Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Ja u podznaku :giggle: Zato nam se i sviđaju okice, međusobno... uzvraćita ljubaF :love:
Pravi blago-teleći pogled :awesome: :roflmao:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh: :smeh:

Moto nam je na sledecoj zurci: "Da muchemo zajedno!" :wundy: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Darling
'Da mučemo zajedno...jer je horoskop to tražio' :lol:

'Različak...jer nisu sve krave iste' :roflmao: ...ili' Različak..jer nisu sve krave Ferdinand' :lol:
Korisnikov avatar
By mega therion
blizanac, u podznaku strelac. Barem mi je tako receno, posto se u odredjivanje podznaka nimalo ne razumem
Korisnikov avatar
By Darling
JARČINA! :smug:

:lol:.

...iliti rogonja par exellance :awesome:
Korisnikov avatar
By gossip
upoznao sam dve osobe koje su isto ovan/vodolija kao ja (cak imamo i isti mesec) i obe osobe su gay...tako da ima nesto u toj kombinaciji xD
Korisnikov avatar
By sing&dunum
@ Darling

Au, to znaci da imash razgranate jelenske rogove! :wundy: :smeh:
Korisnikov avatar
By Darling
Sa koje god strane da priđeš, nabodeš se :pervert:

:lol:

Nego...Venera u Vodoliji vadi stvar...pa umem da budem topla i mila...ponekad :sweet:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Darling
Ah, ah, ah, ah, priđi mi ti, priđi mi ti! :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
'Oću, daću, daću, nego šta ću, ali mi je ipak stalo da ti muuučem malo :rotflmao:

AAAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAAAAHAAAAAAAAAHAAAAAAAAA!
Korisnikov avatar
By Darling
Ček da se zaližem na opasno...šljuuup! :lol:
By alexandermagic
Sačekaj Noctis-a Stefi, možda se osvrne na specifične pozicije tvog Urana i Neptuna. A i povremena koprolalija je sad jasnija. I jesi tip isključivo za imućne muškarce.
Korisnikov avatar
By stefan19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2435167#p2435167]alexandermagic napisao:[/url]Sačekaj Noctis-a Stefi, možda se osvrne na specifične pozicije tvog Urana i Neptuna. A i povremena koprolalija je sad jasnija. I jesi tip isključivo za imućne muškarce.
Opa, i ti Alexandercicu znas da tumacis. Hajde, ozezi po mojoj karti da cujem sta me ceka za godinu dana. Jel' se vracam mom oficiru Goranu u Srbiju ili ostajem u Americi?
By alexandermagic
Da mi je to rekao in RL izletio bi kroz zatvorena vrata, momentalno. :D

I da... to što sam nevješto suptilno natuknuo da želim vidjeti određenu kartu znači da ju actually zahtjevam.
Želim ju sejvati, detaljno proučiti i informacije zadržati za sebe. Mogla bi joj se pridružiti i Aguilerin-a. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Darling
^ Znalasamznalasamznalasam :lol:

Kaže mi drugarica, danas: 'Ti sa Blizancima možes samo da pričaš i ništa drugo...da priiičaaaš i pričaaaš, dok ti ne otpadnu sise... U stvari ga opasno lepo slušaš, a taj priča li priča, a ti slušaš i slušaš i baš, baš lepo progovoriš dve reči i onda ovaj padne u nesvest' :roflmao:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!