Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

sta vam vise odgovara?

1.pas
21
40%
2.mačka
27
52%
3.drugo(ribice,hrčak)
4
8%
Korisnikov avatar
By HalfJack
Zapravo nemam pojma tko mi više odgovara jer nemam kućne ljubimce. Ali ako baš moram birati onda bi to bili psi. Zapravo nikada nisam imao potrebu za kućnim ljubimcima jer sam imao brata pa onako šta će mi dodatne životinje. Ovaj pas mi je just too cute >

Slika

:iskolacen:
By Aven
Psi su mi kao oni ljudi koje zavolim istog časa, a mačke kao oni koje zavolim nakon dužeg boravljenja s njima. :)

U mom slučaju zaista vrijedi da ja nisam pripitomljavala njih, nego one mene. :maca:

Prohodala sam uz šarplaninku i od malena obožavam velike, dlakave pse. Puno radije bih imala psa (bernskog planinskog), ali mačka je daleko lakša za uzdržavanje i pogodnija mom tempu života.

Slika
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516307#p2516307]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Više mi odgovaraju psi. Mačke nešto baš i ne volim...
Jasno. S'tim da ja prisustvo macke mogu da podnesem ali ne i sa ih drzim za ljubimce.
Volim i glodare, narocito zeceve koje slobodno mogu da setaju po dvoristu a pritom su pitomi. <3
Akvarijum sam takodje imao dosta dugo ali mi se zato sve smuci kad moram da ga cistim i menjam vodu (sto realno nije bas tako cesto ali opet smori).

Inace imam zenku sibirskog haskija.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ni jedno, ni drugo. Ne volim zivotinje, ali macke mi deluju kao manje od dva zla.
Korisnikov avatar
By Macan86
Ja u principu volim sve životinje al mi najviše odgovaraju mačke.Nekako ih volim zbog toga što su odane samo sebi i umiljate su samo kad one hoće da budu...i za razliku od pasa znaju da se naljute kad im dosađuješ.Nekako su nezavisne...A još i savršena kombinacija simpatične,umiljate životinjice i krvoločnog predatora u malom pakovanju :D
By alexandermagic
Kragi, ja mog Marijana tjeram da svaki drugi dan prazni svoj golemi akvarij i da sve detaljno izriba, jer neću da vidim ni u prolazu one bijele točkice po staklu od kamenca ni zvuk djelimično zapušene pumpe. Pa ga prazni i čisti. :ozbiljan:

---

Najviše volim pse, mada su mi karakter i svojstva neuporedivo podudarniji sa mačkom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!