Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
Joj, ispostavilo se da sam dupla devica i dalje ali da imam ponasanje lava. :hvala:
By alexandermagic
Kako je boga ti došlo do tog naglog obrta? :ozbiljan:

Nego, od 10. 09. se malo mani analiziranja svega i svačega, i obrati pozornost na jednog Bika ili Jarca. Osoba nije skroz-naskroz slobodna, ali 'konkurencija' je lako savladiva.

Doviđenja.

---

Što se pak tiče mog zahtjeva i datog roka za očekivano ispunjenje istog ('nači, momentalno), moram priznati da sam zgrožen.
Ali okay, doći ću do podataka koji me zanimaju zaobilaznim putem, ali ću ih svakako imati to je sigurno.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2435446#p2435446]stefan19 napisao:[/url]
Opa, i ti Alexandercicu znas da tumacis.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2435492#p2435492]alexandermagic napisao:[/url]Da mi je to rekao in RL izletio bi kroz zatvorena vrata, momentalno. :D
-----
"Dragi moj, ovo nije Evica, ovo je frajla mamzel. Kod noblesa se ne govori ti, nego milostiva gospođa. Ti si može biti tražio proste ljude, pa si došao kod noblesa."
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2437516#p2437516]alexandermagic napisao:[/url]Kako je boga ti došlo do tog naglog obrta? :ozbiljan:

Nego, od 10. 09. se malo mani analiziranja svega i svačega, i obrati pozornost na jednog Bika ili Jarca. Osoba nije skroz-naskroz slobodna, ali 'konkurencija' je lako savladiva.

Doviđenja.
:smeh: :smeh:

boldovano cim pre. :D
inace, tako mi receno. whatever, ne obracam paznju ni na koga vise. mesec mi je spaljen i dobar deo venere te nema vajde :smeh:

tnx

he he he
poZzZ

:smeh:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Тотално. Испада да сам дволични садиста...

Хм... Да ли то значи да ми је једна страна садизам а једна мазохизам?
Slika
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Hm... ceniš da je tako? Možda si samo bio okružen ljudima sa iskrivljenom percepcijom :D
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Хех... Нису ти људи мени рекли да себе не познајем већ суме својим поступцима доводили до реакција какве нисам мислио да могу да спроведем. У том смислу су ми показали да не познјем сам себе. :)

:mag: или :icequeen:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Vidiš, sa si me naveo a razmišljam o tome kako bi izgledalo dete Ilije Gromovnika i Ledene Kraljice... I odjednom mi sinulo :lol:

Inače su svi ljudi sposobni na sve. Sad me zanima na šta ti liči natalna karta :p
By alexandermagic
speedygonsales, to jest specifična kombinacija, jer bi se uopćeno moglo reći da u tebi istovremeno egzistiraju ozbiljan starac i histerično dEte koji traže 'svoje', te da to nužno dovodi do cEpanja ličnosti. Ali to se tek može sa sigurnošću potvrditi kad se pogleda cEla karta.

I tko te slaga da su Jarac i Blizanac uopćeno gledano sadisti/mazohisti? Blizanac sam po sebi to ne može biti, jer nema čvrstinu karaktera koliko ni muha a emotivan je koliko i panj, a Jarac je prE despot. Ispod svog tog lEda je toplo srce, tko zna da dopre do njega. Samo on i Riba plačipička mogu osEtiti i razumjeti u potpunosti svu ljudsku patnju, mada pravi Jarac to nikad ne pokazuje.
Za sadizam i mazohizam su 'odgovorne' druge planete u određenim kombinacijama, kućama i znacima.

Kragi, 'ebe mi se što su ti rekli, ono što ti ja kažem je najbitnije. :smug:
Korisnikov avatar
By bas bleu
a meni i dalje niko nista da kaze :sigh:

(my obligatory occasional horoscope moan)
Korisnikov avatar
By speedygonsales
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2437972#p2437972]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Vidiš, sa si me naveo a razmišljam o tome kako bi izgledalo dete Ilije Gromovnika i Ledene Kraljice... I odjednom mi sinulo :lol:

Inače su svi ljudi sposobni na sve. Sad me zanima na šta ti liči natalna karta :p
Хахаха... Увек сам волео ову песмицу. :)
А за наталну карту ми није познато како изгледа - нико ми је није радио! :P
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2437996#p2437996]alexandermagic napisao:[/url]speedygonsales, to jest specifična kombinacija, jer bi se uopćeno moglo reći da u tebi istovremeno egzistiraju ozbiljan starac i histerično dEte koji traže 'svoje', te da to nužno dovodi do cEpanja ličnosti. Ali to se tek može sa sigurnošću potvrditi kad se pogleda cEla karta.

I tko te slaga da su Jarac i Blizanac uopćeno gledano sadisti/mazohisti? Blizanac sam po sebi to ne može biti, jer nema čvrstinu karaktera koliko ni muha a emotivan je koliko i panj, a Jarac je prE despot. Ispod svog tog lEda je toplo srce, tko zna da dopre do njega. Samo on i Riba plačipička mogu osEtiti i razumjeti u potpunosti svu ljudsku patnju, mada pravi Jarac to nikad ne pokazuje.
Za sadizam i mazohizam su 'odgovorne' druge planete u određenim kombinacijama, kućama i znacima.

Kragi, 'ebe mi se što su ti rekli, ono što ti ja kažem je najbitnije. :smug:
Значи, цепање личности ми не гине?
То за деспота сам ја повезао са озбиљним садизмом у случају јарца. :D

Али ја не жеееелим да разумем сву људску патњу.
:paki:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ajd daj mi podatke na u2u, datum, vreme i mesto rođenja :) (a mož i javno) pa da ti odradim natalnu kartu :p
Korisnikov avatar
By 李香兰
Svidja mi se sta su za mene stavili. :D
VAGA UVOD: …..(gleda partnera/partnericu s konstatnim smiješkom na licu)…… ZAPLET: Ti si meni sve. Dođi k meni…. (uzima partnera/partnericu za ruku i odvodi je u krevet, nježno se grle)… KULMINACIJA: Make love, not war, make love, not war! RASPLET: ….(leže u bjelini posteljine zagrljeni i nasmiješeni baš poput Johna Lennona i Yoko Ono nekad)…. Peace, brother, peace

Peace. :peace:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!