Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by dzozy

Zwezdice, mislim da ce ti Maka biti od velike koristi :D
mada, bice tu povuci potegni :smeh:

Sta ti imas protiv mene?! Nisam ja kriva sto me TVOJA devojka pozvala da pijemo kafu :smeh: :smeh: I to otvorila TEMU,ma zbog mene sve,sto posto! :)

:kiss: DzoUzi! Nadam se skorijem ispijanju piva.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Evo još jedne. Nalazi se na Senjaku.

Slika

Jeste da je slika lošeg kvaliteta, ali mislim da se vidi sva spookoća.
Korisnikov avatar
By Tungi
Idemo medj' duhove:smokin:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mene podseca na kucu iz Porodice Adams.:joint:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
E pa ja ne zivim u Vojvodini, sta se ti kurchis? :komp: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By tintily
Originally posted by Dzelajza Rouz

Slika

DIVNA JE!!!!!!! U trenutku sam videla ljujasku koja visi s drveta par lopti , vesele decije osmehe , lenjog macora na stepenistu .... stari gramofon , ploce , zavese plesu kroz otvorene prozore ...ma.... uhh preselila me u jedan savrsen trenutak .... to nije kuca to je dom :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by tintily
Originally posted by Dzelajza Rouz

Slika

DIVNA JE!!!!!!! U trenutku sam videla ljujasku koja visi s drveta par lopti , vesele decije osmehe , lenjog macora na stepenistu .... stari gramofon , ploce , zavese plesu kroz otvorene prozore ...ma.... uhh preselila me u jedan savrsen trenutak .... to nije kuca to je dom :)
Divan opis, samo bez dece.. :minibouncing:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Uh, treba imati dobro drustvo za takvu avanturicu - nekoga kao Skali i Molder ili kao Roska i Grigorije! Takva mesta su nabijena negativnom energijom i nisu dzaba napustena. Mozes da zakacis neko gadno prokletstvo npr. - udjes kao gay a izadjes kao str8!!! :uplasen:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by _LuKa_

Uh, treba imati dobro drustvo za takvu avanturicu - nekoga kao Skali i Molder ili kao Roska i Grigorije! Takva mesta su nabijena negativnom energijom i nisu dzaba napustena. Mozes da zakacis neko gadno prokletstvo npr. - udjes kao gay a izadjes kao str8!!! :uplasen:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by _LuKa_

:pucaodsmeha:
A da,moj iskonski najveci strah:lol:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Pa jeste, ja sam zbog zloceste avanture ispao SKORO str8. Ja i moja str8 drugarica smo, jedno leto, resili da voajerisemo parove :marinac: :marinac: Al' nismo ukalkulisali Marfijev zakon. Ma bili smo malo i trapavi - tako kad god bismo bauljali iz zbunja i budzaka, redovno nas je snimilo neko smetalo. :iskolacen: Ubrzo se pocelo pricati kako je ona drolja a ja ispadoh jebach! I kaze ona meni: "Pa demantuj kretenu, inace cu svima pricati kako ti se ne dize!" :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!