok se ne iskristalise najbolji. Posle se zavrsavaju cisto iz namere da se zavrse tj postaju smorne.
Korisnikov avatar
By Escobar
Sa mnoooogooo improvizacije, da. Ah, bejahu to dani kad smo bezbrizno gradili kuce na Azurnoj obali......:soping::
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
joj, nikad. i pored najboljih namera. od tada više nemam nikakvu želju da igram monopol. doduše čuvam još uvek ovaj svoj, pošto su na njemu sve beogradske socijalističke ulice. :smeh:

btw, riziko je već druga priča... :love:
Korisnikov avatar
By Mortis
Je li neko raspolozen za partiju rizika?

Razvio sam posebnu taktiku... Samo GOMILA losih bacanja me moze omesti!!!
Korisnikov avatar
By Mars

Hehe... Ne samo da nismo zavrsili nikad, nego je i dobro ako se ne posvadjamo u toku igre i zastoko naljutimo jedni na druge.
Nikad nisam imao Monopol i nekad mi je to izgledalo kao najlepsa i nazanimljivija i najgenijalnija igra. Sa sve onim tabelicama, katicama, kucama i hotelima. A u sustini bezveze.

:dedamraz: :ledeni: :jelka: :poklon:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan obozava Monopol posebno u parovima, a sa kime je Morgan u paru nema tricka da izgubi, sve je dozovljeno, od zabrojavanja pa do bacanja kucica negde daleko.....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jesam bash sada kada sam bio u Shkotskoj. Nesto smo se smorili nas petoro pa samo odlucili da kupimo monopol. (tj ja sam ga kupio i sad ga cuvam :love: ) Igrali smo celu noc, i naravno ja sma pobedio. A bio sam mobilni telefon. :yay:
Korisnikov avatar
By Zoe
Mene moje :beba: stalno tera da igramo Monopol, ali ja kazem:`No vej Hoze` :nope: i ne igram. Nadjem mu drugu zrtvu :zavera:
Korisnikov avatar
By Mars

U stvari, meni bi igra verovatno bila neverovatno zanimljiva da se radi o pravim parama a ne o onim papirićima...

:dedamraz: :ledeni: :jelka: :poklon:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Zavrsavali partije, ali zna da potraje dugo.
Bas mi nedostaje monopol. :( Zasto ga vise nema u prodaji? :durenje:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam u stanu nasao neki super luksuzni monopol, koji ima cak i kompletnu aparaturu za bankara, totalno fensi i kul.
Prije desetak dana sam okupio decka i njegove prijatelje na rakijanje kod mene (sve Rusi:P) i igrali smo u prave pare (tj, ONI su igrali, ja sam bio bankar - niti imam, niti zelim da bacam pare dok se koljem domacom lozom:roll: ). Mislim, tokom igre su se koristile ove pare iz monopola, ali su svi stavili kod mene uloge (po 200e za 2 000 000 tokena koje dobiju, a winner takes it all).
Ali su se toliko napili da smo u nekom momentu jednostavno prestali da igramo, uzeli pare i skoro sve popili u diskoteci:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
zavrsavali smo i Monopol i Riziko

Riziko ove godine bas cesto, na dezurstvu... :)
Korisnikov avatar
By maka
awwwww Monopol. obozavam. nisam ga igrala sto godina :/

zavrsavali. partije trajale i po 4 sata. a kad sam ja bankar duplo krace :smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
riziko nije neki problem da se zavrsi, a za monopol treba ceo dan, ali se zavrsi (osim ako npr. 2 igraca imaju relativno jednake "mine" sa hotelima, pa pocne neprekidno ja tebi-ti meni). u monopolu pomaze ako priznajes izgradnju vise od jednog hotela, onda se brzo bankrotira - dovoljno je da dvaput nagazis na one ljubicaste i zelene i ka-boom, nema te.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kod tog Monopola mi se par puta desilo da popizdim
sto niko nece da mi oprosti dug,
ili da mi pozajmi pare za sledeci krug
i da u besu razrusim citavu tablu i sve figurice,
pa vise niko nije hteo sa mnom da se igra.
:rida:
Korisnikov avatar
By Marvin
Mi smo Monopol igrali sa blago izmenjenim pravilima, pa se završavalo sve za 3,4 sata uvek.

A Riziko sam obožavao.
Kakav god zadatak da dobijem, ja osvojim svet, pa tek onda zadatak.
Zavadiš bar dvoje drugih, makneš po koju karticu koji ti daje dodatno pojačanje :giggle: ... i na konju si!
Korisnikov avatar
By Minie
Bilo je nas cetvoro i igru smo 3 dana/puta nastavljali...
dugo je trajalo.
:zen:
Korisnikov avatar
By boy89
Da monopol zaista dugo traje. Mislim da kada smo jednom igrali da smo zavrsili, al pre neki da sam igrao sa drugaricom i smorili se posle sat i po. Inace kao klinac sam obozavao da budem bankar, tako bar ne mogu da izgubim , he he
By жњ
Originally posted by Mortis
Nesto me podseti na TVu sinoc...

Da li je iko ikad zavrsio monopol? Svaka partija u kojoj sam ucestvovao se zavrsila tako sto su se svi smorili. Nikad niko nije oterao ostale u bankrot! A nije da se nismo trudili...
Rekord je 11 sati, nas cetvoro ako se dobro secam.

odlicno pitanje...

pazi, mozda jednom ili dva puta.... ako i toliko, jer se ne secam dobro

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!